Hirdetés Urunk megkeresztelkedése ünnepén

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 7.

Telefon: 06-95/320-051   

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.ladislas.hu

Urunk megkeresztelkedése vasárnap  2023. január 8.

  1. Ma 17.45 órára litániára hívunk! Szenteltvizet mise után kis üvegben még lehet hazavinni otthonaink megáldására. Aki szeretné a lelkipásztorokkal megáldatni otthonát, kérjük jelezze a sekrestyében, vagy a plébánia irodáján.
  2. Az Egyházközségi Képviselő Testület január 19-én az esti szentmise után 18.45 órakor tartja évi rendes gyűlését a plébánia közösségi termében.
  3. Január 12.-én csütörtökön lesz templomunk téli szentségimádási napja. Reggel 8.00 órakor lesz az ünnepi szentségkitételi, este 18.00 órakor a szentségeltételi szentmise. Szeretettel kérjük a kedves hívektől, hogy nagy buzgósággal jöjjenek a szentmisékre, valamint az egész szentségimádási napra. Jézus ezen a napon nyilvános fogadó órát tart itt a templomban. A szentségimádás részletes programját a templom kapujára kifüggesztettük. Jöjjetek, imádjuk!
  4. Akik ebben az esztendőben szeretnének a sárvári templomokban házasságot kötni, január hónapban feltétlenül jelentkezzenek a plébániák irodáin, időpont és adat felvételre. Szeretettel várjuk őket.
  5. Jövő vasárnap a hegyi kápolnában is lesz szentmise délelőtt 9.30 órakor.
  6. Hétfőtől péntekig délelőtt 9.00 és 12.00 óra és délután 16.30 és 17.30 óra között a plébániahivatalban történik a szentmiseszándékok előjegyzése. Legyen gondunk az élőkért és holtakért szentmisét mondatni.
  7. Akik tehetik, az újévben járjanak el hétköznapi szentmisékre. Nagy szükség van a rendszeresen szentmisét felajánló, tanúságtevő keresztényekre.
  8. Csütörtökönként az esti szentmise előtt rózsafüzérre, péntekenként az esti szentmise után csendes szentségimádásra hívunk.
  9. Katolikus újságokat minél többen olvassanak az újesztendőben! Legyünk tájékozott katolikus keresztények, akik a világ kérdéseire okos válaszokat tudnak adni. Valamint támogassuk a katolikus kiadókat is az újság megvásárlásával.
  10. Farsang szombaton február 18-án újra megrendezésre kerül a Katolikus jótékonysági bál. Szeretettel hívjuk és várjuk városunk polgárait erre a harminc éves múltra visszatekintő rendezvényre. Belépők a plébániák irodáin vásárolhatók. Tombola felajánlásokat szívesen fogadunk.

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58.

Telefon: 06-95/320-918                                        

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.sarvarsari.hu

Urunk megkeresztelkedése vasárnap  2023. január 8.

  1. Ma 15.30 órára litániára hívunk a kertvárosi kápolnába. Szenteltvizet mise után kis üvegben még lehet hazavinni otthonaink megáldására a sekrestye templomkert felőli bejáratától. Aki szeretné a lelkipásztorokkal megáldatni otthonát, kérjük jelezze a sekrestyében, vagy a plébánia irodáján.
  2. Az Egyházközségi Képviselő Testület január 16-án az esti szentmise után 18.15 órakor tartja évi rendes gyűlését a plébánia közösségi termében.
  3. Január 12.-én csütörtökön lesz a városi templom téli szentségimádási napja. Reggel 8.00 órakor lesz az ünnepi szentségkitételi, este 18.00 órakor a szentségeltételi szentmise. Szeretettel kérjük a kedves hívektől, hogy nagy buzgósággal jöjjenek a szentmisékre, valamint az egész szentségimádási napra. Jézus ezen a napon nyilvános fogadó órát tart városunk közepén. A szentségimádás részletes programját a hirdető táblára kihelyeztük.
  4. Akik ebben az esztendőben szeretnének a sárvári templomokban házasságot kötni, január hónapban feltétlenül jelentkezzenek a plébániák irodáin, időpont és adat felvételre. Szeretettel várjuk őket.
  5. Akik tehetik, az újévben járjanak el hétköznapi szentmisékre. Nagy szükség van a rendszeresen szentmisét felajánló, tanúságtevő keresztényekre.
  6. Csütörtökönként az esti szentmise előtt 17.00 órától rózsafüzérre hívunk, amit a szolgáló papságért és új papi-szerzetesi hivatásokért ajánlunk fel. Az újévben tartsák minél többen fontosnak az erre a szándékra való közös imádságot.
  7. A Rózsafüzér Társulatba és a Szent Mónika közösségbe várjuk újabb tagok jelentkezését. Nagyon jó lenne, ha minél több elkötelezett taggal tudnánk közösen imádkozni. Jelentkezni a sekrestyében vagy a plébánia irodáján lehet.
  8. Katolikus újságokat minél többen olvassanak az újesztendőben! Legyünk tájékozott katolikus keresztények, akik a világ kérdéseire okos válaszokat tudnak adni. Valamint támogassuk a katolikus kiadókat is az újság megvásárlásával.
  9. Farsang szombaton február 18-án újra megrendezésre kerül a Katolikus jótékonysági bál. Szeretettel hívjuk és várjuk városunk polgárait erre a harminc éves múltra visszatekintő rendezvényre. Belépők a plébániák irodáin vásárolhatók. Tombola felajánlásokat szívesen fogadunk.

        „Aki szereti Istent, az szereti felebarátját is.” Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja:       Letöltésszám 1970-1-01-óta:
mind – siem 2011