Hirdetés Évközi 29. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 7.

Telefon: 95/320-051                     

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.ladislas.hu

Évközi 29. vasárnap

Dominica XIX per annum – 29. Sonntag im Jahreskreis 2022. október 16.

1.Ma este 18.15 órakor a Rózsafüzér Társulat előimádkozásával szentolvasót, majd Lorettói litániát imádkozunk a sárvári családokért és a hit megerősödéséért.

2.Október 19.-én szerdán templomunk őszi szentségimádási napja a reggel 8 és 19 órai szentmisék között lesz. Buzdítjuk a Testvéreket, hogy az egyéni és közösségi imádságos alkalmakon áldozatkész lélekkel vegyenek részt. Önkéntes szentségőrzés vállalására a szentmisék után feliratkozhatnak a Hívek a sekrestyében.

3.Csütörtökön este 19.30 órakor szeretettel várjuk az érdeklődőket felnőtt katekézisre a plébánia közösségi termébe. Az előadás és a beszélgetés témája: Az egyház tanítása a szentségi házasságról, a mai világ kérdésinek fényében.

4.Október 21.-én pénteken plébániánk 50 fős csoportja Grazba és Seckauba kirándul. 

5.Október 23.-án vasárnap este 19 órakor a forradalom Hőseiről és Abai Imréről emlékezünk az esti szentmisén.

6.Jövő héten is imádkozzuk a szentolvasót minden hétköznap este 18.15 órakor. Szakítsunk időt minél többször a közös imádságon való részvételre. Hálásak vagyunk azoknak, akik szinte minden este eljönnek, meghallva a hívó szót.

7.Jövő vasárnap a missziók javára lesz országos templomi gyűjtés. Legyünk nagylelkűek. Imádkozzunk az evangélium terjedéséért, hogy minél több ember öröme Jézus tanításából fakadjon.

8.Katolikus újságokat minél többen olvassanak, így is támogatva a katolikus kiadókat. 2023. évi katolikus naptár és kalendárium a kijáratnál kapható.

9.Minden pénteken este a szentmise után csendes szentségimádásra várjuk az elmélyedni vágyókat. Legyünk lelkileg igényes katolikus emberek.

10.Kéthetente szombaton este 20 órától várjuk a fiatalokat ifjúsági közösségbe a Sári plébánia közösségi termébe.

11.Minden hónap harmadik szombatján így október 22-én is kézműves foglalkozásra várjuk a gyermekeket a városi plébánia közösségi termébe délután 17.00 órára.

12.A családokat minden vasárnap szeretettel várjuk szentmisére. Katolikus ember nem élhet vasárnapi szentmise nélkül.

13.A népszámláláskor valljuk meg, hogy Római Katolikusok vagyunk.

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58.

Telefon: 95/320-918                                                               

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.sarvarsari.hu

          Évközi 29. vasárnap

Dominica XIX per annum – 29. Sonntag im Jahreskreis 2022. október 16.

1.Ma délután 15.30 órakor a Rózsafüzér Társulat előimádkozásával szentolvasót, majd Lorettói litániát imádkozunk a sárvári családokért és a hit megerősödéséért.

2.Hétfőn a Szent Mónika közösség imáját a rózsafüzérrel együtt mondjuk el.

3.Október 19.-én szerdán a Szent László templom őszi szentségimádási napja a reggel 8 és 19 órai szentmisék között lesz. Buzdítjuk a Sáriban és Kertvárosban lakó Testvéreket is, hogy térjenek be a nagytemplomba egyéni vagy közösségi imára.

4.Október 21.-én pénteken plébániánk 50 fős csoportja Grazba és Seckauba kirándul.  

5.Jövő héten is imádkozzuk a szentolvasót minden hétköznap este 18.00 órakor. Szakítsunk időt minél többször a közös imádságon való részvételre. Hálásak vagyunk azoknak, akik szinte minden este eljönnek, meghallva a hívó szót.

6.Jövő vasárnap a missziók javára lesz országos templomi gyűjtés. Legyünk nagylelkűek. Imádkozzunk az evangélium terjedéséért, hogy minél több ember öröme Jézus tanításából fakadjon.

7.Katolikus újságokat minél többen olvassanak, így is támogatva a katolikus kiadókat. 2023. évi katolikus naptár és kalendárium a kijáratnál kapható.

8.Kéthetente szombaton este 20 órától várjuk a fiatalokat ifjúsági közösségbe a Sári plébánia közösségi termébe.

9.Minden hónap harmadik szombatján így október 22-én is kézműves foglalkozásra várjuk a gyermekeket a városi plébánia közösségi termébe délután 17.00 órára.

10.A családokat minden vasárnap szeretettel várjuk szentmisére. Katolikus ember nem élhet vasárnapi szentmise nélkül.

11.A népszámláláskor valljuk meg, hogy Római Katolikusok vagyunk.

12.Jövő héten hétfőn Antiochiai Szent Ignác, kedden Szent Lukács evangélista, szerdán Keresztes Szent Pál, csütörtökön Szent Vendel, pénteken Boldog IV. Károly, szombaton Szent II: János Pál pápa emléknapjai lesznek.

               „Jót tenni mindenki kötelessége.” Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja:       Letöltésszám 1970-1-01-óta:
mind – siem 2011