Hirdetés Évközi 24. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 7.

Telefon: 95/320-051                    

 email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.ladislas.hu

Dominica XXIV per annum – 24. Sonntag im Jahreskreis 2022. szeptember 11.

  1. Ma este 18.45 órakor Loretói litániát imádkozunk családjainkért.
  2. Ma a délelőtt 9 órás szentmisén tartjuk a hittanos tanévnyitót, és énekeljük a Veni Sanctét, kérve a Szentlélek segítségét az új tanévre.
  3. Jövő vasárnap délelőtt 9.30 órakor a hegyi kápolnában is lesz szentmise a Szent Kereszt és a Fájdalmas Szűzanya tiszteletére.
  4. Hétfőn Szűz Mária Szent Neve, kedden Aranyszájú Szent János, szerdán a Szent Kereszt felmagasztalása, csütörtökön a Fájdalmas Szűzanya ünnepei lesznek.
  5. Néhány diák még nem végezte el tanévkezdő szentgyónását, ők sürgősen pótolják mulasztásukat! Katolikus tanuló évente legalább négyszer gyónjon: tanév elején, karácsonyra, húsvétra, tanév végére, és rendszeresen járuljon méltó szentáldozáshoz. A szülőket kérjük, hogy gyermekeik vallásos nevelését tartsák fontosnak. A személyes jó példa ne maradjon el. Vasárnap szeretettel várjuk a családokat szentmisére.
  6. Templomunkban hétköznaponként reggel 8 órakor és este 19 órakor vannak szentmisék. Buzdítjuk a Híveket a részvételre. Nagy szükség van imáikra.
  7. Csütörtökönként az esti szentmise előtt fél órával közös rózsafüzért imádkozunk.
  8. Szeptember 16-án pénteken az esti szentmise után 19.30 órától a szakrális hét keretén belül a Pedagógus Női Kar ad hangversenyt templomunkban. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!
  9. Péntekenként az esti szentmise után csendes szentségimádásra és esti imára várjuk az elmélyedni és lélekben megpihenni vágyókat.
  10. Az iskolás fiúkat szeretettel várjuk a ministránsok közösségébe. Jelentkezni a sekrestyében lehet a szentmisék előtt.
  11. Megérkeztek a jövő évi kalendáriumok és fali naptárak. A katolikus újságokkal együtt az újságos asztalnál beszerezhetők. Minden családban legyen katolikus kalendárium és katolikus naptár.
  12. Október 21-én pénteken egy napos kirándulásra megyünk Grazba és Seccauba. Jelentkezni a plébánia irodáján lehet.

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58.

Telefon: 95/320-918                                                               

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.sarvarsari.hu

Dominica XXIV per annum – 24. Sonntag im Jahreskreis 2022. szeptember 11.

  1. Ma délután 15.30 órakor Loretói litániát imádkozunk családjainkért a kertvárosban.
  2. Ma a délelőtt 10.00 órás szentmisén tartjuk a hittanos tanévnyitót, és énekeljük a Veni Sanctét, kérve a Szentlélek segítségét az új tanévre.
  3. Hétfőn Szűz Mária Szent Neve, kedden Aranyszájú Szent János, szerdán a Szent Kereszt felmagasztalása, csütörtökön a Fájdalmas Szűzanya ünnepei lesznek.
  4. Néhány diák még nem végezte el tanévkezdő szentgyónását, ők sürgősen pótolják mulasztásukat! Katolikus tanuló évente legalább négyszer gyónjon: tanév elején, karácsonyra, húsvétra, tanév végére, és rendszeresen járuljon méltó szentáldozáshoz. A szülőket kérjük, hogy gyermekeik vallásos nevelését tartsák fontosnak. A személyes jó példa ne maradjon el. Vasárnap szeretettel várjuk a családokat szentmisére.
  5. Templomunkban hétköznaponként este 18.30 órakor van szentmise. Buzdítjuk a Híveket a részvételre. Nagy szükség van imáikra.
  6. Csütörtökönként az esti szentmise előtt fél órával közös rózsafüzért imádkozunk a szolgáló papságért és új papi-szerzetesi hivatásokért.
  7. Szeptember 15-én csütörtökön az esti szentmise után 19.00 órától a szakrális hét keretén belül orgona áhítatot tartunk Szeretettel várjuk az érdeklődőket, az orgona muzsikát kedvelő Híveinket. Pénteken 19.30 órától a nagytemplomban a Pedagógus Női Kar ad hangversenyt. Oda is szeretettel várjuk a Híveket!
  8. Az iskolás fiúkat szeretettel várjuk a ministránsok közösségébe. Jelentkezni a sekrestyében lehet a szentmisék előtt.
  9. Megérkeztek a jövő évi kalendáriumok és fali naptárak. A katolikus újságokkal együtt a torony alatt beszerezhetők. Minden családban legyen katolikus kalendárium és katolikus naptár.
  10. Október 21-én pénteken egy napos kirándulásra megyünk Grazba és Seccauba. Jelentkezni a plébánia irodáján lehet.

               „A keresztény élet lényege az irgalmasság.” Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja:       Letöltésszám 1970-1-01-óta:
mind – siem 2011