Hirdetés Évközi 19. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 7.

Telefon: 06-95/320-051       

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.ladislas.hu

Évközi 19. vasárnap

Dominica XIX per annum – 19. Sonntag im Jahreskreis 2022. augusztus 7.

1.Ma este 18.45 órakor első vasárnapi Jézus Szíve litániára hívunk.

2.Hétfőn Szent Domonkos napján, aki a rózsafüzéresek atyja, este 18.30 órakor szentolvasót imádkozunk a Rózsafüzér Társulat élő és meghalt tagjaiért. Nagyon várjuk a társulatba újabb tagok jelentkezését is.

3.Csütörtökönként este 18.30 órakor rózsafüzért imádkozunk. Tartsuk minél többen fontosnak a közös imádságon való részvételt.

4.Pénteken az esti szentmise után csendes szentségimádásra várjuk a Híveket.

5.Hétköznaponként, akik tehetik, reggel 8 órakor vagy este 19 órakor járjanak el szentmisére! Nagy szükség lenne rendszeresen imádkozó Hívekre! Halljuk meg a hívó szót, és a buzdítás jusson el a szívünkig.

6.A mai és a következő vasárnapon a szentmisék végén iratkozzanak fel a gyermekek hitoktatásra és a jövő évi elsőáldozásra és bérmálásra.

7.Kedden Szent Terézia Benedikta – Edith Stein, szerdán Szent Lőrinc diakónus, csütörtökön Assisi Szent Klára, szombaton Boldog XI. Ince pápa emléknapjai lesznek.

8.A szentmisék alatt hétköznaponként is, és vasárnaponként is, mindig van gyónási lehetőség. Éljünk vele!

9.Ha a gyermekek visszatértek a nyaralásokból, szeretettel várjuk őket a vasárnapi szentmisékre családtagjaikkal együtt. „Katolikus ember nem élhet vasárnapi szentmise nélkül.” Szent II. János Pál pápa

10.Katolikus újságot minél többen olvassuk. Legyünk tájékozottak, és támogassuk a katolikus kiadókat azzal is, hogy megvásároljuk az újságokat.

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58.

Telefon: 06-95/320-918                                             

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.sarvarsari.hu

Évközi 19. vasárnap

Dominica XIX per annum – 19. Sonntag im Jahreskreis 2022. augusztus 7.

1.Ma délután 15.30 órakor első vasárnapi Jézus Szíve litániára hívunk a kertvárosi kápolnába.

2.Hétfőn Szent Domonkos napján, aki a rózsafüzéresek atyja, este 18.00 órakor szentolvasót imádkozunk a Rózsafüzér Társulat élő és meghalt tagjaiért. Nagyon várjuk a társulatba újabb tagok jelentkezését is. Ekkor imádkozzuk el a Szent Mónika közösség imáját is gyermekekért és unokákért.

3.Csütörtökönként este 18.00 órakor rózsafüzért imádkozunk papokért és új papi-szerzetesi hivatásokért Tartsuk fontosnak a közös imádságon való részvételt.

4.Hétköznaponként, akik tehetik, este 18.30 órakor járjanak el szentmisére! Nagy szükség lenne rendszeresen imádkozó Hívekre! Halljuk meg a hívó szót, és a buzdítás jusson el a szívünkig.

5.A mai és a következő vasárnapon a szentmisék végén iratkozzanak fel a gyermekek hitoktatásra és a jövő évi elsőáldozásra és bérmálásra.

6.Kedden Szent Terézia Benedikta – Edith Stein, szerdán Szent Lőrinc diakónus, csütörtökön Assisi Szent Klára, szombaton Boldog XI. Ince pápa emléknapjai lesznek.

7.A szentmisék alatt hétköznaponként is, és vasárnaponként is, mindig van gyónási lehetőség. Éljünk vele!

8.Ha a gyermekek visszatértek a nyaralásokból, szeretettel várjuk őket a vasárnapi szentmisékre családtagjaikkal együtt. „Katolikus ember nem élhet vasárnapi szentmise nélkül.” Szent II. János Pál pápa

10.Katolikus újságot minél többen olvassuk. Legyünk tájékozottak, és támogassuk a katolikus kiadókat azzal is, hogy megvásároljuk az újságokat.

              „Ha mindenki tisztára seperné a maga portáját,

                      az egész világ tiszta lenne.” Teréz anya

Az oldalt jelenleg látogatja:       Letöltésszám 1970-1-01-óta:
mind – siem 2011