Hirdetés Évközi 15. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István u. 7.

Telefon:95/320-051

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.ladislas.hu

Évközi 15. vasárnap                                                                     

Dominica XV per annum – 15. Sonntag im Jahreskreis

2022. július 10.

  1. Ma este 18.45 órakor Loretói litániát imádkozunk. Legyünk buzgók!
  2. A héten, hétfőn Szent Benedek Európa fővédőszentje, szerdán Szent Henrik, csütörtökön Lellisi Szent Kamill, pénteken Szent Bonaventura, szombaton Kármelhegyi Boldogasszony emléknapjai lesznek.
  3. Templomunkban hétköznap reggel 8 és este 19 órakor hallgathatják a hívek a szentmisében Isten szavát (lectio divina). Nagyon örülnénk, ha minél többen hétköznaponként is eljárnának szentmisére. Jó lenne, ha értékelnénk ezeket az alkalmakat és a hívás eljutna a szívekig is.
  4. Két hét múlva, július 26.-án kedden, Szent Anna napján szentségimádásra hívjuk a híveket a hegyközségi Kálvária-kápolnába 11.00 és 16.00 óra között.
  5. Péntekenként az esti szentmise után szeretettel várjuk az elmélyedni vágyókat fél órás csendes szentségimádásra.
  6. Kérjük a Szülőket és Nagyszülőket, hogy gyermekeiket és unokáikat, kísérjék a vasárnapi szentmisére! Az igazán vallásos és hívő emberek számára természetes az, hogy nem mulasztanak vasárnapi szentmisét. Törekedjünk arra, hogy ne csak vasárnapi keresztények legyünk, hanem tudjunk áldozatot is hozni a közösségünkért.
  7. Jövő vasárnap a családnak is megfelelő időpontban kezdődő szentmisén a következő tanévben elsőáldozáshoz és bérmáláshoz járuló gyermekek szüleik kíséretével iratkozzanak fel az elsőáldozásra és bérmálásra.
  8. Július 24-én vasárnap a délelőtt 9 órás szentmisén megáldjuk az autókat, motorokat, kerékpárokat, és imádkozunk a balesetmentes közlekedésért.
  9. Katolikus újságokat minél többen olvassák ebben a szellemi zűrzavarban.     

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sárszget utca 58.

Telefon:06-95/320-918                              

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.sarvarsari.hu

Évközi 15. vasárnap

Dominica XV per annum – 15. Sonntag im Jahreskreis

2022. július 10.

  • Ma délután 15.30 órakor Loretói litániát imádkozunk a kertvárosi kápolnában. Kérjük a kedves Híveket, ha a lelkipásztorok meghozzák az áldozatot és vasárnap délután van lehetőség litánián részt venni, akkor vegyük a fáradságot és értékeljük részvételünkkel papjaink szolgálatát. Ugyanez vonatkozik a hétköznapi szentmiséken és a csütörtöki rózsafüzéreken való részvételre. Hitünk igaz voltáról is árulkodik a hozzáállásunk. Nagyon fájdalmas látni, ha a hívek nem értékelik papjaik szolgálatát, és nem jut el a szívekig a kérés.
  • Hétfőn a Szent Mónika közösség imáját mondjuk az esti szentmisével.
  • A héten, hétfőn Szent Benedek Európa fővédőszentje, szerdán Szent Henrik, csütörtökön Lellisi Szent Kamill, pénteken Szent Bonaventura, szombaton Kármelhegyi Boldogasszony emléknapjai lesznek.
  • Két hét múlva, július 26.-án kedden, Szent Anna napján szentségimádás lesz a hegyközségi Kálvária-kápolnában délelőtt 11.00 és délután 16.00 óra között.
  • Kérjük a Szülőket és Nagyszülőket, hogy gyermekeiket és unokáikat, kísérjék a vasárnapi szentmisére! Az igazán vallásos és hívő emberek számára természetes az, hogy nem mulasztanak vasárnapi szentmisét. Törekedjünk arra, hogy ne csak vasárnapi keresztények legyünk, hanem tudjunk áldozatot is hozni a közösségünkért.
  • Jövő vasárnap a családnak is megfelelő időpontban kezdődő szentmisén a következő tanévben elsőáldozáshoz és bérmáláshoz járuló gyermekek szüleik kíséretével iratkozzanak fel itt a Sári templomban az elsőáldozásra és bérmálásra.
  • Július 24-én vasárnap a délelőtt 10 órás szentmisén megáldjuk az autókat, motorokat, kerékpárokat, és imádkozunk a balesetmentes közlekedésért.
  • Katolikus újságokat minél többen olvassák! Így is támogassuk a kiadókat!

            „A Szentlélek mindig támogat minket.” Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja:       Letöltésszám 1970-1-01-óta:
mind – siem 2011