Hirdetés Évközi 13. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 7.

Telefon: 06-95/320-051       

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com 

weboldal: www.ladislas.hu

           Évközi 13. vasárnap – 2022. június 26.

Dominica XIII. per annum – 13. Sonntag im Jahreskreis

  1. Ma este 18.30 órakor Jézus Szíve litániát imádkozunk és a Rózsafüzér Társulat titokcseréjét tartjuk.
  2. Hétfőn június 27-én templomunk búcsúnapja Szent László király ünnepe és a nyári egész napos szentségimádás napja lesz. A szentségimádás programját a templom kapujára kifüggesztettük. Hívunk az egyéni és közösségi imádságokra. Reggel 8 órakor tartjuk a szentségkitételi szentmisét, este 19 órakor a szentség eltételi szentmisét.
  3. Június 29.-én szerdán Szent Péter és Pál főapostolok ünnepe lesz. Templomunkban reggel 8 órakor és este 19 órakor lesznek ünnepi szentmisék. Nagyon kérjük, hogy mindenki találja meg a módját, hogy ezen az ünnepen részt vegyen szentmisén.
  4. Július 2-án szombaton Sarlós Boldogasszony ünnepe lesz.
  5. A héten lesz július hónap első péntekje, engeszteljük Jézus Szívét gyónva, áldozva. Délelőtt látogatjuk a házhoz kötött időseket, betegeket. Templomunkban minden hétköznapi és vasárnapi szentmise alatt van gyónási lehetőség.
  6. A nyári vakáció és szabadságolások idején se feledkezzünk meg a vasárnap megszenteléséről a szentmisén való részvételről.
  7. A hétköznaponként is szentmisére járó Híveknek nagyon hálásak vagyunk. Szeretettel kérjük, hogy minél többen vegyék be napi programjukba a hétköznapi szentmiséken való részvételt. Ne az akadályokat, hanem a lehetőséget keressük.
  8. Csütörtökön az esti mise előtt 18.30 órától közös rózsafüzért imádkozunk papokért és új papi-szerzetesi hivatásokért.
  9. A katolikus újságokat minél többen olvassanak. Fontos, hogy ebben a szellemi és társadalmi zűrzavarban mi keresztények tájékozottak legyünk.
  10. Jövő vasárnap a szentmisék perselyét „Péter fillér” címén a világegyház javára, a Szentatya karitatív tevékenységének megsegítésére gyűjtjük és küldjük.

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58.

Telefon: 06-95/320-918                                            

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com 

weboldal: www.sarvarsari.hu

           Évközi 13. vasárnap – 2022. június 26.

Dominica XIII. per annum – 13. Sonntag im Jahreskreis

  1. Ma délután 15.30 órakor a Rózsafüzér Társulat titokcseréjét tartjuk és Jézus Szíve litániát imádkozunk itt a Sári templomban. Kérjük a buzgó és áldozatos részvételt.
  2. Holnap, hétfőn van a nagytemplom egész napos szentségimádási napja reggel 8 és este 19 óra között. Akik arra járnak, térjenek be Jézus imádására.
  3. Hétfőn az esti szentmisén a Szent Mónika közösség könyörgő imáját mondjuk gyermekekért és unokákért.
  4. Június 29.-én szerdán Szent Péter és Pál főapostolok ünnepe lesz. Templomunkban este 18.30 órakor lesz ünnepi szentmise. Nagyon kérjük, hogy mindenki találja meg a módját, hogy ezen az ünnepen részt vegyen szentmisén.
  5. Július 2-án szombaton Sarlós Boldogasszony ünnepe lesz.
  6. A héten lesz július hónap első péntekje, engeszteljük Jézus Szívét gyónva, áldozva. Délelőtt látogatjuk a házhoz kötött időseket, betegeket. Az esti mise végén elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát.
  7. A nyári vakáció és szabadságolások idején se feledkezzünk meg a vasárnap megszenteléséről a szentmisén való részvételről.
  8. A hétköznaponként is szentmisére járó Híveknek nagyon hálásak vagyunk. Szeretettel kérjük, hogy minél többen vegyék be napi programjukba a hétköznapi szentmiséken való részvételt. Ne az akadályokat, hanem a lehetőséget keressük.
  9. Csütörtökön az esti mise előtt 18.00 órától közös rózsafüzért imádkozunk papokért és új papi-szerzetesi hivatásokért. Tartsuk fontosnak a részvételt.
  10. A katolikus újságokat minél többen olvassanak! Legyünk tájékozottak!
  11. Jövő vasárnap a szentmisék perselyét „Péter fillér” címén a világegyház javára, a Szentatya karitatív tevékenységének megsegítésére gyűjtjük és küldjük.

             „Hagyjuk, hogy Isten megvigasztaljon minket.” Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja:       Letöltésszám 1970-1-01-óta:
mind – siem 2011