Hirdetés Húsvét 6. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 7.

Telefon: 06-95/320-051       

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.ladislas.hu

             Húsvét 6. vasárnapja – 2022. május 22.

Dominica VI. post Pascha – VI. Sonntag der Osterzeit

  1. „Néked ajánljuk, Szűzanyánk, a legszebb hónap alkonyát… ” Minden májusi este 30 órakor ünnepélyes Lorettói litániát éneklünk. – „Máriát dicsérni, hívek, jöjjetek!” Ma délután 15.30 órakor az Újmajori Lourdesi kápolnánál is lesz májusi litánia.
  2. Jövő héten, szerdán folytatódnak a templomi felkészítések az elsőáldozásra és bérmálásra. Szerdán 16 órakor várjuk a bérmálkozókat, 17 órakor az elsőáldozókat.
  3. Az elsőáldozók első gyónása pénteken 17 órakor lesz. Kérjük, hogy a szülők és családtagok is végezzék el szentgyónásukat ebben az időben, hogy ők is szentáldozáshoz járulva tudják gyermeküket Jézushoz vezetni. Ez legyen lelkiismeretbeli kötelesség.
  4. Jövő vasárnap Urunk mennybemenetelének főünnepe lesz. A délelőtt 9 órás diákmisén ünneplik elsőáldozásukat az állami iskolákban tanuló 3. osztályosok. Imádkozzunk értük és családjaikért.
  5. Ugyancsak jövő vasárnap lesz a Hegyközségi kálvária kápolna búcsú ünnepe. Délelőtt 9.30 órakor ünnepi búcsúi szentmisét imádkozunk.
  6. A plébánia hivatal irodája a szokásos hivatali órákban nyitva van. Kérjük a kedves Híveket, hogy az évi egyházközségi hozzájárulást, mely az évi jövedelem, illetve nyugdíj 0.5% azaz fél százaléka legyenek szívesek befizetni, hiszen már elmúlt az első negyedév. Előre is köszönjük, hogy nagylelkűen hozzájárulnak a plébánia zavartalan működéséhez.
  7. A héten lesz áldozócsütörtök, minél többen jöjjünk el szentmisére.
  8. Pénteken az esti szentmise után csendes szentségimádásra várjuk a Testvéreket.
  9. Erre az évre van még szabad misehely, ezért kérjük, hogy mondassanak szentmiséket élő vagy meghalt szeretteikért, születésnapra, névnapra, betegségben vagy bármely nemes szándékra.
  10. A katolikus újságokat minél többen olvassanak. Törekedjünk a tájékozottságra.

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58.

Telefon: 06-95/320-918                                            

 email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.sarvarsari.hu

              Húsvét 6. vasárnapja – 2022. május 22.

Dominica VI. post Pascha – VI. Sonntag der Osterzeit

  1. „Néked ajánljuk, Szűzanyánk, a legszebb hónap alkonyát… ” Májusban minden héten hétfőtől szombatig este 00 órakor ünnepélyes Lorettói litániát éneklünk itt a Sári templomban. Vasárnaponként, így ma is délután 15.30 órakor az Újmajori Lourdesi kápolnában énekeljük a litániát.– „Máriát dicsérni, hívek, jöjjetek!”
  2. Jövő héten, szerdán folytatódik a templomi felkészítés a bérmálásra délután 16 órakor a Szent László templomban. Csütörtökön az elsőáldozókat várjuk 17 órára ide a Sári templomba. Kérjük a pontos és lelkiismeretes részvételt.
  3. Jövő vasárnap Urunk mennybemenetelének főünnepe lesz.
  4. A plébánia hivatal irodája a szokásos hivatali órákban nyitva van. Kérjük a kedves Híveket, hogy az évi egyházközségi hozzájárulást, mely az évi jövedelem, illetve nyugdíj 0.5% azaz fél százaléka legyenek szívesek befizetni, hiszen már elmúlt az első negyedév. Előre is köszönjük, hogy nagylelkűen hozzájárulnak a plébánia zavartalan működéséhez.
  5. A héten lesz áldozócsütörtök, minél többen jöjjünk el szentmisére.
  6. Hétfőn Boldog Apor Vilmos vértanú püspök, kedden Szűz Mária a keresztények segítsége, szerdán VII. Szent Gergely pápa, csütörtökön Néri Szent Fülöp, pénteken Canterburyi Szent Ágoston emléknapjai lesznek.
  7. A katolikus újságokat minél többen olvassanak. Törekedjünk a tájékozottságra.

          „Jézus szeretete határtalan.” Ferenc pápa  

Az oldalt jelenleg látogatja:       Letöltésszám 1970-1-01-óta:
mind – siem 2011