Hirdetés Húsvétvasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 7.

Telefon: 06-95/320-051       

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

Weboldal: www.ladislas.hu

Húsvétvasárnap – 2022. április 17.

  1. A diadalmasan feltámadt Üdvözítő fizessen meg minden fáradozást, amit az Ő dicsőségére és a Hívek épülésére végeztek a passióénekes felnőttek, a zsolozsmázó fiatalok, az énekes gyerekek, a felolvasók és ministránsok, a szentsír- és oltárdíszítők, a körmeneti segédkezők, ablakkivilágítók. Az Egyházközség nevében is köszönöm.
  2. Ma és holnap este 18.45 órakor litániát imádkozunk a családokért.
  3. Húsvéthétfőn vasárnapi miserendet tartunk. 9.30-kor a hegyi kápolnában is lesz szentmise. Délután 15.00 órakor lesz Fekete Szabolcs atya püspökszentelése a szombathelyi székesegyházban. Nagyon örülünk neki, imádkozzunk érte!
  4. Jövő vasárnap 9 órakor a katolikus iskola osztályosainak elsőáldozását ünnepeljük. Imádkozzunk értük és családjaikért.
  5. Az általános iskola minden évfolyamán lehetőség nyílik arra, hogy a hit- és erkölcstan tantárgy választásával órarendi kereten belül részesüljenek gyermekeink megfelelő hitoktatásban. Bátorítjuk a szülőket, hogy éljenek a lehetőséggel és a katolikus hit- és erkölcstant kérjék gyermekeik számára a beíratásnál. Fontos, hogy a család és a plébánia összefogásával a gyermekek időben felkészüljenek az első gyónásra-áldozásra és a bérmálásra is. Így találják meg helyüket, boldogságukat a világban.
  6. Az állami iskolás 3. osztályosok elsőáldozásának időpontja május 29. A 8. osztályosok bérmálkozása pedig június 12. A papság és a hitoktatók felajánlják segítségüket az elsőáldozók és bérmálkozók szüleinek a méltó készületre.
  7. Tiszteletet és megbecsülést érdemel a sárvári katolikus nép hűsége, amivel támogatják és segítik a plébánia gondtalan működését. – Katolikus újságokat olvassuk!

Minden katolikus Testvérünknek, valamennyi jóakaratú sárvári polgárnak

allelujás, kegyelmes, békés, boldog Húsvéti ünnepeket kívánunk,

melyet papi áldásunkkal is nyomatékosítunk.

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58.

Telefon: 06-95/320-918                                            

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

Weboldal: www.sarvarsari.hu

Húsvétvasárnap – 2022. április 17.

  1. A diadalmasan feltámadt Üdvözítő fizessen meg minden fáradozást, amit az Ő dicsőségére és a Hívek épülésére végeztek a felolvasók és ministránsok, a szentsír- és oltárdíszítők, a körmeneti segédkezők, ablakkivilágítók. Az Egyházközség nevében is hálásan köszönöm.
  2. Ma du. 15.30 órakor litániát imádkozunk a családokért a kertvárosi kápolnában.
  3. Húsvéthétfőn vasárnapi miserendet tartunk reggel 8 órakor és délelőtt 10 órakor. Nagyon kérjük, hogy buzgón jöjjenek! Délután 15.00 órakor lesz Fekete Szabolcs atya püspökszentelése a szombathelyi székesegyházban. Nagyon örülünk neki, imádkozzunk érte, hogy főpásztori küldetését Isten szándéka szerint végezze.
  4. Kedden az esti szentmisében imádkozzuk a Szent Mónika közösség imáját.
  5. Jövő vasárnap 9 órakor a katolikus iskola osztályosainak elsőáldozását ünnepeljük a nagytemplomban. Imádkozzunk értük és családjaikért.
  6. Az általános iskola minden évfolyamán lehetőség nyílik arra, hogy a hit- és erkölcstan tantárgy választásával órarendi kereten belül részesüljenek gyermekeink megfelelő hitoktatásban. Bátorítjuk a szülőket, hogy éljenek a lehetőséggel és a katolikus hit- és erkölcstant kérjék gyermekeik számára a beíratásnál. Fontos, hogy a család és a plébánia összefogásával a gyermekek időben felkészüljenek az első gyónásra-áldozásra és a bérmálásra is. Így találják meg helyüket, boldogságukat a világban.
  7. Az állami iskolás 3. osztályosok elsőáldozásának időpontja június 5. Pünkösdvasárnap. A 8. osztályosok bérmálkozása pedig június 12. A papság és a hitoktatók felajánlják segítségüket az elsőáldozók és bérmálkozók szüleinek a méltó készületre.
  8. Tiszteletet és megbecsülést érdemel a sárvári katolikus nép hűsége, amivel támogatják és segítik a plébánia gondtalan működését. – Katolikus újságokat olvassuk!

Minden katolikus Testvérünknek, valamennyi jóakaratú sárvári polgárnak

allelujás, kegyelmes, békés, boldog Húsvéti ünnepeket kívánunk,

melyet papi áldásunkkal is nyomatékosítunk.

Az oldalt jelenleg látogatja:       Letöltésszám 1970-1-01-óta:
mind – siem 2011