Hirdetés Farsangi Évközi 4. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 7. Telefon: 06-95/320-051    email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.ladislas.hu

                Évközi 4. vasárnap – 2022. január 30.

  1. Ma este 17.30 órakor Loretói litániát imádkozunk a családokért és a Rózsafüzér Társulat titokcseréjét tartjuk.
  2. Szerdán február 2-án Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén az este 18 órakor kezdődő ünnepi szentmisével gyertyaszentelést és körmenetet tartunk itt a templomban, az Egyházközségi Képviselő Testület tagjainak és a 3. osztályos elsőáldozó jelölteknek a részvételével. Ezen a napon reggel 8 órakor is lesz ünnepi szentmise. Mindenkit megajándékozunk egy szentelt mécsessel.
  3. Csütörtökön február 3-án Szent Balázs püspök és vértanú ünnepén, a szentmiséken Balázs áldásban részesítjük a Híveket. Akik nem tudnak a napos napján eljönni, jövő vasárnap minden szentmise végén járulhatnak a Balázs áldáshoz. Minél több kicsi gyermeket is hozzanak el a jó szülők és nagyszülők.
  4. Minden csütörtökön az esti szentmise előtt rózsafüzért imádkozunk a szolgáló papságért és új papi hivatásokért. Legyen fontos sokak számára a részvétel.
  5. Csütörtökön 18.45 órakor felnőtt katekézisre is várjuk az érdeklődőket.
  6. Pénteken az esti szentmise után csendes szentségimádásra hívjuk a Testvéreket!
  7. Szombaton délelőtt 9 órakor folytatódik a 2022-ben házasodni készülők számára a jegyes kurzus a plébánián. 10 órára várjuk a Gárdonyis és Nádasdys elsőáldozókat, 11 órára pedig a bérmálkozókat ugyancsak a plébániára.
  8. Buzdítjuk a kedves Híveket, hogy a hétköznapi szentmiséken nagyobb buzgósággal vegyenek részt. Annyi mindenért lehet és kell imádkozni. A héten első péntek lesz. Törekedjünk a havi szentgyónásra és rendszeres szentáldozásra.
  9. Szentmise szándékokat a plébánia irodájában írathatunk még erre az évre. Tartsuk lelkiismeretbeli ügynek, hogy meghalt és élő családunkért misét mondatunk.
  10. Katolikus újságokat minél többen olvassanak! Annyi tudatlanságból fakadó tévedés éri Egyházunkat, amit, ha tájékozottak lennének híveink, el tudnának hárítani. Ezért kérjük Szent Ágoston doktorral: VEDD ÉS OLVASD a katolikus újságot!
  11. A szokásos gyalogos zarándoklatot Máriazellbe idén szeretnénk megtartani, június 27. és 30. között. Örülnénk, ha minél többen eljönnének, különösen a fiatalok, és akiknek az egészsége ezt megengedi. Február közepéig tudjuk a jelentkezéseket elfogadni, mert a járvány utáni időszakban nagyon foglaltak lesznek a szállások, amit már jövő hónapban le kell foglalnunk.

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58. Telefon: 06-95/320-918                                        email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.sarvarsari.hu

                       Évközi 4. vasárnap – 2022. január 30.

  1. Ma délután 15.30 órakor litániát imádkozunk a családokért, és a Rózsafüzér Társulat titokcseréjét tartjuk szentolvasóval itt a Sári templomban. Legyünk buzgók!
  2. Szerdán február 2-án Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén az este 17.30 órakor kezdődő ünnepi szentmisével gyertyaszentelést és körmenetet tartunk itt a templomban, az Egyházközségi Képviselő Testület tagjainak és a 3. osztályos elsőáldozó jelölteknek a részvételével. Nagyon kérjük a buzgó részvételt mindenkitől. A Híveket megajándékozunk egy szentelt mécsessel.
  3. Szerdán az esti szentmise után 18.15 órakor felnőtt katekézisre várjuk az érdeklődőket. Legyünk szellemileg is igényes katolikus emberek.
  4. Csütörtökön február 3-án Szent Balázs püspök és vértanú ünnepén, a szentmisén Balázs áldásban részesítjük a Híveket. Akik nem tudnak a napos napján eljönni, jövő vasárnap minden szentmise végén járulhatnak a Balázs áldáshoz. Minél több kicsi gyermeket is hozzanak el a jó szülők és nagyszülők.
  5. Szombaton délelőtt 9 órakor folytatódik a 2022-ben házasodni készülők számára a jegyes kurzus a városi plébánián. Kérjük a pontos és lelkiismeretes részvételt.
  6. Minden csütörtökön az esti szentmise előtt rózsafüzért imádkozunk a szolgáló papságért és új papi hivatásokért. Legyen fontos sokak számára a részvétel. Ha nem jövünk, előbb utóbb nem lesznek papjaink. A jövő rajtunk is múlik.
  7. Buzdítjuk a kedves Híveket, hogy a hétköznapi szentmiséken nagyobb buzgósággal vegyenek részt. Annyi mindenért lehet és kell imádkozni. Törekedjünk a havi szentgyónásra és rendszeres szentáldozásra. Jövő héten első péntek is lesz.
  8. Katolikus újságokat minél többen olvassanak! Annyi tudatlanságból fakadó tévedés éri Egyházunkat, amit, ha tájékozottak lennének híveink, el tudnának hárítani. Ezért kérjük Szent Ágoston doktorral: VEDD ÉS OLVASD a katolikus újságot!
  9. A szokásos gyalogos zarándoklatot Máriazellbe idén szeretnénk megtartani, június 27. és 30. között. Örülnénk, ha minél többen eljönnének, különösen a fiatalok, és akiknek az egészsége ezt megengedi. Február közepéig tudjuk a jelentkezéseket elfogadni, mert a járvány utáni időszakban nagyon foglaltak lesznek a szállások, amit már jövő hónapban le kell foglalnunk.

          „Legyünk bátor és vidám evangélium hirdetők!” Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja:       Letöltésszám 1970-1-01-óta:
mind – siem 2011