Hirdetés Farsangi Évközi 3. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 7. Telefon: 06-95/320-051    email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.ladislas.hu

Évközi 3. vasárnap – 2022. január 23.

Isten Igéjének vasárnapja

1.Ma este 17.45 órakor litániára hívunk, melyet a családokért ajánlunk fel.

2.A következő vasárnap szentmiséin osztjuk ki az elsőáldozásra készülő 3. osztályosok és a bérmálásra készülő 8. osztályosok jelentkezési adatlapjait a szülőknek. Az adatlapot kitöltve és aláírva a plébánián kell majd leadni február 15-ig.

3.Hétfőn Szalézi Szent Ferenc, kedden Szent Pál apostol megtérése, szerdán Szent Titusz és Timóteus, csütörtökön Merici Szent Angéla, pénteken Aquinói Szent Tamás emléknapjai lesznek. Buzgón jöjjünk a szentmisékre!

4.Csütörtökön az esti szentmise előtt rózsafüzérre, pénteken az esti szentmise után csendes szentségimádásra várjuk a Híveket.

5.Csütörtökön este 18.45 órától folytatódik a felnőtt katekézis Mikes János szombathelyi püspök szolgálatának történetéről.Érdeklődésünkkel tiszteljük meg az előadót!

6.Szombaton délelőtt 9 órakor folytatódik a 2022.évben házasodni szándékozók jegyes oktatása a plébánián. Szeretettel várjuk őket, és kérjük a pontos megjelenést.

7.Tíz nap múlva, február 2-án szerdán az este 18 órakor kezdődő szentmisével gyertyaszentelést és körmenetet tartunk itt a templomban, az Egyházközségi Képviselő Testület tagjainak és a 3. osztályos elsőáldozó jelölteknek a részvételével. Ezen az ünnepen mindenkit megajándékozunk egy szentelt mécsessel.

8.Buzdítjuk a kedves Testvéreket, hogy hétköznaponként is minél többen vegyék be napi programjukba a hétköznapi szentmiséken való részvételt.

9.Szentmise szándékokat a plébánia irodáján írathatnak erre az évre. Legyen gondunk élő és meghalt szeretteinkre! Jövő hétre is vannak szabad mise időpontok.

10.Katolikus újságokat minél többen olvassunk. Annyi tudatlanságból fakadó tévedés éri Egyházunkat, amit ha tájékozottabbak lennénk, akkor el tudnánk hárítani.

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58. Telefon: 06-95/320-918        email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.sarvarsari.hu

Évközi 3. vasárnap – 2022. január 23.

Isten Igéjének vasárnapja

1.Ma délután 15.30 órakor litániára hívunk a kertvárosi kápolnába, melyet a családokért ajánlunk fel. Nagyon örülnénk, ha sokan eljönnének.

2.A következő vasárnap szentmiséin osztjuk ki az elsőáldozásra készülő 3. osztályosok és a bérmálásra készülő 8. osztályosok jelentkezési adatlapjait a szülőknek. Az adatlapot kitöltve és aláírva a plébánián kell leadni február 15-ig.

3.Hétfőn Szalézi Szent Ferenc, kedden Szent Pál apostol megtérése, szerdán Szent Titusz és Timóteus, csütörtökön Merici Szent Angéla, pénteken Aquinói Szent Tamás emléknapjai lesznek.

4.Szombaton délelőtt 9 órakor folytatódik a 2022. évben házasodni szándékozók jegyes oktatása a városi plébánián. Szeretettel várjuk őket.

5.Tíz nap múlva, február 2-án szerdán az este 17.30 órakor kezdődő szentmisével gyertyaszentelést és körmenetet tartunk itt a templomban, az Egyházközségi Képviselő Testület tagjainak és a 3. osztályos elsőáldozó jelölteknek a részvételével. Ezen az ünnepen mindenkit megajándékozunk egy szentelt mécsessel.

6.Buzdítjuk a kedves Testvéreket, hogy hétköznaponként is minél többen vegyék be napi programjukba a hétköznapi szentmiséken való részvételt este 17.30 órakor.

7.Hétfőn a szentmisén imádkozzuk a Szent Mónika közösség könyörgő imáját.

8.Szerdán 18.15 órakor folytatódik a felnőtt katekézis Mikes János szombathelyi püspök szolgálatának történetéről.Részvételünkkel tiszteljük meg a vendég előadót!

9.Csütörtökönként 17 órától imádkozzuk a rózsafüzért papokért és új papi hivatásokért. Örülnénk, ha nagyobb buzgóságot tanúsítanának a Hívek!

10.Katolikus újságokat minél többen olvassunk. Annyi tudatlanságból fakadó tévedés éri Egyházunkat, amit ha tájékozottabbak lennénk, akkor el tudnánk hárítani.

          „Itassuk át magunkat és családjainkat az evangéliummal.” Ferenc pápa

                                  A 2×1%-ról rendelkező nyilatkozat száma:

  1. HITVALLÁS: Magyar Katolikus Egyház: 0011
  2. ALAPÍTVÁNY: Szent László Katolikus Általános Iskola: 18885785–1–18
Az oldalt jelenleg látogatja:       Letöltésszám 1970-1-01-óta:
mind – siem 2011