Jézus mennybemenetele – 2024. május 12.

H i r d e t é s e k

 

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 7.

Telefon: 06-95/320-051; E-mail cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.ladislas.hu

 

Jézus mennybemenetele –– 2024. május 12.

 

 1. Május hónapban az esti szentmisék előtt, 18.30-tól Lorettói litániát imádkozunk, szívesen hozzuk meg az áldozatot, hogy mind a litánián, mind a szentmisén jelen tudjunk lenni!
 2. Ma a 11 órakor kezdődő szentmisében lesz az idei bérmálás. Imádságainkba foglaljuk bele bérmálkozóinkat!
 3. Szentjeink a héten:

Hétfőn a Boldogságos Szűz Mária fatimai megjelenésére; csütörtökön Nepumuki Szent János vértanú papra; szombaton pedig Szent I. János vértanú pápára emlékezik egyházunk.

 1. Az idén kerek házassági évfordulójukat ünneplő párokat szeretettel hívják a székesegyházba, közös hálaadásra. Előzetesen regisztrálni kell az egyházmegye honlapján. (martinus.hu)
 2. Plébániánk szeptember 2-5. között zarándokútat szervez Međjugorjéba a Blaguss Utazási Iroda által. A részletes program a hirdetőtáblán olvasható. Előzetes jelentkezéseket május 12-ig kérjük és várjuk a plébániahivatalokban.
 3. A templom homlokzatán lévő világháborús hősök emléktáblái a város jelentős anyagi támogatásával és plébániai önerőből cserélve lesznek. Az elmúlt évszázad alatt elég rossz állapotba kerültek. A héten elbontják a táblákat a falról, s a terveink szerint a május végi Hősök napjára kerülnek fel az új emléktáblák.
 4. Jövő vasárnap Pünkösdvasárnap, a Szentlélek kiáradásának, eljövetelének ünnepe. 17.30-kor angol nyelvű szentmise is lesz a nagytemplomban.

 

H i r d e t é s e k

 

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58.Telefon: 06-95/320-918

E-mail cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.sarvarsari.hu

 

Jézus mennybemenetele –– 2024. május 12.

 

 1. Szentjeink a héten:

Hétfőn a Boldogságos Szűz Mária fatimai megjelenésére; csütörtökön Nepumuki Szent János vértanú papra; szombaton pedig Szent I. János vértanú pápára emlékezik egyházunk.

 1. Májusban az esti szentmisék előtt, 18 órától lorettói litániát imádkozunk. A májusi vasárnapokon pedig 15.30-kor az újmajori kápolnánál imádkozzuk a litániát. Szívesen jöjjünk köszönteni a Boldogságos Szűz Máriát!
 2. Hétfőn az esti szentmisében a Szent Mónika közösség imáját is elmondjuk.
 3. Az idén kerek házassági évfordulójukat ünneplő párokat szeretettel hívják a székesegyházba, közös hálaadásra. Előzetesen regisztrálni kell az egyházmegye honlapján. (martinus.hu)
 4. Plébániánk szeptember 2-5. között zarándokútat szervez Međjugorjéba a Blaguss Utazási Iroda által. A részletes program a hirdetőtáblán olvasható. Előzetes jelentkezéseket május 12-ig kérjük és várjuk a plébániahivatalokban.
 5. A templom vizesblokkja, mosdója felújítás alatt van. Türelmüket kérjük a munkálatok befejezéséig.
 6. Jövő vasárnap Pünkösdvasárnap, a Szentlélek kiáradásának, eljövetelének ünnepe. 17.30-kor angol nyelvű szentmise is lesz a nagytemplomban.

 

 

 

Az oldalt jelenleg látogatja:       Letöltésszám 1970-1-01-óta:
mind – siem 2011