Évközi 32. vasárnap – 2023. november 12.

H i r d e t é s e k

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 7.

Telefon: 06-95/320-051

E-mail cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.ladislas.hu

 

Évközi 32. vasárnap – 2023. november 12.

 

  1. Ma (vasárnap) este 17.45 órakor litániát imádkozunk a Családokért. Szívesen kapcsolódjunk be az áhítatba.
  2. Szentjeink a héten:

Hétfőn a magyar szentekre és boldogokra; csütörtökön Skóciai Szent Margitra; vasárnap pedig Árpád-házi Szent Erzsébetre, a Karitász (katolikus szeretetszolgálat) védőszentjére emlékezik Egyházunk.

  1. Köszönjük mindazoknak, akik becsületesen rendezték már, vagy most rendezik az éves egyházközségi hozzájárulásukat (egyházi adót) a helyi plébánia felé. Kérjük, hogy a költözéseket, lakcímváltozásokat is jelezzék a kellemetlenségek elkerülése miatt. Köszönjük!
  2. Csütörtökönként az esti szentmise előtt rózsafüzért imádkozunk 17.30-tól. Pénteken az esti szentmise után csendes szentségimádásra várjuk a kedves Testvéreket.
  3. Katolikus újságokat a Kedves Testvérek figyelmébe ajánljuk!
  4. Hétfőn, november 13-án délután 14 és 17 óra között véradás lesz a Szent Piroska Óvodában. Bátorítjuk a lakosságot a véradásra!
  5. A szombathelyi Boldog Salkaházi Sára Technikum és Kollégium szeretettel várja az érdeklődő nyolcadikos diákokat és szüleiket nyílt napjára november 14-én, kedden délelőtt 9 órakor Szombathelyen a Petőfi Sándor u. 6 szám alatt. A technikum 2022. szeptember elseje óta működik, oktatási és szociális ágazaton folynak a képzések az intézményben. Részletek a hirdetőtábla plakátján.
  6. Szombat este gitáros szentmise lesz a KAPOCS zenei műhely közreműködésével. Kedden és szombaton 16 órától próba a plébánián. Szívesen várják a csatlakozni kívánó zenészeket.
  7. Jövő vasárnap 9.30-kor a Hegyközségi Kálvária kápolnában is lesz szentmise. Aznap este 17.45-kora szokott módon litániát imádkozunk itt a nagytemplomban. A jövő hétvégi perselyadományokat a Karitász (katolikus szeretetszolgálat) számára szedjük és küldjük tovább. Így készüljünk, természetesen az adakozás és mértéke önkéntes. Helyi szintén karácsonyra szeretnénk majd kis csomaggal segíteni a rászorulóknak. Ebben kérjük a Hívek segítségét, hogy ha valaki lát, tud a környezetében olyan személyről, vagy családról, akiknek jól jönne az ünnepekre majd a segítség, kérjük, hogy jövő vasárnapi perselyezéskor a nevet, lakcímet, esetleg pár támpontot 1 papírra leírva szintén dobja be, vagy helyezze el a perselyeinkben. Köszönjük, hogy ezzel is segítik a helyi Karitász csoport munkáját!

 

H i r d e t é s e k

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58. Telefon: 06-95/320-918

E-mail cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.sarvarsari.hu

 

Évközi 32. vasárnap – 2023. november 12.

 

  1. Vasárnap (ma) délután 15.30-kor, a szokott módon, Loretói litániát imádkozunk a sárvári családokért a kertvárosi kápolnában. Szívesen jöjjünk el!
  2. Szentjeink a héten:

Hétfőn a magyar szentekre és boldogokra; csütörtökön Skóciai Szent Margitra; vasárnap pedig Árpád-házi Szent Erzsébetre, a Karitász (katolikus szeretetszolgálat) védőszentjére emlékezik Egyházunk.

  1. Hétfőn, november 13-án délután 14 és 17 óra között véradás lesz a Szent Piroska Óvodában. Bátorítjuk a lakosságot a véradásra!
  2. Köszönjük mindazoknak, akik becsületesen rendezték már, vagy most rendezik az éves egyházközségi hozzájárulásukat (egyházi adót) a helyi plébánia felé. Kérjük, hogy a költözéseket, lakcímváltozásokat is jelezzék a kellemetlenségek elkerülése miatt. Köszönjük!
  3. Csütörtökönként az esti szentmise előtt (17 órától) rózsafüzért imádkozunk papokért és új papi, szerzetesi hivatásokért.
  4. A szombathelyi Boldog Salkaházi Sára Technikum és Kollégium szeretettel várja az érdeklődő nyolcadikos diákokat és szüleiket nyílt napjára november 14-én, kedden délelőtt 9 órakor Szombathelyen a Petőfi Sándor u. 6 szám alatt. A technikum 2022. szeptember elseje óta működik, oktatási és szociális ágazaton folynak a képzések az intézményben. Részletek a hirdetőtábla plakátján.
  5. Jövő vasárnap 9.30-kor a Hegyközségi Kálvária kápolnában is lesz szentmise. 15.30-kor pedig, a szokott módon, Loretói litániát imádkozunk a sárvári családokért a kertvárosi kápolnában. A jövő hétvégi perselyadományokat a Karitász (katolikus szeretetszolgálat) számára szedjük és küldjük tovább. Így készüljünk, természetesen az adakozás és mértéke önkéntes. Helyi szintén karácsonyra szeretnénk majd kis csomaggal segíteni a rászorulóknak. Ebben kérjük a Hívek segítségét, hogy ha valaki lát, tud a környezetében olyan személyről, vagy családról, akiknek jól jönne az ünnepekre majd a segítség, kérjük, hogy jövő vasárnapi perselyezéskor a nevet, lakcímet, esetleg pár támpontot 1 papírra leírva szintén dobja be, vagy helyezze el a perselyeinkben. Köszönjük, hogy ezzel is segítik a helyi Karitász csoport munkáját!
  6. Katolikus újságokat a Kedves Testvérek figyelmébe ajánljuk!
Az oldalt jelenleg látogatja:       Letöltésszám 1970-1-01-óta:
mind – siem 2011