Hirdetés Évközi 14. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István u. 7.

Telefon:95/320-051

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.ladislas.hu

Évközi 14. vasárnap                                                                     

Dominica XIV. per annum – 14. Sonntag im Jahreskreis                  

2023. július 9.

  1. Ma este 18.45 órakor Loretói litániát imádkozunk. Legyünk buzgók!
  2. A héten, kedden Szent Benedek Európa fő védőszentje, csütörtökön Szent Henrik, pénteken Lellisi Szent Kamill, szombaton Szent Bonaventura, vasárnap Kármelhegyi Boldogasszony ünnepei lesznek.
  3. Templomunkban hétköznap reggel 8.00 és este 19.00 órakor hallgathatják a hívek a szentmisében Isten szavát (lectio divina). Nagyon örülnénk, ha minél többen hétköznaponként is eljárnának szentmisére. Jó lenne, ha értékelnénk ezeket az alkalmakat és a hívás eljutna a szívekig is.
  4. Két hét múlva, július 26.-án szerdán, Szent Anna napján szentségimádásra hívjuk a híveket a hegyközségi Kálvária-kápolnába 11.00 és 16.00 óra között.
  5. Péntekenként az esti szentmise után csendes szentségimádásra hívunk.
  6. Kérjük a jó Szülőket és Nagyszülőket, hogy gyermekeiket és unokáikat, kísérjék a vasárnapi szentmisére! Az igazán vallásos és hívő emberek számára természetes az, hogy nem mulasztanak vasárnapi szentmisét. Törekedjünk arra, hogy ne csak vasárnapi keresztények legyünk, hanem tudjunk áldozatot is hozni a közösségünkért.
  7. Július 30-án három hét múlva, vasárnap Roland atya 31 éves sárvári szolgálat után, Balázs atya pedig 3 éves lelkipásztorkodás után az este 19.00 órás szentmisén köszön el a Szent László Plébánia Híveitől. A szentmise után szeretettel várjuk a Híveket a plébánia udvarára egy koccintásra és egy kis beszélgetésre.
  8. Katolikus újságokat minél többen olvassák ebben a szellemi zűrzavarban. Legyünk tájékozott katolikus emberek.  

 

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58.

Telefon:06-95/320-918                              

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.sarvarsari.hu

Évközi 14. vasárnap

Dominica XIV. per annum – 14. Sonntag im Jahreskreis

2023.július 9.

  1. Ma délután 15.30 órakor Loretói litániát imádkozunk a kertvárosi kápolnában. Kérjük a kedves Híveket, ha a lelkipásztorok meghozzák az áldozatot és vasárnap délután van lehetőség litánián részt venni, akkor vegyük a fáradságot és értékeljük részvételünkkel papjaink szolgálatát. Ugyanez vonatkozik a hétköznapi szentmiséken és a csütörtöki rózsafüzéreken való részvételre. Hitünk igaz voltáról is árulkodik a hozzáállásunk. Nagyon fájdalmas látni, ha a hívek nem értékelik papjaik szolgálatát.
  2. Hétfőn a Szent Mónika közösség imáját mondjuk az esti szentmisével.
  3. A héten, kedden Szent Benedek Európa fő védőszentje, csütörtökön Szent Henrik, pénteken Lellisi Szent Kamill, szombaton Szent Bonaventura, vasárnap Kármelhegyi Boldogasszony ünnepei lesznek.
  4. Két hét múlva, július 26.-án szerdán, Szent Anna napján szentségimádás lesz a hegyközségi Kálvária-kápolnában délelőtt 11.00 és délután 16.00 óra között.
  5. Kérjük a Szülőket és Nagyszülőket, hogy gyermekeiket és unokáikat, kísérjék a vasárnapi szentmisére! Az igazán vallásos és hívő emberek számára természetes az, hogy nem mulasztanak vasárnapi szentmisét. Törekedjünk arra, hogy ne csak vasárnapi keresztények legyünk, hanem tudjunk áldozatot is hozni a közösségünkért.
  6. Július 30-án három hét múlva, vasárnap Roland atya 31 éves sárvári szolgálat után, Balázs atya pedig 3 éves lelkipásztorkodás után itt a Sári templomban a délelőtt 10.00 órás szentmisén köszön el a Sáriban és Kertvárosban lakó Hívektől. Szeretettel várjuk az itt lakó Híveket a városi plébánia udvarára egy koccintásra és egy kis beszélgetésre este 20.00 órára.
  7. Katolikus újságokat minél többen olvassák! Így is támogassuk a kiadókat!  

              „A Szentlélek mindig támogat minket.” Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja:       Letöltésszám 1970-1-01-óta:
mind – siem 2011