Hirdetés Húsvétvasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 7.

Telefon: 06-95/320-051       

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

Weboldal: www.ladislas.hu

Húsvétvasárnap – 2023. április 9.

  1. A diadalmasan feltámadt Üdvözítő fizessen meg minden fáradozást, amit az Ő dicsőségére és a Hívek épülésére végeztek a passióénekes felnőttek, a zsolozsmázó fiatalok, az énekes gyerekek, a felolvasók és ministránsok, a szentsír- és oltárdíszítők, a körmeneti segédkezők, ablakkivilágítók. Az Egyházközség nevében is köszönöm.
  2. Ma és holnap este 18.45 órakor litániát imádkozunk a családokért.
  3. Húsvéthétfőn vasárnapi miserendet tartunk. 9.30-kor a hegyi kápolnában is lesz szentmise. Ezen a napon is buzgón jöjjünk a templomba közösen ünnepelni.
  4. Jövő vasárnap 9 órakor a katolikus iskola osztályosainak elsőáldozását ünnepeljük. Imádkozzunk értük és családjaikért.
  5. Az általános iskola minden évfolyamán lehetőség nyílik arra, hogy a hit- és erkölcstan tantárgy választásával órarendi kereten belül részesüljenek gyermekeink megfelelő hitoktatásban. Bátorítjuk a szülőket, hogy éljenek a lehetőséggel és a katolikus hit- és erkölcstant kérjék gyermekeik számára a beíratásnál. Fontos, hogy a család és a plébánia összefogásával a gyermekek időben felkészüljenek az első gyónásra-áldozásra és a bérmálásra is. Így találják meg helyüket, boldogságukat a világban.
  6. Az állami iskolás 3. osztályosok elsőáldozásának időpontja június 4. Szentháromság vasárnapja. A 8. osztályosok bérmálkozása pedig május 21. A papság és a hitoktatók felajánlják segítségüket az elsőáldozók és bérmálkozók szüleinek a méltó készületre.
  7. Tiszteletet és megbecsülést érdemel a sárvári katolikus nép hűsége, amivel támogatják és segítik a plébánia gondtalan működését. – Katolikus újságokat olvassuk!
  8. Akik tehetik az ünnepek elmúltával is jöjjenek minél többen a hétköznapi szentmisékre,reggel 8.00 órára,vagy este 19.00 órára.Nagy szükség van áldozatukra és imáikra.
  9. Csütörtökönként az esti szentmise előtt 18.30 órától rózsafüzérre, pénteken az esti szentmise után csendes szentségimádásra hívunk. 

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58.

Telefon: 06-95/320-918                                            

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

Weboldal: www.sarvarsari.hu

Húsvétvasárnap – 2023. április 9.

  1. A diadalmasan feltámadt Üdvözítő fizessen meg minden fáradozást, amit az Ő dicsőségére és a Hívek épülésére végeztek a felolvasók és ministránsok, a szentsír- és oltárdíszítők, a körmeneti segédkezők, ablakkivilágítók. Az Egyházközség nevében is hálásan köszönöm.
  2. Ma du. 15.30 órakor litániát imádkozunk a családokért a kertvárosi kápolnában.
  3. Húsvéthétfőn vasárnapi miserendet tartunk reggel 8.00 órakor és délelőtt 10.00 órakor. Nagyon kérjük, hogy buzgón jöjjenek!
  4. Kedden az esti szentmise előtt 18.00 órakor tartjuk a Rózsafüzér Társulat titokcseréjét. Szeretettel kérjük a társulat tagjait a részvételre. Újabb tagok jelentkezését is várjuk a Rózsafüzér Társulati tagok közé. Üdvös lenne, ha minél többen imádkoznák a szentolvasót. Ez sok minden problémát és bajt megelőzne és megoldana.
  5. Jövő vasárnap 9 órakor a katolikus iskola osztályosainak elsőáldozását ünnepeljük a nagytemplomban. Imádkozzunk értük és családjaikért.
  6. Az általános iskola minden évfolyamán lehetőség nyílik arra, hogy a hit- és erkölcstan tantárgy választásával órarendi kereten belül részesüljenek gyermekeink megfelelő hitoktatásban. Bátorítjuk a szülőket, hogy éljenek a lehetőséggel és a katolikus hit- és erkölcstant kérjék gyermekeik számára a beíratásnál. Fontos, hogy a család és a plébánia összefogásával a gyermekek időben felkészüljenek az első gyónásra-áldozásra és a bérmálásra is. Így találják meg helyüket, boldogságukat a világban.
  7. Az állami iskolás 3. osztályosok elsőáldozásának időpontja itt a Sári templomban május 28. Pünkösdvasárnap. A 8. osztályosok bérmálkozása pedig május 21. a nagytemplomban. A papság és a hitoktatók felajánlják segítségüket az elsőáldozók és bérmálkozók szüleinek a méltó készületre.
  8. Tiszteletet és megbecsülést érdemel a sárvári katolikus nép hűsége, amivel támogatják és segítik a plébánia gondtalan működését. – Katolikus újságokat olvassuk!

Minden katolikus Testvérünknek, valamennyi jóakaratú sárvári polgárnak

allelujás, kegyelmes, békés, boldog Húsvéti ünnepeket kívánunk,             

melyet papi áldásunkkal is nyomatékosítunk.

Az oldalt jelenleg látogatja:       Letöltésszám 1970-1-01-óta:
mind – siem 2011