Szent László és Szent Miklós Plébániák hírei:2020.szeptember 25.-október 9.

Szent László és Szent Miklós Plébániák hírei:2020.szeptember 25.-október 9.

-Szeptember 27-én a vasárnap délelőtt 9 órás diákmisén járulnak első szentáldozáshoz a katolikus iskola 4. osztályos tanulói.

-Október hónapban minden este a Szent László templomban 18.30 órakor, a Sári templomban 18 órakor ünnepélyesen, gyermekek és a plébániai csoportok előimádkozásával elmélkedjük a rózsafüzér titkait. Mindkét templomban a Rózsafüzér Társulat tagjai járjanak, elöl jó példájukkal!

-Október 4-én vasárnap lesz a kertvárosi kápolna búcsúja és az egész napos szentségimádás ünnepe. Délelőtt 9 órakor ünnepi szentség kitételi búcsúi szentmise, délután 15.30 órakor szentség el tételi Jézus Szíve litánia lesz.

-Október 4-én a vasárnap délelőtt 10 órás nagymisén lesz a kertvárosi gyermekek első szentáldozása a Sári templomban.

-Október 4-én a vasárnapi szentmiséken lesz a Szent László és a Sári templomhoz tartozó hittanos gyermekek katekumenátusa a befogadás szertartása. Kérjük, hogy a jó szülők kísérjék gyermekeiket a templomba.

-Október 1.-én és 2.-án első csütörtökön és első pénteken mind a Szent László, mind a Sári templomban a rózsafüzér és az esti szentmise alatt lesz gyónási lehetőség. Hittanuló diákokat és a felnőtt Híveket is buzdítjuk a havi gyónásra és rendszeres szentáldozásra.

-A katolikus családokat szeretettel várjuk minden vasárnap és ünnepnap a szentmisére. Szülők mutassanak jó példát a gyerekeknek!

-Október 7-én szerdán Rózsafüzér Királynéjának, Október 8-án csütörtökön  Magyarok Nagyasszonyának ünnepei lesznek.

-A Szent László templomban minden hónap első vasárnapján szombaton előeste 19 órakor gitáros szentmisék lesznek. A Sári templomban pedig október 10-én.

-Minden szerdán az esti szentmise után 19.15 órakor a Sári plébánia közösségi termében, csütörtökön 19.30 órakor pedig a nagytemplom sekrestye feletti hittantermében megkezdődnek a felnőtt katekézisek. Az előadások mindenki számára nyitottak.

-Pénteken esténként 20 órától szeretettel várjuk a fiatalokat ifjúsági közösségbe a Szent László plébánia közösségi termébe.

-Minden pénteken az esti szentmise után csendes szentségimádást tartunk a nagytemplomban.

-A Szent László Plébánia irodájában már előjegyeztethetők 2021. évre a szentmise szándékok. Legyen gondunk arra, hogy meghalt szeretteinkért szentmisét mondassunk. Szentmisét bármely jó szándékra kéréssel, vagy hálaadással mondathatunk.

-A plébániák részletes programjait a www.sarvarsari vagy a www.ladislas.hu  honlapon olvashatják.

-A Mária Rádió értéket közvetítő műsorait az FM 95.2 vagy az interneten a plébánia honlapjáról is hallgathatják.

 

Az oldalt jelenleg látogatja:       Letöltésszám 1970-1-01-óta:
mind – siem 2011