Hirdetés Évközi 27. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 7.

Telefon: 06-95/320-051       

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com  

weboldal:www.ladislas.hu

Évközi 27. vasárnap – 2022. október 2.

Dominica XXVII. per annum – 27. Sonntag im Jahreskreis

1.Ma este 18.15 órakor Rózsafüzért és Loretói litániát imádkozunk a családokért.

2.Ma van a kertvárosi kápolna búcsúja és az egész napos szentségimádás napja. Délelőtt 9 óra és délután 15.30 óra között minél többen térjünk be Jézus imádására,egyéni és közösségi imára. Venite, Adoremus! Jöjjetek, imádjuk!

3.Október hónapban minden este 18.15 órakor rózsafüzért imádkozunk, gyermekek és a plébániai csoportok előimádkozásával. Buzdítunk mindenkit, gyermeket és felnőttet egyaránt, hogy akik tehetik, jöjjenek ezekre a közös alkalmakra a Szűzanya közbenjárását kérni! A hívó szó találjon meghallgatásra! Becsüljük és értékeljük a közös imádság lehetőségét! Szombatonként 18.15 órakor a rózsafüzérhez kapcsoltan, Fatimai körmenetet tartunk itt a templomban. A mai vasárnapon, a szentmiséken minden gyermeket megajándékozunk egy rózsafüzérrel.

4.A hétköznapi szentmisékre szeretettel várjuk fiatalabb nyugdíjas híveinket is.

5.Kedden Assisi Szent Ferenc, szerdán Szent Fausztina,csütörtökön Szent Brúnó, pénteken Rózsafüzér Királynője, szombaton Magyarok Nagyasszonya ünnepei lesznek.

6.Csütörtökön 19.30 órakor két heti rendszerességgel elkezdődik a felnőtt katekézis a plébánia közösségi termében. Az idei témánk, az Egyház szociális és társadalmi tanítása. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

7.Pénteken az esti szentmise után csendes szentségimádásra hívjuk a kedves Testvéreket lélekben megpihenni és feltöltődni!

8.Október közepétől szombaton esténként 20 órától ifjúsági közösségbe hívjuk a fiatalokat a Sári plébánia közösségi termébe.

9.Havi rendszerességgel családos csoportba hívjuk a házaspárokat. Akik szeretnének ebbe a csoportba tartozni, Roland atyánál vagy Balázs atyánál jelezzék.

10.Katolikus újságok, 2023 évi kalendáriumok és naptárak a kijáratnál vásárolhatók. Naptár, kalendárium minden családban legyen.

11. 2022. október 1. és november 28. között népszámlálás zajlik Magyarországon. A
népszámlálás nagyon fontos esemény nemcsak Magyarország, de a magyar katolikusok életében is, ezért arra buzdítunk minden katolikust, hogy a népszámlálás alkalmával vallja meg a római katolikus valláshoz tartozását.

 

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58.

Telefon: 06-95/320-918                                              

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com  

weboldal:www.sarvarsari.hu

Évközi 27. vasárnap – 2022. október 2.

Dominica XXVII. per annum – 27. Sonntag im Jahreskreis

1.Ma van a kertvárosi kápolna búcsúja és az egész napos szentségimádás napja. Délelőtt 9 óra és délután 15.30 óra között minél többen térjünk be Jézus imádására, egyéni és közösségi imára. A szentségimádás részletes programja a hirdetőtáblán olvasható.

2.Hétfőn a Szent Mónika közösség imáját a rózsafüzérhez kapcsoltan mondjuk el.

3.Október hónapban minden este 18.00 órakor rózsafüzért imádkozunk, gyermekek és a plébániai csoportok előimádkozásával. Buzdítunk mindenkit, gyermeket és felnőttet egyaránt, hogy akik tehetik, jöjjenek ezekre a közös alkalmakra a Szűzanya közbenjárását kérni! A hívó szó találjon meghallgatásra! Becsüljük és értékeljük a közös imádság lehetőségét! A mai vasárnapon, a szentmiséken minden gyermeket megajándékozunk egy rózsafüzérrel, hogy ők is megszeressék ezt az imádságot.

4.Hittanos gyermekeket és családjaikat szeretettel várjuk minden vasárnap szentmisére. Közeledjetek Istenhez, és Ő is közeledni fog hozzátok!

5.A hétköznapi szentmisékre szeretettel várjuk fiatalabb nyugdíjas híveinket is. Nagy öröm számunkra, ha egy-egy új arcot is látunk a templomban. Hálásak vagyunk érte.

6.Kedden Assisi Szent Ferenc, szerdán Szent Fausztina, csütörtökön Szent Brúnó, pénteken Rózsafüzér Királynője, szombaton Magyarok Nagyasszonya ünnepei lesznek.

7.Október közepétől szombaton esténként 20 órától ifjúsági közösségbe hívjuk a fiatalokat a Sári plébánia közösségi termébe.

8.Havi rendszerességgel családos csoportba hívjuk a házaspárokat. Akik szeretnének ebbe a csoportba tartozni, Roland atyánál vagy Balázs atyánál jelezzék.

9.Katolikus újságok, 2023 évi kalendáriumok és naptárak a kijáratnál vásárolhatók. Naptár, kalendárium minden családban legyen.

10. 2022. október 1. és november 28. között népszámlálás zajlik Magyarországon. A
népszámlálás nagyon fontos esemény nemcsak Magyarország, de a magyar katolikusok életében is, ezért arra buzdítunk minden katolikust, hogy a népszámlálás alkalmával vallja meg a római katolikus valláshoz tartozását.

                       „A keresztény ember legyen közel Istenhez!” Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja: 0      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 1357940
mind – siem 2011