Hirdetés Húsvét 5. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 7.

Telefon: 06-95/320-051       

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.ladislas.hu

            Húsvét 5. vasárnapja – 2022. május 15.

 Dominica quinta post Pascha – Fünfter Sonntag der Osterzeit

  1. Ma délután 15.30 órakor az Újmajori Lourdesi kápolnában, este 18.30 órakor itt a nagytemplomban énekeljük a májusi litániát a Boldogasszony tiszteletére.
  2. Templomunkban minden májusi estén 18.30 órakor énekeljük a Lorettói litániát. Hozzuk meg áldozatunkat, és amennyiben megtehetjük, estéről estére jöjjünk el minél többen. A hétköznapi szentmiséken is sokkal nagyobb buzgóságot várunk a Hívektől. Értékeljük a lehetőséget. Gondoljunk arra, hogy sok helyen mennyire vágyakoznának a szentmise után és nincs lehetőség a részvételre.
  3. Hétfőn délután Dr. Székely János püspök atya az öt évente tartandó kánoni vizitációra érkezik városunkba. Este 19 órakor szentmisét mutat be, melyre szeretettel várjuk a kedves Testvéreket a Szent László templomba.
  4. Június 18-án a szombathelyi székesegyházban jubiláns házaspárok találkozója Jelentkezni az egyházmegye internetes oldalán lehet.
  5. A bérmálkozók templomi gyakorlása szerdán délután 16 órakor, az elsőáldozók gyakorlása délután 17 órakor folytatódik itt a templomban. Szeretettel kérjük a pontos és lelkiismeretes megjelenést.
  6. Pénteken esténként a szentmise után ne feledkezzünk meg a csendes szentségimádásról, valamint a közös zsolozsmáról. Venite, adoremus! Jöjjetek, imádjuk!
  7. Május 22.-e Szent Rita emléknapja. E napon, az esti szentmisén rózsát szentelünk emlékére, tiszteletére. Kérjük a kedves Híveket, hogy egy szál vörös rózsát hozzanak erre az alkalomra, a béke és a testvéri szeretet jelképét, melyet átadnak családtagjaiknak, barátaiknak. Szent Rita utolsó szavait idézve az emléknaphoz: „Maradjatok meg Jézus szeretetében, maradjatok engedelmesek a Katolikus Anyaszentegyházhoz, a Pápához, és akkor megmarad köztetek a béke és a testvéri szeretet.”
  8. A katolikus újságokat minél többen olvassanak. Legyünk tájékozottak.

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58.

Telefon: 06-95/320-918                                            

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.sarvarsari.hu

            Húsvét 5. vasárnapja – 2022. május 15.

 Dominica quinta post Pascha – Fünfter Sonntag der Osterzeit

  1. Ma délután 15.30 órakor az Újmajori Lourdesi kápolnában énekeljük a májusi litániát a Boldogasszony tiszteletére. Buzgón jöjjünk minél többen!
  2. Itt a Sári templomban hétfőtől szombatig este 18.00 órakor énekeljük a Lorettói litániát. Hozzuk meg áldozatunkat, és amennyiben megtehetjük, estéről estére jöjjünk el minél többen. A hétköznapi szentmiséken is sokkal nagyobb buzgóságot várunk a Hívektől. Értékeljük a lehetőséget. Gondoljunk arra, hogy sok helyen mennyire vágyakoznának a szentmise után és nincs lehetőség a részvételre.
  3. Hétfőn a litániával együtt imádkozzuk el a Szent Mónika közösség imáját gyermekekért és unokákért. A közösséghez újabb tagok is csatlakozhatnak.
  4. Hétfőn délután Dr. Székely János püspök atya az öt évente tartandó kánoni vizitációra érkezik városunkba. Este 19 órakor szentmisét mutat be, a Szent László templomban. Itt a Sári templomban szokásos időben megtartjuk a litániát és a szentmisét is.
  5. Június 18-án a szombathelyi székesegyházban jubiláns házaspárok találkozója Jelentkezni az egyházmegye internetes oldalán lehet.
  6. A bérmálkozók templomi gyakorlása szerdán délután 16 órakor folytatódik a Szent László templomban. A Sári templomban elsőáldozók gyakorlása csütörtökön délután 17 órakor folytatódik itt a Sári templomban. Kérjük a pontos és lelkiismeretes megjelenést. Imádkozzunk az elsőáldozókért, bérmálkozókért és családjaikért.
  7. A katolikus újságokat minél többen olvassanak. Legyünk tájékozottak.

          „A remény és a szeretet evangéliumát hirdessétek!” Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja: 1      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 1362449
mind – siem 2011