Hirdetés Húsvét 3. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 7.

Telefon: 06-95/320-051       

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.ladislas.hu

Húsvét 3. vasárnapja 2022. május 1.

Dominica tertia post Pascham – Dritter Sonntag der Osterzeit

  1. Ma 18.30 órakor Lorettói litániát éneklünk az édesanyákért itt a nagytemplomban. Májusi vasárnapokon délután 15.30 órakor az Újmajori Lourdesi kápolnában is énekeljük a szép májusi litániát. Akik tehetik, buzgón jöjjenek!
  2. Az állami iskolákba járó előáldozó gyermekek szüleinek csütörtökön délután 16.30 órakor, a bérmálkozók szüleinek 17.30 órakor lesz rövid megbeszélés itt a nagytemplomban. Kérjük a szülők pontos megjelenését, részvételét!
  3. Május hónapban minden este 18.30 órakor énekeljük a szép májusi litániát. Buzdítjuk a kedves Híveket, hogy nagy örömmel és lelkesedéssel jöjjenek, akár minden este ezekre a közös imádságos alkalmakra. Az ének szavával buzdítunk mindenkit, gyermekeket és felnőtteket egyaránt: „Máriát dicsérni hívek jöjjetek!”
  4. Péntekenként az esti szentmise után fél órás csendes szentségimádást tartunk, majd közösen imádkozzuk el a napot befejező imaórát a kompletóriumot. Nagyon örülnénk, ha minél többen bekapcsolódnának ebbe a közös imádságba.
  5. Hétfőn Szent Atanáz püspök, kedden Szent Fülöp és Szent Jakab apostolok, szerdán Szent Flórián vértanú, pénteken Savio Szent Domonkos, szombaton Boldog Gizella ünnepei lesznek.
  6. Hittanos gyermekek számára ajándék plébániai gyermektábort szervezünk teljes ellátással és értékes programokkal július 25-29 között, naponta reggel 8 órától délután 16 óráig. Jelentkezési lapok a plébániák irodáiban átvehetők.
  7. Katolikus újságokat minél többen olvassanak. Sajnos hatalmas a vallási analfabétizmus, ezért is fontos, hogy mi vallásunkat gyakorló hívek legyünk tájékozottak, és ha kell, tudjunk okosan és bölcsen megszólalni.

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58.

Telefon: 06-95/320-918                                            

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.sarvarsari.hu

Húsvét 3. vasárnapja 2022. május 1.

Dominica tertia post Pascham – Dritter Sonntag der Osterzeit

  1. Májusi vasárnapokon délután 15.30 órakor az Újmajori Lourdesi kápolnában énekeljük a szép májusi litániát. Ma az élő és maghalt édesanyákért ajánljuk fel a litániát. Akik tehetik, buzgón jöjjenek, és emlékezzenek meg az édesanyjukról! Ez az igazi ajándék, amit mi hívő emberek adni tudunk.
  2. Hétfőn a Szent Mónika közösség imáját a litániával együtt mondjuk el.
  3. A Sári templomban előáldozó gyermekek szüleinek pénteken délután 17.00 órakor rövid megbeszélést tartok a Sári plébánia közösségi termébe. A bérmálkozók szüleinek csütörtökön 17.30 órakor lesz rövid megbeszélés a nagytemplomban. Kérjük a szülők pontos megjelenését, részvételét!
  4. Május hónapban minden este 18.00 órakor énekeljük a szép májusi litániát. Buzdítjuk a kedves Híveket, hogy nagy örömmel és lelkesedéssel jöjjenek, akár minden este ezekre a közös imádságos alkalmakra. Az ének szavával buzdítunk mindenkit, gyermekeket és felnőtteket egyaránt: „Máriát dicsérni hívek jöjjetek!”
  5. Péntekenként az esti szentmise után fél órás csendes szentségimádást tartunk a nagytemplomban, majd közösen imádkozzuk el a napot befejező imaórát a kompletóriumot. Nagyon örülnénk, ha minél többen bekapcsolódnának ebbe a közös imádságba.
  6. Hétfőn Szent Atanáz püspök, kedden Szent Fülöp és Szent Jakab apostolok, szerdán Szent Flórián vértanú, pénteken Savio Szent Domonkos, szombaton Boldog Gizella ünnepei lesznek.
  7. Hittanos gyermekek számára ajándék plébániai gyermektábort szervezünk teljes ellátással és értékes programokkal július 25-29 között, naponta reggel 8 órától délután 16 óráig. Jelentkezési lapok a plébániák irodáiban átvehetők.
  8. Katolikus újságokat minél többen olvassanak. Sajnos hatalmas a vallási analfabétizmus, ezért is fontos, hogy mi vallásunkat gyakorló hívek legyünk tájékozottak, és ha kell, tudjunk okosan és bölcsen megszólalni.

          „A Szentlélek legyen életünk főszereplője!” Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja: 1      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 1359160
mind – siem 2011