Hirdetés évközi 24. vasárnap Gyűjtés a Szentföldön élő keresztények javára

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 7. Telefon: 95/320-051                     email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.ladislas.hu

         Dominica XXIV per annum – 24. Sonntag im Jahreskreis 2020. szeptember 13.

 1. Ma este 18.45 órakor litániát imádkozunk a családokért.
 2. Jövő vasárnap délelőtt 9.30-kor a hegyi kápolnában is lesz szentmise a Szent Kereszt és a Fájdalmas Szűzanya tiszteletére.
 3. Hétfőn Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepén az este 19 órakor kezdődő szentmisén adunk hálát a Sárváron megtelepedő annunciáta női szerzetesrend alapításának 100. évfordulóján. A szentmisét Dr. Székely János püspök atya mutatja be. Ekkor lesz a nővérek hivatalos fogadása és bemutatkozása. Szeretettel kérjük a kedves híveket, hogy buzgón jöjjenek el a közös hálaadásra.
 4. Néhány diák még nem végezte el tanévkezdő szentgyónását, ők sürgősen pótolják mulasztásukat! Katolikus tanuló évente legalább négyszer gyónjon: tanév elején, karácsonyra, húsvétra, tanév végére, és rendszeresen járuljon méltó szentáldozáshoz.
 5. Kedden a Fájdalmas Szűzanya, szerdán Szent Kornél és Ciprián, csütörtökön Bellarmin Szent Róbert, szombaton Szent Januáriusz vértanú ünnepei lesznek.
 6. Templomunkban hétköznaponként reggel 8 órakor és este 19 órakor vannak szentmisék. Buzdítjuk a Híveket a részvételre. Nagy szükség van imáikra.
 7. Csütörtökönként az esti szentmise előtt fél órával közös rózsafüzért imádkozunk.
 8. Péntekenként az esti szentmise után 20 perces csendes szentségimádásra és esti imára várjuk az elmélyedni és lélekben megpihenni vágyókat.
 9. Az iskolás fiúkat szeretettel várjuk a ministránsok közösségébe. Jelentkezni a sekrestyében lehet a szentmisék előtt.
 10. A 4. osztályos elsőáldozók felkészítése csütörtökön folytatódik. A Gárdonyisoknak 16 órakor, a Nádasdyba járóknak 17 órakor. Kérjük a pontos és lelkiismeretes részvételt. Ez mindenképpen feltétele az elsőáldozásnak.
 11. Csütörtökönként elkezdődik a felnőtt katekézis a sekrestye feletti hittanteremben az esti szentmise után 19.30 órakor. Ebben az évben minden csütörtökön lesz.
 12. Péntekenként este 20 órától ifjúsági közösségbe várjuk a fiatalokat a plébániára.
 13. Megérkeztek a jövő évi kalendáriumok és fali naptárak. A katolikus újságokkal együtt az újságos asztalnál beszerezhetők. Minden családban legyen katolikus kalendárium és katolikus naptár.

 

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58. Telefon: 95/320-918                                                                email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.sarvarsari.hu

         Dominica XXIV per annum – 24. Sonntag im Jahreskreis 2020. szeptember 13.

 1. Ma 15.30 órakor litániát imádkozunk a családokért a kertvárosi kápolnában. Nagyon kérjük, hogy a hívó szó ne süket fülekre találjon.
 2. Hétfőn Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepén az este 19 órakor kezdődő szentmisén adunk hálát a Sárváron megtelepedő annunciáta női szerzetesrend alapításának 100. évfordulóján. A szentmisét a nagytemplomban Dr. Székely János püspök atya mutatja be. Ekkor lesz a nővérek hivatalos fogadása és bemutatkozása. Szeretettel kérjük a kedves híveket, hogy buzgón jöjjenek el a közös hálaadásra.
 3. Néhány diák még nem végezte el tanévkezdő szentgyónását, ők sürgősen pótolják mulasztásukat! Katolikus tanuló évente legalább négyszer gyónjon: tanév elején, karácsonyra, húsvétra, tanév végére, és rendszeresen járuljon méltó szentáldozáshoz.
 4. Kedden a Fájdalmas Szűzanya, szerdán Szent Kornél és Ciprián, csütörtökön Bellarmin Szent Róbert, szombaton Szent Januáriusz vértanú ünnepei lesznek.
 5. Templomunkban hétköznaponként este 18.30 órakor van szentmise. Buzdítjuk a Híveket a részvételre. Nagy szükség van imáikra.
 6. Csütörtökönként az esti szentmise előtt fél órával közös rózsafüzért imádkozunk.
 7. Péntekenként az esti szentmise után 20 perces csendes szentségimádásra és esti imára várjuk az elmélyedni és lélekben megpihenni vágyókat a nagytemplomba.
 8. Az iskolás fiúkat szeretettel várjuk a ministránsok közösségébe. Jelentkezni a sekrestyében lehet a szentmisék előtt.
 9. A 4. osztályos elsőáldozók felkészítése pénteken folytatódik délután 17 órakor. Kérjük a pontos és lelkiismeretes részvételt. Ez mindenképpen feltétele az elsőáldozásnak.
 10. Szerdánként elkezdődik a felnőtt katekézis a plébánia közösségi termében az esti szentmise után 19.15 órakor. Ebben az évben minden szerdán lesz. Kérjük, hogy minél többen jöjjenek, törekedve arra, hogy az egyházat és hitünket mind jobban megismerjük.
 11. Péntekenként este 20 órától ifjúsági közösségbe várjuk a fiatalokat a plébániára.
 12. Megérkeztek a jövő évi kalendáriumok és fali naptárak. A katolikus újságokkal együtt a torony alatt beszerezhetők. Minden családban legyen katolikus kalendárium és katolikus naptár.

          „A keresztény élet lényege az irgalmasság.” Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja: 0      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 878858
mind – siem 2011