Hirdetések évközi 23. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 7. Telefon: 95/320-051                      email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.ladislas.hu

                                            Évközi 23. vasárnap

Dominica XXIII per annum – 23. Sonntag im Jahreskreis 2020. szeptember 6.

 1. Ma este 18.45 órakor első vasárnapi Jézus Szíve litániát imádkozunk a családokért.
 2. Ma a délelőtt 9 órás diákmisén az állami iskolákba járó diákok számára lesz Szentlélek hívó Veni Sancte. Néhány diák még nem végezte el tanévkezdő szentgyónását, ők sürgősen pótolják mulasztásukat! Katolikus tanuló évente legalább négyszer gyónjon, és rendszeresen áldozzon: tanév elején, karácsonyra, húsvétra és tanév végén.
 3. Jövő héten, hétfőn a kassai vértanúk: István, Márk és Menyhért ünnepe lesz.
 4. Szeptember 8-án kedden Kisboldogasszonyt ünnepeljük a reggel 8 órakor és az este 19 órakor kezdődő szentmiséken. Szeretettel kérjük a kedves Hívek buzgó részvételét.
 5. Szerdán az elsőáldozásra készülő 4. osztályosok szüleit szertettel várjuk rövid megbeszélésre 17 órára ide a nagytemplomba. Kérjük a pontos megjelenést.
 6. A katolikus iskolába járó elsőáldozók iskolai keretek között, az állami iskolába járók csütörtökönként 17 órakor itt a templomban készülnek az őszi elsőáldozásukra. Nagyon kérjük a pontos és lelkiismeretes megjelenést.
 7. Két hét múlva vasárnap délelőtt 9.30-kor a hegyi kápolnában is lesz szentmise a Szent Kereszt és a Fájdalmas Szűzanya tiszteletére.
 8. Csütörtökönként az esti szentmise előtt közös rózsafüzért imádkozunk. Akik tehetik, buzgón jöjjenek el.
 9. Péntekenként az esti szentmise után csendes szentségimádásra várjuk a lélekben feltöltődni és megpihenni vágyókat. Az egyház hivatalos esti imáját a kompletóriumot is elimádkozzuk. Venite, Adoremus! Jöjjetek, imádjuk!
 10. Akik tehetik hétköznaponként is járjanak el szentmisére. Nagy szükség van imáikra. Ne a kifogásokat keressük, hanem a lehetőséget arra, hogy eljöjjünk.
 11. Az iskolás fiúkat szeretettel hívjuk a ministránsok közösségébe.
 12. Ifjúsági közösséget indítunk péntekenként 20 órától a plébánia tanácstermében. Szeretettel várjuk a fiatalokat.

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58. Telefon: 95/320-051                                                               email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.sarvarsari.hu

                                            Évközi 23. vasárnap

Dominica XXIII per annum – 23. Sonntag im Jahreskreis 2020. szeptember 6.

 1. Ma délután 15.30 órakor első vasárnapi Jézus Szíve litániát imádkozunk a családokért a kertvárosi kápolnába. A hívás ne süket fülekre találjon, halljuk meg a hívó szót.
 2. Ma a délelőtt 10 órás nagymisén az állami iskolákba járó diákok számára lesz Szentlélek hívó Veni Sancte. Néhány diák még nem végezte el tanévkezdő szentgyónását, ők sürgősen pótolják mulasztásukat! Katolikus tanuló évente legalább négyszer gyónjon, és rendszeresen áldozzon: tanév elején, karácsonyra, húsvétra és tanév végén.
 3. Jövő héten, hétfőn a kassai vértanúk: István, Márk és Menyhért ünnepe lesz.
 4. Szeptember 8-án kedden Kisboldogasszonyt ünnepeljük a délelőtt 10 órakor és az este 18.30 órakor kezdődő szentmiséken. Szeretettel kérjük a kedves Hívek buzgó részvételét, Máriát köszönteni.
 5. Pénteken az elsőáldozásra készülő 4. osztályosok szüleit szertettel várjuk rövid megbeszélésre 16 órára ide a Sári templomba. Kérjük a pontos megjelenést.
 6. A katolikus iskolába járó elsőáldozók iskolai keretek között, a Sári templomhoz tartozó állami iskolába járók péntekenként 17 órakor itt a Sári templomban készülnek az október 4-i elsőáldozásukra. Nagyon kérjük a pontos és lelkiismeretes megjelenést.
 7. Csütörtökönként az esti szentmise előtt közös rózsafüzért imádkozunk. Akik tehetik, buzgón jöjjenek el. Különösen a Rózsafüzér Társulat tagjai.
 8. Péntekenként az esti szentmise után csendes szentségimádásra várjuk a lélekben feltöltődni és megpihenni vágyókat a nagytemplomba. Az egyház hivatalos esti imáját a kompletóriumot is elimádkozzuk. Venite, Adoremus! Jöjjetek, imádjuk!
 9. Akik tehetik hétköznaponként is járjanak el szentmisére. Nagy szükség van imáikra. Ne a kifogásokat keressük, hanem a lehetőséget arra, hogy eljöjjünk.
 10. Az iskolás fiúkat szeretettel hívjuk a ministránsok közösségébe.
 11. Ifjúsági közösséget indítunk péntekenként 20 órától a városi plébánia tanácstermében. Szeretettel várjuk a fiatalokat.

 „Mária, Ég Királynője, segíts nekünk átalakítani a világot Isten terve szerint!” Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja: 0      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 878838
mind – siem 2011