Hirdetés évközi 19. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 7. Telefon: 06-95/320-051        email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.ladislas.hu

Évközi 19. vasárnap

Dominica XIX per annum – 19. Sonntag im Jahreskreis 2020. augusztus 9.

1.Ma 18.45-kor Lorettói litániát imádkozunk családjainkért.

2.Augusztus 15.-én szombaton Nagyboldogasszony parancsolt ünnepe lesz. Szentmisék templomunkban reggel 7, délelőtt 9, és este 19 órakor. Kérjük, hogy lelkiismeretesen jöjjenek, hiszen a szentmisén való részvétel halálos bűn terhe mellett kötelező.

3.Csütörtökönként este 18.30 órakor rózsafüzért imádkozunk a szolgáló papságért és új papi – szerzetesi hivatásokért. Legyünk buzgók!

4.Pénteken az esti szentmise után csendes szentségimádásra várjuk a lélekben elmélyedni vágyókat.

5.Hétköznaponként, akik tehetik, reggel 8 órakor vagy este 19 órakor járjanak el szentmisére! Nagy szükség lenne rendszeresen imádkozó Hívekre! Halljuk meg a hívó szót, és a buzdítás jusson el a szívünkig.

6.Már jó előre jelezzük, hogy a hittanuló gyermekek tanév eleji kötelező gyónása augusztus 28.-án pénteken délelőtt 9 órakor kezdődik. A jövő tanévre szóló szentmisenaplókat a következő vasárnapon már átvehetik a hittanos gyermekek.

7.Katolikus újságokat, a plébánia internetes honlapját és a Mária Rádió értéket közvetítő műsorait szerető figyelmükbe ajánljuk.  Az újságok az újságos asztalról elvihetők.

8.Hétfőn Szent Lőrinc diakónus, kedden Szent Klára, csütörtökön Boldog XI. Ince pápa, pénteken Maximilian Szent Kolbe vértanú emléknapjai lesznek.

8.Csütörtökhöz egy hétre, augusztus 20-án, a Haza Atyját, Magyarország fővédőszentjét, Szent István királyt ünnepeljük vasárnapi miserenddel: 7.00, 9.00, 11.00, 19.00 óra. Lassan 30 esztendeje, hogy Szent II. János Pál pápa hazánkba és megyénkbe látogatott, de ma is megszívlelendő tanítása: „Hasztalan siránkozás nélkül – keresztény gyökereinkbe kapaszkodva – a Szentlélekre hallgassunk, és kitartó következetességgel rugaszkodjunk neki a jövőnek.”

9.Jövő vasárnap a Hegyi kálvária kápolnában is lesz szentmise délelőtt 9.30 órakor.

 

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58. Telefon: 06-95/320-918                                            email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.sarvarsari.hu

Évközi 19. vasárnap

Dominica XIX per annum – 19. Sonntag im Jahreskreis 2020. augusztus 9.

1.Ma 15.30 órakor Lorettói litániát imádkozunk családjainkért a kertvárosi kápolnába. A hívó szó találjon meghallgatásra.

2.Augusztus 15.-én szombaton Nagyboldogasszony parancsolt ünnepe lesz. Szentmisék templomunkban délelőtt 10, és este 18.30 órakor. Kérjük, hogy lelkiismeretesen jöjjenek, hiszen a szentmisén való részvétel halálos bűn terhe mellett kötelező.

3.Csütörtökönként este 18.00 órakor rózsafüzért imádkozunk a szolgáló papságért és új papi – szerzetesi hivatásokért. Legyünk buzgók!

4.Hétköznaponként, akik tehetik, este 18.30 órakor járjanak el szentmisére! Nagy szükség lenne rendszeresen imádkozó Hívekre! Halljuk meg a hívó szót, és a buzdítás jusson el a szívünkig.

5.Hétfőn a Szent Mónika közösség könyörgő imáját mondjuk az esti szentmisével.

6.Már jó előre jelezzük, hogy a hittanuló gyermekek tanév eleji kötelező gyónása itt a Sári templomban augusztus 28.-án pénteken délután 17 órakor kezdődik. A jövő tanévre szóló szentmisenaplókat a következő vasárnapon már átvehetik a hittanos gyermekek. Kérjük, hogy a szülők kísérjék jó példát adva gyermekeiket.

7.Katolikus újságokat, a plébánia internetes honlapját és a Mária Rádió értéket közvetítő műsorait szerető figyelmükbe ajánljuk.  Az újságok az újságos asztalról elvihetők.

8.Hétfőn Szent Lőrinc diakónus, kedden Szent Klára, csütörtökön Boldog XI. Ince pápa, pénteken Maximilian Szent Kolbe vértanú emléknapjai lesznek.

9.Csütörtökhöz egy hétre, augusztus 20-án, a Haza Atyját, Magyarország fővédőszentjét, Szent István királyt ünnepeljük vasárnapi miserenddel: 8 és 10 óra. Lassan 30 esztendeje, hogy Szent II. János Pál pápa hazánkba és megyénkbe látogatott, de ma is megszívlelendő tanítása: „Hasztalan siránkozás nélkül – keresztény gyökereinkbe kapaszkodva – a Szentlélekre hallgassunk, és kitartó következetességgel rugaszkodjunk neki a jövőnek.”

     „Az Isten mindig szeretettel tekint ránk.”  Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja: 1      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 878858
mind – siem 2011