Hirdetés Évközi 18. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 7. Telefon: 06-95/320-051        email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.ladislas.hu

     Dominica XVIII per annum – 18. Sonntag im Jahreskreis

Évközi 18. vasárnap 2020. augusztus 2.

1.Ma 18.45 órakor ünnepélyes Jézus Szíve litániát imádkozunk a plébánosi szolgálatot teljesítő atyákért, hiszen Vianney Szent Jánosnak a plébánosok védőszentjének ünnepe lesz kedden.

2.Ma az esti szentmisén köszöntjük plébániánk új káplánját Böjti Balázs atyát. Imádkozzunk érte, és fogadjuk őt nagy szeretettel.

3.Plébániánk 40 fős csoportja jövő héten Magyarországi Mária kegyhelyekre zarándokol. Az itthon lévő hívek lélekben kapcsolódjanak hozzánk, úgy, hogy részt vesznek a hétköznapi szentmisén.

4.Kedden Vianney Szent János, szerdán Havas Boldogasszony, csütörtökön Urunk Színeváltozása, pénteken II. Szent Szixtusz pápa, szombaton Szent Domonkos ünnepei lesznek.

5.Szent Domonkos napján a Rózsafüzér Társulat élő tagjaiért is imádkozunk az esti szentmisében. Köszönjük, hogy a buzgó rózsafüzéresek imahátvédet adnak egyházközségünknek. Buzdítjuk a belsőleg elkötelezett híveket, hogy külső elkötelezettséget vállalva csatlakozzanak a Társulathoz! 18.30 órától közös rózsafüzért is imádkozunk.

6.A tavasszal elmaradt előáldozásokat az ősszel tartjuk meg. A Katolikus iskolába járó gyermekeknek szeptember 27-én vasárnap délelőtt 9 órakor, az állami iskolákba járóknak október 11-én vasárnap délelőtt 9 órakor lesz az elsőáldozásuk.

7.Jövő vasárnap is lehetőség lesz a szentmisék keretében feliratkozni a gyermekeknek az iskolai hitoktatásra. Kérjük a jó szülők is jöjjenek!

8.Csütörtökönként az esti szentmise előtt rózsafüzért imádkozunk. Pénteken az esti szentmise után csendes szentségimádásra várjuk az elmélyedni vágyókat.

9.Akik tehetik, hétköznaponként is vegyék be napi programjukba a szentmisén való részvételt, vagy reggel 8 órakor, vagy este 19 órakor. A hívó szó találjon visszhangra minél több hívő ember lelkében. A buzdítás érintse meg szívünket.

7.A katolikus újságokat a hívek figyelmébe ajánljuk! Olvassuk és adjuk másoknak is a kezébe!

 

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58. Telefon: 06-95/320-918                                            email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.sarvarsari.hu

     Dominica XVIII per annum – 18. Sonntag im Jahreskreis

Évközi 18. vasárnap 2020. augusztus 2.

1.Ma 15.30 órakor ünnepélyes Jézus Szíve litániát imádkozunk a kertvárosi kápolnában a plébánosi szolgálatot teljesítő atyákért, hiszen Vianney Szent Jánosnak a plébánosok védőszentjének ünnepe lesz kedden.

2.Plébániánk 40 fős csoportja jövő héten Magyarországi Mária kegyhelyekre zarándokol. Az itthon lévő hívek lélekben kapcsolódjanak hozzánk, úgy, hogy részt vesznek a hétköznapi szentmisén.

3.Kedden Vianney Szent János, szerdán Havas Boldogasszony, csütörtökön Urunk Színeváltozása, pénteken II. Szent Szixtusz pápa, szombaton Szent Domonkos ünnepei lesznek.

4.Szent Domonkos napján a Rózsafüzér Társulat élő tagjaiért is imádkozunk az esti szentmisében. Köszönjük, hogy a buzgó rózsafüzéresek imahátvédet adnak egyházközségünknek. Buzdítjuk a belsőleg elkötelezett híveket, hogy külső elkötelezettséget vállalva csatlakozzanak a Társulathoz! 18 órától közös rózsafüzért is imádkozunk.

5.A tavasszal elmaradt előáldozásokat az ősszel tartjuk meg. A Sári templomhoz tartozó gyermekek számára október 4-én vasárnap délelőtt 10 órakor.

6.Jövő vasárnap is lehetőség lesz a szentmisék keretében feliratkozni a gyermekeknek az iskolai hitoktatásra. Kérjük a jó szülők is jöjjenek!

7.Csütörtökönként az esti szentmise előtt rózsafüzért imádkozunk. Tartsuk fontosnak a részvételt.

8.Akik tehetik, hétköznaponként is vegyék be napi programjukba a szentmisén való részvételt este 18.30 órakor. A hívó szó találjon visszhangra minél több hívő ember lelkében. A buzdítás érintse meg szívünket.

7.A katolikus újságokat a hívek figyelmébe ajánljuk! Olvassuk és adjuk másoknak is a kezébe!

       „Jézushoz hasonlóan álljunk mások szolgálatában.” Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja: 0      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 862897
mind – siem 2011