Hirdetés Évközi 17. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 7. Telefon: 06-95/320-051     email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.ladislas.hu

Évközi 17. vasárnap

Dominica XVII per annum – 17. Sonntag im Jahreskreis

 1. július 26.
 1. Ma a Hegyközségi kálvária kápolnában egész napos szentségimádásra várjuk a kedves Híveket. Délelőtt 9.30 órakor szentségkitételi szentmisét imádkozunk. Délután 16 órakor szentóra és szentség eltétel lesz. Kérjük a buzgó részvételt a közösségi és egyéni imádságokban. Venite adoremus! Jöjjetek imádjuk!
 2. Ma 18.30-kor a Rózsafüzér Társulat titokcseréje lesz, majd litániát imádkozunk.
 3. Plébániánk ősi egyházi épületbe, a Széchenyi utca 7. szám alá költözött.
 4. Hétfőn érkezik plébániánk új káplánja Böjti Balázs atya Körmendről. A jövő héten már nálunk szolgál, fogadjuk Őt nagy szeretettel. Jövő vasárnap az esti szentmisében köszöntjük és fogadjuk Őt hivatalosan. Jöjjünk el minél többen!
 5. A nyári vakáció és szabadságolások idején is tartsuk fontosnak a vasárnapi szentmisén való részvételt. A felnőttek mutassanak jó példát a gyermekeknek és így buzdítsák őket szerető szavaikkal is a rendszeres templomba járásra. Isten előtt felelni fogunk, hogy megtettünk e mindent azért, hogy a hitünket átadjuk a következő nemzedéknek. Ne felejtsük, mindnyájunknak küldetésünk van.
 6. Akik tehetik, különösen a nyugdíjasok hétköznaponként is minél többször jöjjenek szentmisére, vagy reggel 8 órakor, vagy este 19 órakor. Nagy szükség van imáikra. Ne a kifogásokat keressük, hanem a lehetőséget.
 7. Csütörtökönként az esti szentmise előtt rózsafüzért imádkozunk. Jöjjünk minél többen.
 8. Péntekenként az esti szentmise után csendes szentségimádásra hívjuk a lelkileg elmélyedni vágyókat.
 9. Jövő héten hétfőn Charbel Makhlouf, szerdán Szent Márta, csütörtökön Aranyszavú Szent Péter, pénteken Loyolai Szent Ignác, szombaton Liguori Szent Alfonz emléknapjai lesznek.
 10. A katolikus újságokat minél többen olvassák, így is támogatva a katolikus kiadókat

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58. Telefon: 06-95/320-918                                            email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.sarvarsari.hu

Évközi 17. vasárnap

Dominica XVII per annum – 17. Sonntag im Jahreskreis

 1. július 26.
 1. Ma a Hegyközségi kálvária kápolnában egész napos szentségimádásra várjuk a kedves Híveket. Délelőtt 9.30 órakor szentségkitételi szentmisét imádkozunk. Délután 16 órakor szentóra és szentség eltétel lesz. Kérjük a buzgó részvételt a közösségi és egyéni imádságokban. Venite adoremus! Jöjjetek imádjuk!
 2. Ma 15.30 órakor a Rózsafüzér Társulat titokcseréje lesz, és litániát imádkozunk itt a Sári templomban.
 3. A városi plébánia ősi egyházi épületbe, a Széchenyi utca 7. szám alá költözött.
 4. Hétfőn az esti szentmisével a Szent Mónika közösség könyörgő imáját mondjuk gyermekekért és unokákért.
 5. Hétfőn érkezik plébániánk új káplánja Böjti Balázs atya Körmendről. A jövő héten már nálunk szolgál, fogadjuk Őt nagy szeretettel. Jövő szombaton az esti szentmisében köszöntjük és fogadjuk Őt hivatalosan. Jöjjünk el minél többen!
 6. A nyári vakáció és szabadságolások idején is tartsuk fontosnak a vasárnapi szentmisén való részvételt. A felnőttek mutassanak jó példát a gyermekeknek és így buzdítsák őket szerető szavaikkal is a rendszeres templomba járásra. Isten előtt felelni fogunk, hogy megtettünk e mindent azért, hogy a hitünket átadjuk a következő nemzedéknek. Ne felejtsük, mindnyájunknak küldetésünk van.
 7. Akik tehetik, különösen a nyugdíjasok hétköznaponként is minél többször jöjjenek szentmisére, este 18.30 órakor. Nagy szükség van imáikra. Ne a kifogásokat keressük, hanem a lehetőséget.
 8. Csütörtökönként az esti szentmise előtt rózsafüzért imádkozunk a szolgáló papságért és új papi hivatásokért. Jöjjünk minél többen, ne csak mindig ugyanazok.
 9. Péntekenként az esti szentmise után csendes szentségimádásra hívjuk a lelkileg elmélyedni vágyókat a nagytemplomba.
 10. Jövő héten hétfőn Charbel Makhlouf, szerdán Szent Márta, csütörtökön Aranyszavú Szent Péter, pénteken Loyolai Szent Ignác, szombaton Liguori Szent Alfonz emléknapjai lesznek.
 11. A katolikus újságokat minél többen olvassák.

           „A keresztény küldetésből senki sincs kizárva.” Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja: 0      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 862897
mind – siem 2011