Hirdetés Évközi 12. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 13. Telefon: 06-95/320-051        email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com  weboldal: www.ladislas.hu

           Évközi 12. vasárnap – 2020. június 21.

Dominica XII. per annum – 12. Sonntag im Jahreskreis

 1. Ma délelőtt 9.30 órakor a Hegyközségi kálvária kápolnában is lesz szentmise.
 2. Június Jézus Szent Szívének a hónapja. Minden hétköznap este a szentmise végén, vasárnap az esti szentmise előtt 18.45 órakor elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát.
 3. Hétfőn Morus Szent Tamásnak, szerdán Keresztelő Szent János születésének, szombaton városunk védőszentjének Szent László királynak az ünnepei lesznek.
 4. Június 27.-én szombaton Szent László király ünnepén templomunk egész napos szentségimádási napja lesz. Reggel 8 órakor tartjuk a szentségkitételi, este 19 órakor a szentség el tételi ünnepi szentmiséket. A szentségimádás részletes programja templomunk kapuján olvasható. Kérjük a kedves Hívek buzgó és imádságos részvételét. Ne hagyjuk egy percre sem magára a köztünk lévő szentségi Jézust. Van mit kérnünk, és van miért hálát adnunk. Viszonozzuk Jézus irántunk való szeretetét.
 5. Az állami iskolákba járó hittanos gyermekek közül, még néhányan nem végezték el tanév végi szentgyónásukat. Szeretettel kérjük, hogy ezt sürgősen pótolják. Gyónni minden szentmise alatt hétköznap és vasárnap is lehet. Isten irgalmára mindannyian rászorulunk. Nem az a nagy ember, aki azt hiszi, hogy hibátlan, hanem az, aki elismeri törékenységét, esendőségét és képes a bocsánatkérésre.
 6. A nyári vakáció idején is kérjük a családokat, hogy gyermekeikkel együtt jöjjenek szentmisére. A szülők mutassanak jó példát a gyermekeknek. Katolikus ember vasárnapi szentmise nélkül nem élhet. Kereszténynek lenni csak egész szívvel lehet.
 7. Már jó előre jelezzük, hogy június 29-én hétfőn, Szent Péter és Pál főapostolok ünnepén az este 19 órakor kezdődő szentmisén Császár Gyula Rábapatyi plébános Úr hálaadó aranymisét mond templomunkban. Jöjjünk minél többen a hálaadásra.
 8. A hétköznaponként is szentmisére járó Híveknek nagyon hálásak vagyunk. Nagyon kérjük, hogy minél többen vegyék be napi programjukba a szentmisét.
 9. Csütörtökön az esti mise előtt 18.30 órától közös rózsafüzért imádkozunk papokért és új papi-szerzetesi hivatásokért.
 10. A katolikus újságokat minél többen olvassanak, így is támogatva a kiadókat.

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58. Telefon: 06-95/320-918                                            email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com  weboldal: www.sarvarsari.hu

           Évközi 12. vasárnap – 2020. június 21.

Dominica XII. per annum – 12. Sonntag im Jahreskreis

 1. Június Jézus Szent Szívének a hónapja. Minden hétköznap este a szentmise végén, vasárnap pedig délután 15.30 órakor a kertvárosi kápolnában elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát. Nagyon örülnénk, ha buzgón jönnének minél többen.
 2. Hétfőn Morus Szent Tamásnak, szerdán Keresztelő Szent János születésének, szombaton városunk fő védőszentjének Szent László királynak az ünnepei lesznek.
 3. Június 27.-én szombaton Szent László király ünnepén a nagytemplomban egész napos szentségimádási nap lesz. Reggel 8 órakor tartjuk a szentségkitételi, este 19 órakor a szentség el tételi ünnepi szentmiséket. A szentségimádás részletes programja templomunk hirdetőtábláján olvasható. Mi kertvárosiak is térjünk be egyéni vagy közös imára a nagytemplomba. Van mit kérnünk, és van miért hálát adnunk. Viszonozzuk Jézus irántunk való szeretetét.
 4. Az állami iskolákba járó hittanos gyermekek közül, még néhányan nem végezték el tanév végi szentgyónásukat. Szeretettel kérjük, hogy ezt sürgősen pótolják. Gyónni minden szentmise alatt hétköznap és vasárnap is lehet. Isten irgalmára mindannyian rászorulunk. Nem az a nagy ember, aki azt hiszi, hogy hibátlan, hanem az, aki elismeri törékenységét, esendőségét és képes a bocsánatkérésre.
 5. A nyári vakáció idején is kérjük a családokat, hogy gyermekeikkel együtt jöjjenek szentmisére. A szülők mutassanak jó példát a gyermekeknek. Katolikus ember vasárnapi szentmise nélkül nem élhet. Kereszténynek lenni csak egész szívvel lehet.
 6. Már jó előre jelezzük, hogy június 29-én hétfőn, Szent Péter és Pál főapostolok ünnepén az este 19 órakor kezdődő szentmisén a nagytemplomban Császár Gyula Rábapatyi plébános Úr hálaadó aranymisét mond. Jöjjünk minél többen a hálaadásra.
 7. A hétköznaponként is szentmisére járó Híveknek nagyon hálásak vagyunk. Nagyon kérjük, hogy minél többen vegyék be napi programjukba a szentmisét.
 8. Csütörtökön az esti mise előtt 18.00 órától közös rózsafüzért imádkozunk papokért és új papi-szerzetesi hivatásokért.
 9. A katolikus újságokat minél többen olvassanak, így is támogatva a kiadókat.

  „Haladjatok szemben az árral, tisztán éljétek meg a szeretetet!”

                                           Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja: 0      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 855213
mind – siem 2011