Hirdetés Úrnapján

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 13. Telefon: 06-95/320-051          email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.ladislas.hu

 Krisztus Eukarisztikus Teste és Vére,

Úrnapja Fronleichnam 2020. június 14.

1.Ma Krisztus Urunk Eucharisztikus Szent Testének és Vérének főünnepén, Úrnapján a 11:00 órakor kezdődő nagymisén a templomon belül tartjuk az úrnapi körmenetet.

2.Ma a szentmisék végén elénekeljük a tanév végi hálaadó Te Deumot, megköszönve Istennek a tanévben kapott kegyelmeket és üdvös ismereteket.

3.Június Jézus Szent Szívének szentelt hónap, minden hétköznap este a szentmise végén elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát. Vasárnap az esti szentmise előtt 18.45 órakor.

3.Kedden Szent Márton püspök ereklyéinek átvitelére emlékezünk. Pénteken Jézus Szívének, szombaton a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Szívének ünnepei lesznek.

4.Dr. Székely János megyéspüspök atya személyi változást rendelt el a Sárvári plébániákon. Augusztus 1-el Huszár Balázs káplán atyát kinevezte a Csehimindszenti plébánia plébánosává, helyére Böjti Balázs körmendi káplánt küldi Sárvárra kápláni beosztásban. Imádkozzunk a búcsúzó és az érkező lelkipásztorokért.

5.A katolikus iskolában egész nyáron gyermek felügyeletet biztosítunk tanulóinknak. A munkában elfoglalt szülőknek így is szeretnénk a segítségükre lenni. A plébánia lelkipásztorai is részt vesznek a gyermekek értékes időtöltésének szervezésében.

6.Jövő vasárnap a hegyi kálvária kápolnában is lesz szentmise délelőtt 9.30 órakor.

7.Kérjük, hogy a szülők támogató jó szándékkal a nyári hónapokban is gondoskodjanak arról, hogy gyermekeik a vasárnapi szentmiséken részt vegyenek! Vasárnap nélkül nem élhetünk.

8.Csütörtökönként az esti szentmise előtt továbbra is imádkozzuk a rózsafüzért papokért és új papi-szerzetesi hivatásokért. Csatlakozzanak minél többen.

9.Nyáron se feledkezzünk el a hétköznapi szentmisékről, hozzuk meg minél többen a részvétel áldozatát. Aki szeret annak semmi sem nehéz.

10.Katolikus újságokat minél többen olvassanak, így is támogatva a kiadókat.

 

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58. Telefon: 06-95/320-918                                             email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.sarvarsari.hu

 Krisztus Eukarisztikus Teste és Vére, Úrnapja Fronleichnam 2020. június 14.

1.Ma Krisztus Urunk Eucharisztikus Szent Testének és Vérének főünnepén, Úrnapján a 10:00 órakor kezdődő nagymisén a templomon belül kapunk szentségi áldást.

2.Ma a szentmisék végén elénekeljük a tanév végi hálaadó Te Deumot, megköszönve Istennek a tanévben kapott kegyelmeket és üdvös ismereteket.

3.Június Jézus Szent Szívének szentelt hónap, minden hétköznap este a szentmise végén elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát. Vasárnap a kertvárosi kápolnában 15.30 órakor. Legyünk buzgók a vasárnapi litánián is, a plébános atya mindenkit szeretettel vár.

4.Hétfőn a Szent Mónika közösség könyörgő imáját mondjuk gyermekekért-unokákért

5.Kedden Szent Márton püspök ereklyéinek átvitelére emlékezünk. Pénteken Jézus Szívének, szombaton a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Szívének ünnepei lesznek.

6.Dr. Székely János megyéspüspök atya személyi változást rendelt el a Sárvári plébániákon. Augusztus 1-el Huszár Balázs káplán atyát kinevezte a Csehimindszenti plébánia plébánosává, helyére Böjti Balázs körmendi káplánt küldi Sárvárra kápláni beosztásban. Imádkozzunk a búcsúzó és az érkező lelkipásztorokért.

7.A katolikus iskolában egész nyáron gyermek felügyeletet biztosítunk tanulóinknak. A munkában elfoglalt szülőknek így is szeretnénk a segítségükre lenni. A plébánia lelkipásztorai is részt vesznek a gyermekek értékes időtöltésének szervezésében.

8.Kérjük, hogy a szülők támogató jó szándékkal a nyári hónapokban is gondoskodjanak arról, hogy gyermekeik a vasárnapi szentmiséken részt vegyenek! Vasárnap nélkül nem élhetünk.

9.Csütörtökönként az esti szentmise előtt továbbra is imádkozzuk a rózsafüzért papokért és új papi-szerzetesi hivatásokért. Csatlakozzanak minél többen.

10.Nyáron se feledkezzünk el a hétköznapi szentmisékről, hozzuk meg minél többen a részvétel áldozatát. Aki szeret annak semmi sem nehéz.

11.Katolikus újságokat minél többen olvassanak, így is támogatva a kiadókat.

„Az evangélium fénysugár mindazoknak, akik a szeretet civilizációja szolgálatába lépnek.” Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja: 0      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 855225
mind – siem 2011