Hirdetés Farsangi évközi 6. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 13. Telefon: 06-95/320-051                                                                                                        email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.ladislas.hu

Évközi 6. vasárnap – 2020. február 16.

Dominica VI. per annum – 6. Sonntag im Jahreskreis

 1. Ma 9.30-kor a hegyi kápolnában is lesz szentmise. Este 17.45-kor litánia.
 2. Csütörtökön 18.45 órakor szeretettel várjuk az érdeklődőket felnőtt katekézisre a katolikus iskolába. Az előadások az Eucharisztiáról szólnak.
 3. Szombaton a 2020-ban házasodni készülő jegyespárok kurzusa 9 órakor folytatódik a katolikus iskolában.
 4. Jövő szombaton február 22-én tartjuk a 26. Katolikus jótékonysági bált a katolikus iskola új sportcsarnokában. A belépők már elfogytak. Tombola felajánlásokat még a héten szívesen fogadunk.
 5. A jövő vasárnapi perselyadományokat a Püspöki Kar kérésére országosan a katolikus iskolák javára gyűjtjük és küldjük. Viseljük szívünkön a MI katolikus iskolánk ügyét is.
 6. Jövő vasárnap 17.30-kor a Rózsafüzér Társulat titokcseréjét tartja, utána litániát imádkozunk.
 7. Katolikus újságokat minél többen olvassák. Olyan nagy a vallási tudatlanság, hogy legalább mi legyünk tisztába az egyház és hitünk tanításával, életével.
 8. Szombaton Szent Péter apostol székfoglalásának az ünnepe lesz.
 9. Hétköznaponként, akik tehetik, minél többen jöjjenek szentmisére lélekben megpihenni. Nagy szükség van imáikra. Megköszönjük, akik meghallják a hívást. Péntekenként az esti szentmise után fél órás csendes szentségimádásra várjuk a Híveket, így is készülve az Eucharisztikus Kongresszusra.
 10. Kérjük, hogy szentmise szándékokat írassanak a plébánia irodáján erre az évre, meghalt és élő családtagokért, hálából, kéréssel, vagy bármilyen jó szándékra.
 11. Már jó előre jelezzük, hogy nagyböjti lelkigyakorlatunkat március 20-21-22-én tartjuk. A szentbeszédeket mondja és a gyóntatást is végzi Böjte Csaba ferences atya. Lehetőleg úgy készüljünk, hogy a lelkigyakorlaton részt tudjunk venni.
 12. Szeretettel buzdítjuk a nagycsoportos óvodások szüleit, hogy gyermekeiket a katolikus iskolába írassák. Nagyon örülnénk, ha minél többen bíznának bennünk. A tévhitekkel ellentétben csak annyit várunk a gyermekektől és a családoktól, mint az állami iskolába járó hittanosoktól.
 13. A 2×1%-ról rendelkező nyilatkozat száma: Magyar Katolikus Egyház: 0011; Szent László Katolikus Általános Iskola Alapítványa: 18885785–1–18.

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58.Telefon: 06-95/320-918                                                                                                           email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.sarvarsari.hu

Évközi 6. vasárnap – 2020. február 16.

Dominica VI. per annum – 6. Sonntag im Jahreskreis

 1. Ma délután 15.30 órakor Lorettói litániát imádkozunk a kertvárosi kápolnában, akik tehetik, jöjjenek!
 2. Szombaton a 2020-ban házasodni készülő jegyespárok kurzusa délelőtt 9 órakor folytatódik a katolikus iskolában.
 3. Jövő szombaton február 22-én tartjuk a 26. Katolikus jótékonysági bált a katolikus iskola új sportcsarnokában. A belépők már elfogytak. Tombola felajánlásokat még a héten szívesen fogadunk.
 4. A jövő vasárnapi perselyadományokat a Püspöki Kar kérésére országosan a katolikus iskolák javára gyűjtjük és küldjük. Viseljük szívünkön a MI katolikus iskolánk ügyét is.
 5. Jövő vasárnap 15.30-kor a Rózsafüzér Társulat titokcseréjét tartja, utána litániát imádkozunk itt a Sári templomban.
 6. Katolikus újságokat minél többen olvassák. Olyan nagy a vallási tudatlanság, hogy legalább mi legyünk tisztába az egyház és hitünk tanításával, életével.
 7. Szombaton Szent Péter apostol székfoglalásának az ünnepe lesz.
 8. Hétköznaponként, akik tehetik, minél többen jöjjenek szentmisére lélekben megpihenni. Nagy szükség van imáikra. Megköszönjük, akik meghallják a hívást. Péntekenként az esti szentmise után fél órás csendes szentségimádásra várjuk a Híveket a nagytemplomba, így is készülve az Eucharisztikus Kongresszusra.
 9. Nagyon kérjük a szülőket, hogy minden vasárnap kísérjék gyermekeiket a templomba szentmisére, mert a hit csak jó példával adható tovább.
 10. Szeretettel buzdítjuk a nagycsoportos óvodások szüleit, hogy gyermekeiket a katolikus iskolába írassák. Nagyon örülnénk, ha minél többen bíznának bennünk. A tévhitekkel ellentétben csak annyit várunk a gyermekektől és a családoktól, mint az állami iskolába járó hittanosoktól.
 11. A 2×1%-ról rendelkező nyilatkozat száma: Magyar Katolikus Egyház: 0011; Szent László Katolikus Általános Iskola Alapítványa: 18885785–1–18.

            „Az igazi szeretet annak örül, ha jót tesz.” Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja: 0      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 826384
mind – siem 2011