Hirdetés Urunk megkeresztelkedése

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 13. Tel.: 06-95/320-051                                                                                                             email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.ladislas.hu

Urunk megkeresztelkedése vasárnap              2020. január 12.

 1. Ma 17.45-re litániára hívunk! Szenteltvizet mise után kis üvegben még lehet hazavinni otthonaink megáldására.
 2. A Plébániai Tanácsadó Testület csütörtökön az esti szentmise után 18.45 órakor tartja évi rendes gyűlését a katolikus iskolában.
 3. Pénteken 17 órakor a katolikus iskolában a leendő első osztályos gyermekek szüleit szeretettel várjuk tájékoztatóra iskolánkról és az ott folyó munkáról. Buzdítjuk a katolikus családokat, hogy gyermekeik nevelését és oktatását nagy bizalommal bízzák a katolikus iskolára, mely Jézus iskolája. Nagy tisztelettel megköszönjük mindazok bizalmát és szeretetét, akik eddig is bíztak iskolánkban.
 4. Szombaton, Árpád-házi szűz Szent Margit ünnepén kitüntető szeretettel fordulunk a magyar leányifjúság felé és imádkozunk értük, hogy jó feleségek és édesanyák legyenek.
 5. Szombaton délelőtt 9 órakor folytatódik a jegyeskurzus és 9.45 órakor a katekumenátus a katolikus iskolában.
 6. Jövő szombaton este 19 órára szeretettel hívjuk a fiatalokat ifjúsági közösségbe, a katolikus iskolába.
 7. Jövő vasárnap a hegyi kápolnában is lesz szentmise 9.30-kor.
 8. Február 22.-én farsang szombaton lesz a katolikus jótékonysági bál a katolikus iskola új sportcsarnokában. Részvételünkkel a katolikus szolidaritást, valamint a katolikus iskola alapítványát támogatjuk. Tombola felajánlást szíves szeretettel elfogadunk.
 9. Hétfőtől péntekig délelőtt 9 és 12 óra és délután 16.30 és 17.30 óra között a plébániahivatalban történik a szentmiseszándékok előjegyzése. Legyen gondunk az élőkért és holtakért szentmisét mondatni.
 10. A hétköznapi szentmiséken is fűtjük a templompadokat. Így is lelkesítjük a híveket, hogy többen vegyék be napi programjukba reggel vagy este Isten Igéjének közös hallgatását és az eucharisztikus áldozatot.
 11. Katolikus újságok minél többen olvassanak az újesztendőben!

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58. Telefon: 06-95/320-918                                                                                                                                   email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.sarvarsari.hu

Urunk megkeresztelkedése vasárnap              2020. január 12.

 1. Ma délután 15.30 órakor Lorettói litániát imádkozunk a kertvárosban.
 2. Nagyon örülnék, ha a Nemzetközi Eucharisztikus kongresszusra lelkileg készülve a hétköznapi szentmisékre egyre többen eljönnének. Üdvös dolog lenne, ha sokan megfogadnánk, hogy a vasárnapokon kívül egy héten egyszer-egyszer hétköznap is részt veszünk szentmisén, és első péntek környékén szentgyónást végzünk, és gyakran áldozunk.
 3. A csütörtöki rózsafüzéreken imádkozunk új papi hivatásokért, valamint a szolgálatot teljesítő papságért. Legyen szívügyünk e szándékra imádkozni.
 4. Hétfőn a Szent Mónika közösség könyörgő imáját mondjuk az esti szentmisén az Oltáriszentség előtt gyermekeinkért.
 5. Szombaton, Árpád-házi szűz Szent Margit ünnepén kitüntető szeretettel fordulunk a magyar leányifjúság felé és imádkozunk értük, hogy jó feleségek és édesanyák legyenek.
 6. Pénteken 17 órakor a katolikus iskolában a leendő első osztályos gyermekek szüleit szeretettel várjuk tájékoztatóra iskolánkról és az ott folyó munkáról. Buzdítjuk a katolikus családokat, hogy gyermekeik nevelését és oktatását nagy bizalommal bízzák a katolikus iskolára, mely Jézus iskolája. Nagy tisztelettel megköszönjük mindazok bizalmát és szeretetét, akik eddig is bíztak iskolánkban.
 7. A Plébániai Tanácsadó Testület szerdán az esti szentmise után 18.15 órakor tartja évi rendes gyűlését a plébánia közösségi termében.
 8. Február 22.-én farsang szombaton lesz a katolikus jótékonysági bál a katolikus iskola új sportcsarnokában. Részvételünkkel a katolikus szolidaritást, valamint a katolikus iskola alapítványát támogatjuk. Tombola felajánlást szíves szeretettel elfogadunk.
 9. Katolikus újságokat az újévben minél többen olvassanak.
 10. Két hét múlva vasárnap a szentmiséken a hittanos gyermekek katekumenátusát tartjuk. Az elsőáldozó 3. osztályosok és a bérmálkozó 8. osztályos gyermekek szülei a szentmiséken vehetik át az elsőáldozásra és bérmálásra szóló jelentkezési adatlapokat.

                   „Aki szereti Istent, az szereti felebarátját is.” Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja: 0      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 862897
mind – siem 2011