Hirdetés Évközi 34. vasárnap Krisztus Király főünnepe – Gyűjtés a Karitász javára

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 13. Tel.: 06-95/320-051                                                                                          email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal:www.ladislas.hu

Krisztus, a mindenség királya 2019. november 24.                                                                                                                                         Gyűjtés a Karitász javára                                                                                                                                                                                            Christus, Rex Universorum – Christkönigssonntag                                                          

1.Az egyházi év utolsó vasárnapja, Krisztus Király főünnepe van. 17.30-kor a Rózsafüzér Társulat titokcseréje, majd Krisztus Király tiszteletére ünnepélyes litániát és felajánlást imádkozunk. Akik ezen meggyóntan, megáldozottan részt vesznek, és imádkoznak a pápa szándékára, teljes búcsút nyerhetnek maguk vagy halottaik számára. Az esti misét követően körmenetet tartunk a Prágai Kis Jézus szobrával Krisztus Király tiszteletére és hálát adunk az Úr Jézusnak, aki az egyházi év folyamán a hitet, a reményt és a szeretetet növelte bennünk.                                                                                    

2.Mint minden hónap 25-én, úgy holnap az esti szentmisében a Prágai Kis Jézus szobránál imádkozunk boldogabb családokért és kallódó gyermekekért, megtérésükért.        

3.November 27-28-29-én, szerdán délután 17 órától pénteken délelőtt 10 óráig templomunkban lesz a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus missziós keresztje.       Kérjük, hogy a kereszt fogadására 17 órára minél többen jöjjenek el a templom elé. Majd ezt követően este 18 órakor János püspök a sárvári esperes kerület papjaival mutat be koncelebrációs szentmisét. Buzdítjuk a kedves Híveket, hogy ezen, nagy lelkesedéssel, akik csak tehetik, vegyenek részt. A három nap részletes programja a templom kapura kihelyezett plakáton olvasható.                                                                                                  

4.Csütörtökön az este 18 órakor kezdődő szentmise keretében lesz a 8. osztályos bérmálkozó jelöltek befogadó szertartása a hívek közösségének jelenlétében. Kérjük, hogy a gyermekeket kísérjék a szüleik és bérmaszüleik.                                                              

5.November, a halottak hónapjának utolsó hetében és utána is a plébániahivatalban hétfőtől péntekig 9 és 12 óra, valamint délután 16.30 és 17.30 óra között előjegyezzük a jövő évi szentmiseszándékokat. Legyen fontos, hogy szentmisét mondassunk.        

6.Akik tehetik hétköznapokon is jöjjenek szentmisére, nagy szükség van imáikra.   

7.November 30-án, szombaton délelőtt 9 órakor folytatódik a jegyes kurzus és 9.45 órakor a beavató szentségekre való felkészítés.                                                                     

8.Mához egy hétre Advent 1. vasárnapja, az új egyházi liturgikus év kezdete. Ünnepélyes gyertyagyújtás előeste, szombaton 18 órakor lesz.                                                        

9.Katolikus újságokat, jövő évi naptárt az újságos asztalról beszerezhetnek.                                                                                                                  

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget út 58. Telefon: 06-95/320-918                                                                                                     email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www. sarvarsari.hu

Krisztus, a mindenség királya

  1. november 24.

Gyűjtés a Karitász javára

Christus, Rex Universorum – Christkönigssonntag

  1. Az egyházi év utolsó vasárnapja, Krisztus Király főünnepe van. Ma 15.30-kor a Rózsafüzér Társulat titokcseréje, majd Krisztus Király tiszteletére ünnepélyes litániát és felajánlást imádkozunk itt a Sári templomban. Akik ezen meggyóntan, megáldozottan részt vesznek, és imádkoznak a pápa szándékára, teljes búcsút nyerhetnek maguk vagy halottaik számára.
  2. November 27-28-29-én, szerdán délután 17 órától pénteken délelőtt 10 óráig a Szent László templomban lesz a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus missziós keresztje. Kérjük, hogy a kereszt fogadására 16.45 órára minél többen jöjjenek el ide a Sári templom elé. Majd ezt követően este 18 órakor János püspök a sárvári esperes kerület papjaival mutat be koncelebrációs szentmisét a nagytemplomban. Buzdítjuk a kedves Híveket, hogy ezen, nagy lelkesedéssel, akik csak tehetik, vegyenek részt. A három nap részletes programja a templom kapura kihelyezett plakáton olvasható. Készüljünk lélekben együtt a kongresszusra!
  3. Csütörtökön az este 18 órakor kezdődő szentmise keretében lesz a 8. osztályos bérmálkozó jelöltek befogadó szertartása a hívek közösségének és a missziós kereszt jelenlétében a nagytemplomban. Kérjük, hogy a gyermekeket kísérjék a szüleik és bérmaszüleik.
  4. Szerdán a missziós kereszt programjai miatt nem lesz felnőtt katekézis.
  5. Akik tehetik hétköznapokon is jöjjenek szentmisére, nagy szükség van imáikra.
  6. Mához egy hétre Advent 1. vasárnapja, az új egyházi liturgikus év kezdete. Ünnepélyes gyertyagyújtás előeste, szombaton 17.30 órakor lesz.                    
  7. Katolikus újságokat, jövő évi naptárt a torony alatt beszerezhetnek.

                    „Szabadítsuk meg szívünket minden rossztól!” Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja: 1      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 855214
mind – siem 2011