Hirdetés Évközi 28. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 13. Telefon: 06-95/320-051                                                                                    email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.ladislas.hu

Évközi 28. vasárnap

Dominica XXVIII per annum – 28. Sonntag im Jahreskreis

 1. október 13.
 1. Ma este 18.15-kor a Rózsafüzér Társulat tagjai előimádkozzák a szentolvasót, majd litánia következik.
 2. Ezen a héten is 18.30-kor imádkozzuk az októberi rózsafüzér Az előimádkozók kövessék Szent Bernadett és a fatimai gyerekek Lucia, Jácinta, Ferenc jó példáját! Várjuk az állami iskolásokat és a plébániai csoportok tagjait előimádkozni „Máriát dicsérni hívek jöjjetek!”
 3. Szerdán az esti szentmisét Böjte Csaba ferences atya fogja mondani templomunkban. Szeretettel várjuk a Híveket. Adományaitokkal Böjte atya szeretet misszióját támogatjuk. Legyünk nagylelkűek!
 4. Csütörtökön este 17.30 órakor folytatódik a felnőtt katekézis a katolikus iskolában. Vegyünk részt minél többen, az eucharisztikus kongresszusra készülve.
 5. Pénteken 17 órakor a katolikus iskolában lesz a bérmálkozók számára az első felkészítő foglalkozás. Kérjük a pontos és lelkiismeretes megjelenést.
 6. Szombaton templomunk őszi szentségimádási napja a 8.00 és 19 órai szentmisék között, mely egyben készület a 2020-as budapesti Nemzetközi Eucharisztius Kongresszus Reggel 8.00 órakor szentségkitételi ünnepi szentmise, 10 órakor dicsőséges rózsafüzér, 12.00-kor Úrangyala és világosság rózsafüzér, 15.00-kor fájdalmas szentolvasó, 17.00-kor zenés áhitat és imaóra, 18.30-kor örvendetes rózsafüzér, fatimai körmenettel és szentség eltétel, majd 19.00-kor előesti szentmise. Önkéntes szentségőrzés vállalására ívet készítettünk, amire szentmise után feliratkozhatnak az adorálók. VENITE, ADOREMUS! –  JÖJJETEK, Imádjuk!
 7. Jövő vasárnap missziós vasárnap. A püspöki kar rendelkezése szerint a perselyadományokat a missziók javára gyűjtjük és küldjük. Október 27-től, vasárnaptól a TÉLI ÓRAÁLLÁS idején az esti szentmisék 00-kor kezdődnek.
 8. Katolikus újságok, kalendáriumok és 2020 évi naptárak az újságos asztalról beszerezhetők.

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58. Telefon: 06-95/320-918                                                                                                email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.sarvarsari.hu

Évközi 28. vasárnap

Dominica XXVIII per annum – 28. Sonntag im Jahreskreis

 1. október 13.
 1. Ma délután 15.00-kor a Rózsafüzér Társulat tagjai előimádkozzák a szentolvasót, majd litánia következik a családokért a kertvárosi kápolnában.
 2. Ezen a héten is 18.00-kor imádkozzuk az októberi rózsafüzér Az előimádkozók kövessék Szent Bernadett és a fatimai gyerekek Lucia, Jácinta, Ferenc jó példáját! Várjuk az iskolás gyerekeket és a felnőtt Híveket egyaránt.  „Máriát dicsérni hívek jöjjetek!”
 3. Szerdán az esti szentmisét Böjte Csaba ferences atya fogja mondani a Szent László nagytemplomban.. Szeretettel várjuk a Híveket. Adományaitokkal Böjte atya szeretet misszióját támogatjuk. Legyünk nagylelkűek!
 4. Jövő héten hétfőn Szent Kallixtusz pápa, kedden Avilai Nagy Szent Teréz, szerdán Alacoque Szent Margit, csütörtökön Antiochiai Szent Ignác, pénteken Szent Lukács evangélista, szombaton Keresztes Szent Pál emléknapjai lesznek.
 5. Pénteken 17 órakor a katolikus iskolában lesz a bérmálkozók számára az első felkészítő foglalkozás. Kérjük a pontos és lelkiismeretes megjelenést.
 6. Szombaton a Szent László templom őszi szentségimádási napja lesz. Reggel 8.00 órakor szentségkitételi, este 19 órakor szentség eltételi szentmise lesz. Akiknek a város felé visz az útja, térjenek be egy rövid imára a szentségi Jézus elé.
 7. Jövő vasárnap missziós vasárnap. A püspöki kar rendelkezése szerint a perselyadományokat a missziók javára gyűjtjük és küldjük. Két hét múlva Október 28-tól, hétfőtől a téli óraállás idején az esti szentmisék 30-kor kezdődnek.
 8. Katolikus újságok, kalendáriumok és 2020 évi naptárak a torony alatt kaphatók.

                “Ne gyalázkodjunk, ne kritizáljunk, és ne pletykáljunk,

                     hanem mindenkinek jót akarjunk.” Ferenc pápa 

 

 

Az oldalt jelenleg látogatja: 0      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 761624
mind – siem 2011