Hirdetés Évközi 27. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 13. Tel.: 06-95/320-051                                                                                                   email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com  weboldal:www.ladislas.hu

Évközi 27. vasárnap – 2019. október 6.

(Dominica XXVII. per annum – 27. Sonntag im Jahreskreis)

1.Ma van a kertvárosi kápolna búcsúja és az egész napos szentségimádás napja. Délelőtt 9 óra és délután 15.30 óra között minél többen térjünk be Jézus imádására, egyéni és közösségi imára. Venite, Adoremus! Jöjjetek, imádjuk!

2.Október hónapban minden este 18.30 órakor rózsafüzért mondunk, gyermekek és a plébániai csoportok előimádkozásával. Buzdítunk mindenkit, gyermeket és felnőttet egyaránt, hogy akik tehetik, jöjjenek ezekre a közös alkalmakra a Szűzanyát köszönteni! A hívó szó találjon meghallgatásra! Becsüljük és értékeljük a közös imádság lehetőségét! Szombatonként 18.30 órakor a rózsafüzérhez kapcsoltan, Fatimai körmenetet tartunk itt a templomban a helyi iskolák és templomok énekkarainak részvételével.

3.A hétköznapi szentmisékre szeretettel kérjük, hogy többen jöjjünk el vagy reggel 8 órára, vagy este 19 órára. A hétköznapi szentmisén való részvétel gyógyít és erősít.

4.Erre az esztendőre is még mindig lehet szentmise szándékot íratni, akár megholtakért, akár élőkért, kéréssel, vagy hálaadással. Ez a legnagyobb ajándék, amit adhatunk.

5.Kedden 17 órakor itt a nagytemplomban a bérmálkozók szüleinek tartunk megbeszélést. Szeretettel kérjük a pontos megjelenést.

6.Hétfőn Rózsafüzér Királynőjének, kedden Magyarok Nagyasszonyának, pénteken Szent XIII. János pápának az ünnepei lesznek.

7.Elkezdtük küldeni az egyházi adó befizetésére szóló csekkeket azoknak, akik még nem rendezték ebben az évben kötelezettségüket. Ha adminisztrációs hibából adódóan olyanok kaptak befizetési csekket, akik már rendezték az adót, azoktól elnézést kérek. Az egyházi adó az évi jövedelem, vagy nyugdíj 0.5% azaz fél százaléka.

8.Ma a délelőtt 9 órás diákmisén gitáros énekeket is éneklünk.

9.Szerdán 19.15 órakor folytatódik a felnőtt katekézis, most a Sári plébánia közösségi termében. Szeretettel várjuk az érdeklődőket! Becsüljük meg az ilyen összejövetelek lehetőségét!

10.Szombaton este 20 órakor a katolikus iskolába hívjuk ifjúsági közösségbe a fiatalokat. A szülők buzdítsák gyermekeiket, hogy ilyen közösségbe is járjanak.

11.Katolikus újságok, 2020 évi kalendáriumok és naptárak az újságos asztalról vásárolhatók. Naptár, kalendárium minden családban legyen.

12.Október 23.-án szerdán egy napos buszos zarándoklatra hívjuk a Híveket a Heiligenkrauzi és a Klosterneuburgi kolostorokba Ausztriába. Jelentkezni mindkét plébánián lehet.

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58. Telefon: 06-95/320-918                                                                                                          email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com  weboldal:www.sarvarsari.hu

Évközi 27. vasárnap – 2019. október 6.

(Dominica XXVII. per annum – 27. Sonntag im Jahreskreis)

1.Ma van a kertvárosi kápolna búcsúja és az egész napos szentségimádás napja. Délelőtt 9 óra és délután 15.30 óra között minél többen térjünk be Jézus imádására, egyéni és közösségi imára. Venite, Adoremus! Jöjjetek, imádjuk!

2.Október hónapban minden este 18.00 órakor rózsafüzért mondunk, gyermekek előimádkozásával. Buzdítunk mindenkit, gyermeket és felnőttet egyaránt, hogy akik tehetik, jöjjenek ezekre a közös alkalmakra a Szűzanyát köszönteni! A hívó szó találjon meghallgatásra! Becsüljük a közös alkalmak lehetőségét.

3.A hétköznapi szentmisékre szeretettel kérjük, hogy többen jöjjünk el este 18.30 órára. A hétköznapi szentmisén való részvétel gyógyít és erősít. Hétfőn a Szent Mónika közösség könyörgő imáját mondjuk gyermekekért és unokákért.

4.Kedden 17 órakor a Szent László nagytemplomban a bérmálkozók szüleinek tartunk  közös megbeszélést. Szeretettel kérjük a pontos megjelenést.

5.Hétfőn Rózsafüzér Királynőjének, kedden Magyarok Nagyasszonyának, pénteken Szent XIII. János pápának az ünnepei lesznek.

6.Elkezdtük küldeni az egyházi adó befizetésére szóló csekkeket azoknak, akik még nem rendezték ebben az évben kötelezettségüket. Ha adminisztrációs hibából adódóan olyanok kaptak befizetési csekket, akik már rendezték az adót, azoktól elnézést kérünk. Az egyházi adó az évi jövedelem, vagy nyugdíj 0.5% azaz fél százaléka.

7.Jövő szombaton este gitáros szentmise lesz.

8.Szerdán 19.15 órakor folytatódik a felnőtt katekézis, itt a Sári plébánia közösségi termében. Szeretettel várjuk az érdeklődőket! Becsüljük meg az ilyen összejövetelek lehetőségét!

9.Két hét múlva szombaton este 20 órakor a katolikus iskolába hívjuk ifjúsági közösségbe a fiatalokat. A szülők buzdítsák gyermekeiket, hogy ilyen közösségbe is járjanak.

10.Katolikus újságok, 2020 évi kalendáriumok és naptárak a torony alatt vásárolhatók. Naptár, kalendárium minden családban legyen.

11.Október 23.-án szerdán egy napos buszos zarándoklatra hívjuk a Híveket a Heiligenkrauzi és a Klosterneuburgi kolostorokba Ausztriába. Jelentkezni mindkét plébánián lehet.

    „A keresztény ember legyen közel Istenhez!” Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja: 0      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 761624
mind – siem 2011