Hirdetés Évközi 24. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 13. Telefon: 95/320-051                                                                                          email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.ladislas.hu

Dominica XXIV per annum – 24. Sonntag im Jahreskreis

  1. szeptember 15.

 

  1. Ma délelőtt 9.30-kor a hegyi kápolnában is lesz szentmise a Szent Kereszt és a Fájdalmas Szűzanya tiszteletére. Este 18.45-kor itt a nagytemplomban litániát imádkozunk.
  2. Néhány diák még nem végezte el tanévkezdő szentgyónását, ők sürgősen pótolják mulasztásukat! Katolikus tanuló évente legalább négyszer gyónjon: tanév elején, karácsonyra, húsvétra, tanév végére, és rendszeresen járuljon méltó szentáldozáshoz.
  3. Az elmúlt években bérmálkozott fiatalokat írásban is megszólítottuk és meghívtuk az alakuló katolikus ifjúsági közösségbe. Az első és alakuló találkozás szeptember 21-én szombaton az esti szentmise után 20 órakor lesz a katolikus iskolában. Szeretettel kérjük a szülőket és nagyszülőket, hogy buzdítsák a családban élő fiatalokat a részvételre. Jól tudjuk, hogy nem mindegy, hogy a fiatalok hol szereznek újabb barátokat és kötnek életre szóló kapcsolatokat.
  4. Templomunkban hétköznaponként reggel 8 órakor és este 19 órakor vannak szentmisék. Buzdítjuk a Híveket a részvételre. Nagy szükség van imáikra.
  5. Csütörtökönként az esti szentmise előtt fél órával közös rózsafüzért imádkozunk.
  6. Péntekenként az esti szentmise után 20 perces csendes szentségimádásra és esti imára várjuk az elmélyedni és lélekben megpihenni vágyókat.
  7. Az iskolás fiúkat szeretettel várjuk a ministránsok közösségébe. Jelentkezni a sekrestyében lehet a szentmisék előtt.
  8. Hétfőn Szent Kornél pápa és Szent Ciprián püspök, kedden Bellarmin Szent Róbert, csütörtökön Szent Januáriusz vértanú, pénteken a Koreai vértanúk, szombaton Szent Máté apostol ünnepei lesznek.
  9. Megérkeztek a jövő évi kalendáriumok és fali naptárak. A katolikus újságokkal együtt az újságos asztalnál beszerezhetők. Minden családban legyen katolikus kalendárium és katolikus naptár.

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58. Telefon: 95/320-918                                                                                                        email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.sarvarsari.hu

Dominica XXIV per annum – 24. Sonntag im Jahreskreis

szeptember 15.                                                                                                                                                                                                    

1.Ma délután 15.30 órakor Lorettói litániát imádkozunk a családokért és a hit megerősödéséért a kertvárosi kápolnában. Legyünk buzgók!

2.Hétfőn Szent Kornél pápa és Szent Ciprián püspök, kedden Bellarmin Szent Róbert, csütörtökön Szent Januáriusz vértanú, pénteken a Koreai vértanúk, szombaton Szent Máté apostol és evangélista ünnepei lesznek.

3.Csütörtökönként az esti szentmise előtt 18 órától a világosság titkai szentolvasót imádkozzuk a papokért és új papi hivatásokért. Kérlek benneteket, hogy buzgón jöjjetek.

4.Hálás vagyok azoknak a Híveknek, akik hétköznaponként is áldozatkész lélekkel  eljönnek a szentmisékre! Akik tehetik, csatlakozzanak! Nagy szükség van imáikra.

5.A vasárnapot szentmisével mindig szenteljük meg! Katolikus ember nem élhet vasárnapi szentmise nélkül. Az elmúlt években bérmálkozott fiatalokat írásban is megszólítottuk és meghívtuk az alakuló katolikus ifjúsági közösségbe. Az első és alakuló találkozás szeptember  21-én szombaton az esti szentmise után 20 órakor lesz a katolikus iskolában. Szeretettel kérjük a szülőket és nagyszülőket, hogy buzdítsák a családban élő fiatalokat a részvételre. Jól tudjuk, hogy nem mindegy, hogy a fiatalok hol szereznek újabb barátokat és kötnek életre szóló kapcsolatokat.

7.Péntekenként az esti szentmise után 20 perces csendes szentségimádásra és esti imára várjuk az elmélyedni és lélekben megpihenni vágyókat a nagytemplomba.

8.Az iskolás fiúkat szeretettel várjuk a ministránsok közösségébe.

9.Megérkeztek a jövő évi kalendáriumok és fali naptárak. A katolikus újságokkal együtt a torony alatt beszerezhetők. Minden családban legyen katolikus kalendárium és katolikus naptár.

                     „A keresztény élet lényege az irgalmasság.” Ferenc pápa

 

Az oldalt jelenleg látogatja: 0      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 754679
mind – siem 2011