Hirdetés Évközi 23. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 13. Telefon: 95/320-051                                                                                           email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.ladislas.hu

Évközi 23. vasárnap

(Dominica XXIII per annum – 23. Sonntag im Jahreskreis)

 1. szeptember 8.
 1. Ma este 18.45 órakor Lorettói litániát imádkozunk a családokért.
 2. Ma a délelőtt 9 órás diákmisén az állami iskolákba járó diákok számára lesz Szentlélek hívó Veni Sancte. Néhány diák még nem végezte el tanévkezdő szentgyónását, ők sürgősen pótolják mulasztásukat!!! Katolikus tanuló évente legalább négyszer gyónjon, és rendszeresen áldozzon: tanév elején, karácsonyra, húsvétra és tanév végén.
 3. Jövő héten, csütörtökön Mária Szent Neve, pénteken Aranyszájú Szent János emléknapjai lesznek.
 4. Szombaton, szeptember 14-én Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepén a reggel 8 órás szentmisén kitesszük az oltárra tiszteletadásra a Szent Kereszt ereklyét.
 5. Vasárnap, szeptember 15-én a Fájdalmas Szűzanya emlékezete. A templomkapu melletti szobrát továbbra is a régi ragaszkodással tiszteljük. „Ó, ti mindnyájan, akik erre jártok az úton, nézzetek ide és lássátok: van-e oly fájdalom, mint az én fájdalmam?” (Siral 1,12)
 6. Jövő vasárnap délelőtt 9.30-kor a hegyi kápolnában is lesz szentmise a Szent Kereszt és a Fájdalmas Szűzanya tiszteletére.
 7. Csütörtökönként az esti szentmise előtt közös rózsafüzért imádkozunk. Akik tehetik, buzgón jöjjenek el.
 8. Péntekenként az esti szentmise után 20 perces csendes szentségimádásra várjuk a lélekben feltöltődni és megpihenni vágyókat. Az egyház hivatalos esti imáját a kompletóriumot is elimádkozzuk.
 9. Akik tehetik hétköznaponként is járjanak el szentmisére.Nagy szükség van imáikra.
 10. Az iskolás fiúkat szeretettel hívjuk a ministránsok közösségébe. Jelentkezni Roland atyánál lehet.
 11. Az elmúlt években bérmálkozott fiatalokat szeretettel hívjuk ifjúsági közösségbe szeptember 21.-én szombaton este 20 órára a katolikus iskolába.

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58. Telefon: 95/320-918                                                                                                       email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.sarvarsari.hu

Évközi 23. vasárnap

(Dominica XXIII per annum – 23. Sonntag im Jahreskreis)

 1. szeptember 8.
 1. Ma délután 15.30 órakor Lorettói litániát imádkozunk a családokért a kertvárosi kápolnában. Akik tehetik buzgón jöjjenek!
 2. Ma a délelőtt 10 órás diákmisén az állami iskolákba járó diákok számára lesz Szentlélek hívó Veni Sancte. Néhány diák még nem végezte el tanévkezdő szentgyónását, ők sürgősen pótolják mulasztásukat hétköznap esténként. Katolikus tanuló évente legalább négyszer gyónjon, és rendszeresen áldozzon: tanév elején, karácsonyra, húsvétra és tanév végén.
 3. Jövő héten, hétfőn a Szent Mónika közösség könyörgő napja lesz. Csütörtökön Mária Szent Neve, pénteken Aranyszájú Szent János emléknapjai lesznek.
 4. Szombaton, szeptember 14-én Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepe lesz.
 5. Vasárnap, szeptember 15-én a Fájdalmas Szűzanya emlékezete. A templomunkban lévő szobrát továbbra is a régi ragaszkodással tiszteljük. „Ó, ti mindnyájan, akik erre jártok az úton, nézzetek ide és lássátok: van-e oly fájdalom, mint az én fájdalmam?” (Siral 1,12)
 6. Csütörtökönként az esti szentmise előtt közös rózsafüzért imádkozunk a papságért és új papi hivatásokért. Akik tehetik, buzgón jöjjenek el.
 7. Péntekenként az esti szentmise után 20 perces csendes szentségimádásra várjuk a lélekben feltöltődni és megpihenni vágyókat a nagytemplomba. Az egyház hivatalos esti imáját a kompletóriumot is elimádkozzuk.
 8. Akik tehetik hétköznaponként is járjanak el szentmisére. Nagy szükség van imáikra. Aki szeret, annak semmi sem nehéz. Ne a kifogásokat, a lehetőséget keressük.
 9. Az iskolás fiúkat szeretettel hívjuk a ministránsok közösségébe. Jelentkezni Roland atyánál lehet.
 10. Az elmúlt években bérmálkozott fiatalokat szeretettel hívjuk ifjúsági közösségbe szeptember 21.-én szombaton este 20 órára a katolikus iskolába.

                                   „Mária, Ég Királynője, segíts nekünk átalakítani

                                        a világot Isten terve szerint!” Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja: 0      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 754679
mind – siem 2011