Hirdetés Évközi 22. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 13. Telefon: 95/320-051                                                                                          email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.ladislas.hu

Évközi 22. vasárnap

(Dominica XXII per annum – 22. Sonntag im Jahreskreis )

2019.szeptember 1.                                                                                                                                                                                                        1.Ma a délelőtt 9 órás diákmisén tartjuk a Katolikus iskola ünnepélyes tanévnyitó Veni Sancte szentmiséjét. Imádkozzunk a diákokért, családjaikért és tanáraikért.

2.Kedden Nagy Szent Gergely pápa, csütörtökön Kalkuttai Szent Teréz anya, szombaton a Kassai vértanúk ünnepei lesznek.

3.Azok a hittanos gyermekek, akik még nem végezték el tanév eleji szentgyónásukat, hétfőtől péntekig este 19 órától a szentmisék alatt gyónjanak meg, hogy tiszta lélekkel kezdjék a tanévet. Szülőket is szeretettel elvárjuk.

4.Hétfőn megkezdődik a hitoktatás a sárvári iskolákban. Kérjük, hogy minden megkeresztelt gyermeket járassanak hittanra, ahogy azt a kereszteléskor megígérték!

5.Szeretettel buzdítjuk a kedves Szülőket, hogy gyermekeik vallásos nevelését tartsák nagyon fontosnak, ezért személyes jó példaadásuk soha ne maradjon el! Vasárnap szentmise nélkül ne legyen!

6.Jövő vasárnap a délelőtt 9 órás diákmisén tartjuk az állami iskolások számára az ünnepélyes tanévnyitó Veni Sanctét. Szeretettel várjuk őket erre a szentmisére.

7.A hétköznapi szentmisékre és a csütörtöki rózsafüzérre egy kicsit buzgóbban és többen jöjjetek! Értékeljétek a lehetőséget, hogy reggel 8 órakor és este 19 órakor is van szentmise templomunkban.

8.Péntekenként az esti szentmise után 20 perces csendes szentségimádást tartunk, és elimádkozzuk az egyház befejező imáját a kompletóriumot. Várjuk a lélekben megújulni és megpihenni vágyókat.

9.Katolikus újságokat, a plébánia honlapját, a Mária Rádió műsorait és az Élő Víz evangéliumi kiadványt szerető figyelmetekbe ajánljuk!

10.A cserkészetbe szeretettel várjuk az általános iskolás gyermekek jelentkezését. Jelentkezni Grodvalt Ottó tanár Úrnál lehet.

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58. Telefon: 95/320-918                                                                                                       email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.sarvarsari.hu

Évközi 22. vasárnap

(Dominica XXII per annum – 22. Sonntag im Jahreskreis)

2019. szeptember 1.

1.Ma délután 15.30 órakor Lorettói litániát imádkozunk a kertvárosi kápolnában a családokért és a hit megerősödéséért. A katolikus iskolába járó diákok számára a mai vasárnapon van a nagytemplomban délelőtt 9 órakor az ünnepélyes tanévnyitó mise.

2.Kedden Nagy Szent Gergely pápa, csütörtökön Kalkuttai Szent Teréz anya, szombaton a Kassai vértanúk ünnepei lesznek.

3.Azok a hittanos gyermekek, akik még nem végezték el tanév eleji szentgyónásukat, hétfőtől péntekig este 18.30 órától a szentmisék alatt kérem, hogy gyónjanak meg, hogy tiszta lélekkel kezdjék a tanévet.

4.Hétfőn megkezdődik a hitoktatás a sárvári iskolákban. Kérem, hogy minden megkeresztelt gyermeket járassanak hittanra, ahogy azt a kereszteléskor megígérték!

5.Szeretettel buzdítom a kedves Szülőket, hogy gyermekeik vallásos nevelését tartsák nagyon fontosnak, ezért személyes jó példaadásuk soha ne maradjon el! Vasárnap szentmise nélkül ne legyen!

6.Tisztelettel kérem azokat a katolikus Testvéreimet, akik még ebben az esztendőben nem fizették be egyházi adójukat, hogy ezt a Plébánia Hivatalban tegyék meg! A közteherviselés mindenkinek legyen lelkiismeretbeli kötelessége!

7.Hétköznaponként is szeretettel hívlak benneteket szentmisére. Amennyiben, meg tehetitek, halljátok meg a hívó szót és minél többször jöjjetek el.

8.A csütörtöki közös rózsafüzérre egy kicsit buzgóbban jöjjetek a papságért és új papi hivatásokért imádkozni.

9.Katolikus újságokat, a plébánia honlapját, az Élő Víz evangéliumi kiadványt és a Mária Rádió értékes műsorait szerető figyelmetekbe ajánlom!

10.Az állami iskolákba járó hittanosok számára az ünnepélyes tanévnyitó Veni Sancte szentmisét jövő vasárnap a délelőtt 10 órás nagymisén tartjuk. Kérem a pontos és lelkiismeretes megjelenést. A szülőket is szeretettel elvárom.

           „Tegyünk tanúságot Krisztusról evangéliumi őszinteséggel.”

                                                   Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja: 0      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 754679
mind – siem 2011