Hirdetés Évközi 21. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 13. Telefon: 95/320-051                                                                                   email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.ladislas.hu

             Évközi 21. vasárnap

      Dominica XXI per annum – 21. Sonntag im Jahreskreis

 1. augusztus 25.
 1. Ma este 18.30-kor a Rózsafüzér Társulat titokcseréje lesz, melyet litánia követ.
 2. A héten, pénteken délelőtt 9 és 10.30 óra között lesz a hittanos diákok tanév eleji szentgyónása. Szeretettel kérjük a pontos és lelkiismeretes megjelenést.
 3. Jövő vasárnap a délelőtt 9 órás diákmisén lesz a Katolikus iskolások tanévnyitó Veni Sanctéja és közös szentáldozása. Kérjük a Szentlélek segítségét az új tanévre a diákokért, családjaikért és az őket oktató és nevelő tanárokért, tanítókért.
 4. Az állami iskolákba járó diákok számára két hét múlva Szeptember 8-án, a délelőtt 9 órás diákmisén lesz a tanévnyitó Veni Sancte és a közös szentáldozás.
 5. Buzdítjuk a kedves Híveket, hogy hétköznaponként is szívesen jöjjenek minél többen szentmisére, vagy reggel 8 órakor, vagy este 19 órakor. Köszönjük, ha meghallják a hívó szót. Nagy szükség lenne áldozatos imáikra.
 6. A családokban a jó szülők adjanak jó példát a gyermekeknek a szép és örömteli keresztény életre. Katolikus ember nem élhet vasárnapi szentmise nélkül.
 7. Jövő héten, kedden Szent Mónika, szerdán Szent Ágoston püspök, csütörtökön Keresztelő Szent János vértanúságának az ünnepei lesznek.
 8. Csütörtök esténként 18.30 órától közös rózsafüzért imádkozunk a papságért és új papi hivatásokért.
 9. Minden pénteken este a szentmise után 20 perces csendes szentségimádásra várjuk a lélekben megpihenni vágyókat. Venite Adoremus! Jöjjetek imádjuk!
 10. Kérjük a kedves híveket, hogy akik még ebben az évben nem rendezték egyházközségi hozzájárulásukat, tegyék meg a plébánia hivatalban.
 11. Katolikus újságokat minél többen olvassanak! Az újságos asztalról elvihetők.

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58. Telefon: 95/320-918                                                                                                email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.sarvarsari.hu

             Évközi 21. vasárnap

Dominica XXI per annum – 21. Sonntag im Jahreskreis

 1. augusztus 25.

1.Ma délután 15.30 órakor Lorettói litániát imádkozunk és a Rózsafüzér Társulat titokcseréjét tartjuk szentolvasóval itt a Sári templomban. Minél többen csatlakozzatok. Férfiakat is várjuk nagy szeretettel.

2.A hittanos diákok számára augusztus 30-án pénteken délután 16.30-tól 18.00 óráig lesz a tanév eleji szentgyónás. Szeretettel kérjük a pontos és lelkiismeretes részvételt.

3.Szeptember 2-tól elkezdődik a hitoktatás a sárvári iskolákban. Minden megkeresztelt gyermeket járassanak hittanra, ahogy azt a kereszteléskor megígérték! Az adott szó a becsület alapja. Legnagyobb kincsünk a hitünk, melyet adjunk át gyermekeinknek és unokáinknak. Nagy örömmel jöjjünk minden vasárnap a szentmisére lélekben megújulni és megpihenni. Jézus szeret minket, mi is szeressük Őt!

4.Szeretettel kérünk benneteket, hogy akik még ebben az esztendőben nem fizették be egyházi adójukat, ezt tegyék meg a Plébánia Hivatalban!  Köszönjük mindenki önzetlen nagylelkűségét.

5.Hétfőn a Szent Mónika közösség könyörgő imáját tartjuk az esti szentmise végén a kitett Oltáriszentség előtt.

6.Hétköznaponként is örömmel jöjjetek minél többen szentmisére.

7.Katolikus újságokat, a Plébánia internetes honlapját, a Mária Rádió műsorait és az Élő Víz evangéliumi kiadványt figyelmetekbe ajánljuk!

8.Az új szentmisenaplót a szentmise után minden gyermek vegye át itt az oltár előtt.

9.A jövő héten, kedden Szent Mónika, szerdán Szent Ágoston, csütörtökön Keresztelő Szent János vértanúságának az ünnepei lesznek.

10.Csütörtökön 18 órától rózsafüzért imádkozunk a papságért és új papi hivatásokért. Tartsuk  minél többen fontosnak a részvételt.

 

 „Sok turista van az Egyházban, akik elhitetik magukkal, hogy keresztények!”

                                                   Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja: 0      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 754679
mind – siem 2011