Hirdetés Évközi 20. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 13. Tel.: 06-95/320-051                                                                                                    email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.ladislas.hu

Évközi 20. vasárnap

(Dominica XX per annum – 20. Sonntag im Jahreskreis)

 1. augusztus 18.
 2. Ma 18.45-kor Lorettói litániát imádkozunk a sárvári családokért.
 3. Ma délelőtt 9.30 órakor a hegyi kálvária kápolnában is lesz szentmise.
 4. Jövő héten, kedden augusztus 20-án, a Haza Atyját, Magyarország fővédőszentjét, Szent István királyt ünnepeljük vasárnapi miserenddel: 7.00, 9.00, 11.00, 19.00 órakor. Szeretettel fogadjuk a 11 órai nagymisén városunk vendégeit, a folklórnapok résztvevőit.
 5. Mint minden hónap 25-én, úgy jövő vasárnap reggel 7 órakor is imádkozunk templomunk Prágai Kis Jézus szobránál boldogabb családokért, kallódó gyermekek megtéréséért.
 6. Jövő vasárnap 18.30-kor a Rózsafüzér Társulat titokcseréje lesz, melyet litánia követ.
 7. Előrejelzés: Két hét múlva, szeptember 1-én, a Katolikus Iskola tanévnyitó Veni Sanctéját tartjuk a délelőtt 9 órás diákmisén.
 8. Szeretettel buzdítjuk azokat a Híveket, akiknek ideje és egészsége megengedi, hogy hétköznaponként egy-egy alkalommal jöjjenek el a szentmisére! Nagy szükség van imáikra. Köszönet érte.
 9. A hittanuló diákokat és Családjukat minden vasárnap elvárjuk a szentmisére! Kérjük, ne forduljon elő bűnös hanyagság! Szülők és Nagyszülők, legyenek felelősséggel a gyermekek vallásos nevelésében! A jó példa soha ne maradjon el!
 10. Jövő vasárnap a szentmiséken osztjuk ki az új tanévre szóló szentmise naplókat a gyermekeknek. A családokat szeretettel várjuk!
 11. Kapható a Keresztény Élet, a vallásos katolikus családok lapja, az Új Ember hetilap, valamint az Adoremus és Élő Kenyér misekalauz gyermekeknek és fiataloknak. Az újságos asztalról elvihetők.
 12. Elkészült katolikus iskolánk új épülete a sportcsarnokkal. Kedden augusztus 20-án délután 15 órakor szívesen bemutatjuk az új épületet az érdeklődő Híveknek. Akik szeretnék megnézni 15 óra előtt 5 perccel, legyenek az iskola főbejáratánál.

                     SZENT MIKLÓS PLÉBÁNIATEMPLOM

       Hirdetései Évközi 20. vasárnap 2019. Augusztus 18-án

1.Ma délután 15.30 órakor Lorettói litániát imádkozunk a kertvárosi kápolnában a sárvári családokért. Akik tehetik buzgón jöjjenek!

2.Jövő héten, kedden augusztus 20-án, a Haza Atyját, Magyarország fővédőszentjét, Szent István királyt ünnepeljük vasárnapi miserenddel, reggel 8 órakor és délelőtt 10 órakor. Szeretettel kérjük a lelkiismeretes részvételt, imádkozva magyar hazánkért.

3.Jövő héten, hétfőn Szent Bernát, csütörtökön Szűz Mária királynő, pénteken Límai Szent Róza, szombaton Szent Bertalan apostol, ünnepei lesznek.

4.A hittanos gyermekek és az ifjúság számára augusztus 30.-án pénteken délután 16.30 órától lesz gyóntatás a tanév elejére. Felnőttek is kihasználhatják a gyónási lehetőséget.

5.Csütörtökönként este 18 órakor rózsafüzért imádkozunk papokért, papi és szerzetesi hivatásokért. Tartsuk fontosnak a részvételt.

6.Szeretettel buzdítjuk azokat a Híveket, akiknek ideje és egészsége megengedi, hogy hétköznaponként egy-egy alkalommal jöjjenek el a szentmisére! Nagy szükség van imáikra. Köszönjük, ha meghallják a kérést.

7.A hittanuló diákokat és Családjukat minden vasárnap elvárjuk a szent-misére! Kérjük, ne forduljon elő bűnös hanyagság! Szülők és Nagyszülők, legyenek felelősséggel a gyermekek vallásos nevelésében! A jó példa soha ne maradjon el!

8.Jövő vasárnap a szentmiséken osztjuk ki a jövő évi szentmise naplókat a gyermekeknek. A családokat szeretettel várjuk.

9.Katolikus újságokat, a plébánia internetes honlapját és a Mária Rádió értéket közvetítő műsorait és az Élő Víz evangéliumi kiadványt a Hívek szerető figyelmébe ajánljuk!

10.Elkészült katolikus iskolánk új épülete a sportcsarnokkal. Kedden augusztus 20-án délután 15 órakor szívesen bemutatjuk az új épületet az érdeklődő Híveknek. Akik szeretnék megnézni 15 óra előtt 5 perccel, legyenek az iskola főbejáratánál.

 „Az alázat nem a gyengék, hanem az erősek erénye.” Ferenc pápa  

 

     

Az oldalt jelenleg látogatja: 0      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 761624
mind – siem 2011