Hirdetés Évközi 19. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 13. Tel.: 06-95/320-051        email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.ladislas.hu

Évközi 19. vasárnap

(Dominica XIX per annum – 19. Sonntag im Jahreskreis)

  1. augusztus 11.

1.Ma 18.45-kor Lorettói litániát imádkozunk családjainkért.

2.Augusztus 15.-én csütörtökön Nagyboldogasszony parancsolt ünnepe lesz. Szentmisék templomunkban reggel 7, délelőtt 9,11 és este 19 órakor. Kérjük, hogy lelkiismeretesen jöjjenek, hiszen a szentmisén való részvétel halálos bűn terhe mellett kötelező.

3.Csütörtökönként este 18.30 órakor rózsafüzért imádkozunk a szolgáló papságért és új papi – szerzetesi hivatásokért. Legyünk buzgók!

4.Hétköznaponként, akik tehetik, reggel 8 órakor vagy este 19 órakor járjanak el szentmisére! Nagy szükség lenne rendszeresen imádkozó Hívekre!

5.Már jó előre jelezzük, hogy a hittanuló gyermekek tanév eleji kötelező gyónása augusztus 30.-án pénteken délelőtt 9 órakor kezdődik.

6.Katolikus újságokat, a plébánia internetes honlapját és a Mária Rádió értéket közvetítő műsorait szerető figyelmükbe ajánljuk.  Az újságok az újságos asztalról elvihetők.

7.Kedden Boldog XI. Ince pápa, szerdán Maximilian Szent Kolbe vértanú emléknapjai lesznek.

8.Keddhez egy hétre, augusztus 20-án, a Haza Atyját, Magyarország fővédőszentjét, Szent István királyt ünnepeljük vasárnapi miserenddel: 7.00, 9.00, 11.00, 19.00. Szeretettel fogadjuk a 11 órai szentmisén városunk vendégeit, a folklórnapok résztvevőit. Több, mint 20 esztendeje, hogy Szent II. János Pál pápa hazánkba és megyénkbe látogatott, de ma is megszívlelendő tanítása: „Hasztalan siránkozás nélkül – keresztény gyökereinkbe kapaszkodva – a Szentlélekre hallgassunk, és kitartó következetességgel rugaszkodjunk neki a jövőnek.”

                               SZENT MIKLÓS PLÉBÁNIATEMPLOM

                     Hirdetései Évközi 19. vasárnap 2019. augusztus 11.

1.Ma délután 15.30 órakor Lorettói litániát imádkozunk Plébániánk Családjaiért és a hit megerősödéséért a Kertvárosi kápolnában.

2.Hétfőn az esti szentmisével elimádkozzuk a Szent Mónika közösség könyörgő imáját gyermekekért és unokákért.

3.Augusztus 15.-én csütörtökön Nagyboldogasszony parancsolt ünnepe lesz. Szentmisék templomunkban délelőtt 10 órakor és este 18.30 órakor kezdődnek. Kérjük, hogy lelkiismeretesen jöjjenek, hiszen a szentmisén való részvétel halálos bűn terhe mellett kötelező.

4.Csütörtökönként este 18 órakor rózsafüzért imádkozunk a szolgáló papságért és új papi – szerzetesi hivatásokért. Legyünk buzgók!

5.Hétköznaponként, akik tehetik, esténként járjanak el szentmisére! Nagy szükség lenne rendszeresen imádkozó Hívekre!

6.Már jó előre jelezzük, hogy a hittanuló gyermekek tanév eleji kötelező gyónása augusztus 30.-án pénteken délután 16.30 órakor kezdődik.

7.A virágra adakozók nagylelkűségét hálásan köszönjük. A virágra szánt adományokat továbbra is a torony alatt elhelyezett perselybe tehetik a jó Hívek. Isten fizesse meg!

8.Katolikus újságokat, a plébánia internetes honlapját és a Mária Rádió értéket közvetítő műsorait szerető figyelmükbe ajánlom.

9.Kedden Boldog XI. Ince pápa, szerdán Maximilian Szent Kolbe vértanú emléknapjai lesznek.

                      „Az Isten mindig szeretettel tekint ránk.”

                                              Ferenc pápa

 

 

 

Az oldalt jelenleg látogatja: 0      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 761624
mind – siem 2011