Hirdetés Évközi 17. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 13. Tel.: 06-95/320-051 email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.ladislas.hu

Évközi 17. vasárnap

(Dominica XVII per annum – 17. Sonntag im Jahreskreis)

  1. július 28.
  1. Ma 18.30-kor a Rózsafüzér Társulat titokcseréje lesz, majd litániát imádkozunk.
  2. A héten lesz augusztus hónap első péntekje, engeszteljük Jézus Szívét szentgyónással, szentáldozással! Mindig van a szentmisék alatt gyónási lehetőség, hétköznapokon és vasárnapokon egyaránt. A havi triduumot megtartjuk. – Első pénteken délelőtt meglátogatjuk a házhoz kötött betegeket. Idős és beteg rokonaikhoz a plébániáról hívassanak szentségeket vivő áldozópapot! Itt a templomban 18.45-kor a Jézus Szíve oltárnál litániát imádkozunk.
  3. Ma a délelőtt 9 órás szentmisén megáldjuk a közlekedési eszközöket és Szent Kristóf közbenjárásával imádkozunk a balesetmentes közlekedésért.
  4. Templomunk új toronyórája elkészült, melynek egy részét fizettük ki. A hátralévő összegre ebben az esztendőben az első vasárnapi perselyadományokat ajánljuk fel. Jövő vasárnap erre a célra gyűjtünk. Még nagyon sok mindennek kellene elkészülnie templomunkon. Elsősorban a hőszigetelt külső ablakoknak, a tető boltozat szigetelésének, melyek nagyban hozzájárulnának a templom ideális klímájának biztosításához télen és nyáron egyaránt. Ezért is kérjük a kedves Híveket, ha tehetik, egyéni adományaikkal járuljanak hozzá a teljes rekonstrukció sikeres befejezéséhez. Ezt a plébánia irodájában megtehetik.
  5. Jövő héten hétfőtől péntekig plébániai gyermektábort szervezünk több mint 100 gyermek számára. Ez a plébániai közösségek ajándéka a gyermekeket nevelő családok számára. Szívesen fogadunk élelmiszert, vagy anyagi hozzájárulást a plébánia irodájában.
  6. A nyári vakáció és szabadságolások idején is tartsuk fontosnak a vasárnapi szentmisén való részvételt. A felnőttek mutassanak jó példát a gyermekeknek.
  7. Akik tehetik hétköznaponként is minél többször jöjjenek szentmisére, vagy reggel 8 órakor, vagy este 19 órakor. Nagy szükség van imáikra. Ne a kifogásokat keressük, hanem a lehetőséget.
  8. Péntekenként az esti szentmise után csendes szentségimádásra hívjuk a lelkileg elmélyedni vágyókat.
  9. A katolikus újságokat minél többen olvassák, az újságos asztalról elvihetők.

                               Szent Miklós Plébániatemplom

                 Hirdetései Évközi 17. vasárnap 2019. Július 28.-án

1.Ma délután 15.30 órakor Lorettói litániát és szentolvasót imádkozunk, valamint a Rózsafüzér Társulat titokcseréjét tartjuk. Örömmel jöjjünk!

2.Jövő héten péntekig, Plébániánk 100 gyermek számára ajándék tábort rendez. Szívesen fogadunk anyagi támogatást a torony alatti perselybe, valamint tartós élelmiszert, amit hivatali időben a plébániára lehet hozni.

3.Jövő vasárnap Vianney Szent Jánosnak a plébánosok védőszentjének az ünnepe lesz. Kérünk benneteket, imádkozzatok minden plébánosért.

4.Hétfőn az esti szentmiséhez kapcsoltan a Szent Mónika közösség könyörgő imáját mondjuk az Oltáriszentség előtt gyermekekért.

5.Hétköznaponként továbbra is várunk benneteket a szentmisékre! Nagylelkű és örömteli lélekkel jöjjetek minél többen.

6.A nyári vakáció idején is legyen fontos családjaink számára a vasárnapi szentmisén való részvétel. Ez lehet örömteli életünk forrása.

7.Hálásan köszönjük a vasárnapi díszítésre felajánlott adományaitokat.

8.Következő vasárnap a szentmiséken lesz a jövő évi hitoktatásra való feliratkozás. Kérjük, a jó szülők kísérjék a gyermekeket!

9.Katolikus újságokat, a plébánia internetes honlapját, a Mária Rádió műsorait és az Élő Víz kiadványt szerető figyelmetekbe ajánljuk.

10.Ma a délelőtt 10 órás nagymiséhez kapcsoltan Szent Kristóf közbenjárásával megáldjuk a közlekedési eszközöket, és imádkozunk a balesetmentes közlekedésért.

11.Jövő héten első péntek, engeszteljük Jézus Szent Szívét gyónva és áldozva. Minden szentmise alatt van gyónási lehetőség, hétköznap és vasárnap egyaránt. Törekedjünk a rendszeres szentáldozásra.

       „A keresztény küldetésből senki sincs kizárva.” Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja: 0      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 761624
mind – siem 2011