Hirdetés Évközi 16. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 13. Tel.: 06-95/320-051        email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.ladislas.hu

Évközi 16. vasárnap – 2019. július 21.

  1. Ma este 18.45-kor lorettói litániára várjuk a Testvéreket.                                      
  2. Mint minden hónap 25-én, így csütörtökön reggel 8 órakor is templomunk Prágai Kis Jézus szobránál boldogabb családokért fohászkodunk.
  3. Jövő héten hétfőn Szent Mária Magdolna, kedden Szent Brigitta, szerdán Árpádházi Szent Kinga, csütörtökön Szent Jakab apostol, pénteken Szent Joakim és Szent Anna a Boldogságos Szűz Mária szüleinek ünnepei lesznek.

                                          Július 26-án, pénteken

Szent Joakim és Szent Anna, a Boldogságos Szűz Mária szüleinek emléknapján

                              a Hegyközségi Kálvária-kápolnában

                                           SZENTSÉGIMÁDÁS!!!

Szentségkitétel a 11 órakor kezdődő ünnepi szentmisével. 17 órakor szentóra és ünnepélyes szentségeltétel. Buzdítjuk a Kedves Híveket, különösen a hegyieket, a hegy- és kerttulajdonosokat, hogy szakítsanak időt a szentmisén való részvételre és a napközben kitett Oltáriszentség előtt adorálásra, imádásra!

A városiakat is kérjük, buzgón kapcsolódjanak bele közös és egyéni imádsággal a szentségimádásba! Ne hagyjuk magára egy percre sem a szentségi Jézust! Ezzel a hegyi szentségimádással is készülünk a 2020-as budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra.

Elevenítsék fel a sárvári leányok és asszonyok a régi szép szokást, hogy Szent Anna napján kizarándokolnak a hegyi kápolnába!

      4.Jövő vasárnap a délelőtt 9 órás szentmisén Szent Kristóf közbenjárásával megáldjuk a közlekedési eszközöket. Este 18.30-kor                     Rózsafüzér Társulat titokcseréjét tartjuk.

       5.Katolikus újságokat minél többen olvassák. Az újságos asztalról elvihetők.

                  SZENT MIKLÓS PLÉBÁNIATEMPLOM

       Hirdetések Évközi 16. vasárnap 2019. Július 21.

1.Ma délután 15.30 órakor örömmel jöjjetek minél többen a Lorettói litániára a kertvárosi kápolnába a családjaitokért imádkozni.

2.Hétfőn Szent Mária Magdolna, kedden Szent Brigitta, szerdán Árpádházi Szent Kinga,csütörtökön Szent Jakab apostol, pénteken Szent Joachim és Szent Anna ünnepei lesznek. Kérjük a szentmiséken közbenjárásukat!

3.A nyári szabadságok ideje legyen lelki feltöltődés is számunkra. Örömmel vegyünk részt minden vasárnap szentmisén. Jézus szeret minket, viszonozzuk az Ő szeretetét!

4.Ha tehetitek, tartsátok fontosnak, hogy hétköznaponként is eljöttök szentmisére. Nagy szükség van a rendszeresen szentmisét imádkozó Hívekre!

5.Csütörtökön 18 órakor a szentolvasót a papságért valamint új papi-szerzetesi hivatásokért imádkozzuk. Legyünk buzgók és halljuk meg a hívó szót.

6.Katolikus újságokat minél többen olvassatok. Előjegyeztetni a sekrestyében lehet.

7.Július 29-től egy hetes hittanos táborral ajándékozzuk meg a gyermekeket és a családokat. Akik tehetik tartós élelmiszerrel, vagy anyagi adományaikkal támogathatják ezt a tábort. A jövő héten a plébánia irodájában, vagy a szentmisékkel kapcsolatosan lehet ezt megtenni. Előre is köszönjük nagylelkűségeteket.

8.Jövő vasárnap a délelőtt 10 órás nagymisén Szent Kristóf közbenjárásával megáldjuk a közlekedési eszközöket, és imádkozunk a balesetmentes közlekedésért.

       „Isten szeretete erős, teremtő és szilárd.”Ferenc pápa

 

 

           

Az oldalt jelenleg látogatja: 0      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 761624
mind – siem 2011