Hirdetés Évközi 14. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 13. Tel.: 06-95/320-051         email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.ladislas.hu

                                          Évközi 14. vasárnap

(Dominica XIV per annum – 14. Sonntag im Jahreskreis 2019. július 7.

  1. Ma 18.45-kor első vasárnapi Jézus Szíve litániára hívjuk kedves Híveket.
  2. Elmúlt a félév, kérjük a Testvéreket, akiket illet, rendezzék 2019 évi egyházközségi hozzájárulásuk hátralékát. (Egyházi adó: fél, azaz 0,5%)
  3. Csütörtökön, 11-én Szent Benedek apát, Európa fővédőszentjének ünnepe lesz. Imádkozzunk ezen a napon a hitehagyott európaiak megtéréséért, keresztény gyökereinek kihajtásáért.
  4. Köszöntjük július 12-14. közötti Nádasdy Történelmi Fesztivál résztvevőit innét az oltártól. A felidézett kor tehetséges embereiben, a „homo novus”-okban a Haza és az Anyaszentegyház önzetlen munkásait, illetve templomunk és a Sárvár környéki katolikus megújulás előmozdítóit tiszteljük.
  5. A nyári szabadságolások és a vakáció idején is legyen fontos családjaink számára a vasárnapi szentmisén való részvétel.
  6. A hétköznaponként szentmisére járó Híveknek dicséret. Akik tehetik, kövessék az ő jó példájukat!
  7. Csütörtökön az esti mise előtt 18.30 órától közös rózsafüzért imádkozunk papokért és papi hivatásokért.
  8. Két hét múlva, vasárnap a délelőtt 9 órás szentmisén Szent Kristóf közbenjárásával megáldjuk az autókat, motorokat és kerékpárokat. Akik tehetik, autóval, motorral vagy kerékpárral jöjjenek! Imádkozunk majd a balesetmentes közlekedésért is.
  9. A szentmisék alatt hétköznap és vasárnap is van gyónási lehetőség. Éljünk a lehetőséggel és, ha kell, tartsunk bűnbánatot, hogy rendszeresen tudjunk a szentáldozáshoz járulni.
  10. Katolikus újságokat minél többen olvassanak. Az újságos asztalról elvihetők.

                           SZENT MIKLÓS PLÉBÁNIATEMPLOM

                     Hirdetései Évközi 14. vasárnap 2019. július 7.

1.Ma délután 16 órakor örömmel jöjjünk minél többen a kertvárosi kápolnába első vasárnapi Jézus Szíve litániára a családunkért imádkozni.

2.A nyári szabadságolások és a vakáció idején is legyen fontos családjaink számára a vasárnapi szentmisén való részvétel.

3.Jövő héten, csütörtökön Szent Benedek Európa fő védőszentjének ünnepén buzgón jöjjünk szentmisére.

4.A hétköznaponként szentmisére járó Híveknek dicséret.  Akik tehetik, kövessék az ő jó példájukat!

5.Csütörtökön az esti mise előtt 18 órától közös rózsafüzért imádkozunk papokért és papi hivatásokért.

6.Két hét múlva, vasárnap a 10 órás nagymisén Szent Kristóf közbenjárásával megáldjuk az autókat, motorokat és kerékpárokat. Akik tehetik, autóval, motorral vagy kerékpárral jöjjenek! Imádkozunk majd a baleset- mentes közlekedésért is.

7.A templom vasárnapi díszítéséhez szívesen fogadunk adományokat a torony alatti perselybe. Isten fizesse meg!

8.Katolikus újságokat, a plébánia internetes honlapját, az Élő Víz evangéliumi kiadványt szerető figyelmetekbe ajánljuk.

9.A szentmisék alatt hétköznap és vasárnap is van gyónási lehetőség. Éljünk a lehetőséggel és, ha kell, tartsunk bűnbánatot, hogy rendszeresen tudjunk a szentáldozáshoz járulni.

              “A keresztény küldetés csodálatos.”  Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja: 0      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 761624
mind – siem 2011