Hirdetés Évközi 13. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 13. Tel.: 06-95/320-051        email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com  weboldal: www.ladislas.hu

           Évközi 13. vasárnap – 2019. június 30.

(Dominica XIII. per annum – 13. Sonntag im Jahreskreis)

Gyűjtés a világegyház javára „Péter fillér”

 

  1. Ma, Péter-Pál utáni vasárnap a szentmise perselyadományait a római pápa karitász tevékenységére gyűjtjük és küldjük (Péter-fillér). A Szentszék köszöni a tavalyi adományokat, mellyel a hívek osztoznak a Szentszék felelősségteljes feladatában, illetve jelét is adják az egyetemes egyházzal való közös felelősségtudatuknak, és többek között a nehéz helyzetben levőket, háborúk, természeti katasztrófák áldozatait, és a katolikus oktatást, nevelést támogatták.
  2. Ma este 18.45-kor Jézus Szíve litániára hívunk.
  3. A héten lesz július hónap első péntekje, engeszteljük Jézus Szívét gyónva, áldozva. A havi triduumot megtartjuk. Délelőtt látogatjuk a házhoz kötött időseket, betegeket. Az esti mise előtt 18.45-kor litániát imádkozunk a Jézus Szíve oltárnál. Templomunkban minden hétköznapi és vasárnapi szentmise alatt van gyónási lehetőség. Éljünk vele!
  4. Hétfőtől csütörtökig a sárvári plébániák 50 fős csoportja gyalog zarándokol immár 8. alkalommal a Szűzanya Mariazelli szentélyébe. Akik lélekben a zarándokokhoz akarnak csatlakozni minden hétköznap este, jöjjenek el a szentmisére.
  5. Július 2.-án kedden Sarlós Boldogasszony tanácsolt ünnepe, szerdán Szent Tamás apostol ünnepe lesz. Buzdítunk a szentmisén való részvételre.
  6. A nyári vakáció és szabadságolások idején se feledkezzünk meg a vasárnap megszenteléséről a szentmisén való részvételről.
  7. A hétköznaponként is szentmisére járó Híveknek nagyon hálásak vagyunk.
  8. Csütörtökön az esti mise előtt 18.30 órától közös rózsafüzért imádkozunk papokért és új papi-szerzetesi hivatásokért.
  9. A katolikus újságokat minél többen olvassanak. Az újságos asztalról elvihetők.

                                   SZENT MIKLÓS PLÉBÁNIATEMPLOM

                           Hirdetései Évközi 13. vasárnap 2019.június 13.

                               Gyűjtés a Világegyház javára „Péter fillér”

1.Ma délután 15.30 órakor itt a Sári templomban imádkozzuk a litániát, valamint a Rózsafüzér Társulat titokcseréjét tarjuk szentolvasóval. Kérjük a buzgó részvételt.

2.Hétfőn az esti szentmisével a Szent Mónika közösség könyörgő imáját mondjuk az Oltáriszentség előtt a gyermekekért és unokákért.

3.Hétfőtől csütörtökig a sárvári plébániák 50 fős csoportja gyalog zarándokol immár 8. alkalommal a Szűzanya Mariazelli szentélyébe. Akik lélekben a zarándokokhoz akarnak csatlakozni minden hétköznap este, jöjjenek el a szentmisére.

4.Július 2.-án kedden Sarlós Boldogasszony tanácsolt ünnepe, szerdán Szent Tamás apostol ünnepe lesz. Buzdítunk a szentmisén való részvételre.

5.Július 6.-án szombaton templomunk kedves ünnepe szentségimádás napja lesz. Délelőtt 10 órakor lesz a szentségkitételi, este 18.30 órakor pedig a szentség el tételi szentmise. Délután 15 órakor szentórát imádkozunk. A szentségimádás részletes programja a hirdetőtáblán olvasható. Kérünk Benneteket, hogy ezen a napon mindnyájan kapcsolódjatok be Jézus imádásába egyéni és közösségi imával! Bízunk Jézus iránti és a plébániai közösség iránti szeretetetekben.

6.A nyári vakáció és szabadságolások idején se feledkezzünk meg a vasárnap megszenteléséről a szentmisén való részvételről.

7.A hétköznaponként is szentmisére járó Híveknek nagyon hálásak vagyunk.

8.Csütörtökön az esti mise előtt 18 órától közös rózsafüzért imádkozunk papokért és új papi-szerzetesi hivatásokért.

9.A templom vasárnapi díszítéséhez szívesen fogadunk adományokat a torony alatt elhelyezett perselybe. Isten fizesse meg!

8.Katolikus újságokat minél többen olvassátok.

               „Haladjatok szemben az árral, tisztán éljétek meg a szeretetet!”

                                                              Ferenc pápa

 

               

Az oldalt jelenleg látogatja: 0      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 754679
mind – siem 2011