Hirdetés Húsvét 6. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 13. Tel.: 06-95/320-051        email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.ladislas.hu

 Húsvét 6. vasárnapja – 2019. május 26.

 

  1.  „Néked ajánljuk, Szűzanyánk, a legszebb hónap alkonyát… ” Minden májusi este 18.30 órakor ünnepélyes Lorettói litániát éneklünk. – „Máriát dicsérni, hívek, jöjjetek!”

 

  1. Jövő vasárnap, június 2-án, mennybemenetel ünnepén a délelőtt 11 órás szentmisén lesz a 8. osztályos fiatalok bérmálása. Csütörtökön délután 16 órakor templomi gyakorlás lesz a bérmálkozók számára. A bérmálkozók és rokonságuk gyóntatása június 1.-én szombaton délelőtt 8.30 órakor lesz. Kérjük a pontos és lelkiismeretes részvételt.

 

  1. Május 31-én az esti Szentmise utáni Szentségimádást a bérmálkozókért ajánljuk fel. Erre az alkalomra szeretettel hívjuk és várjuk a bérmálkozók szüleit, a bérmaszülőket és a családtagokat, valamint a fiatalok tanárait, nevelőit, az egyházközségi képviselőtestület tagjait és a híveket, hogy együtt imádkozzunk a bérmálkozókért, hogy a Szentlélek minél jobban töltse el őket kegyelmével, tüzesítse át szívüket, hogy hiteles és élő tagjai lehessenek Egyházunknak, valamint egyházközségünknek. Minden szülő felajánlhatja gyermekét Istennek és egy mécsest helyezhet az oltár elé, kérve hogy a Szentlélek vezesse őt az igazság a béke és a szeretet útján egész életében.

 

  1. A héten lesz áldozócsütörtök, ezért jövő vasárnap ünnepeljük Urunk mennybemenetelé Ezen a mennybemenetel vasárnapon 9.30-kor a hegyközségi kápolnában búcsúi nagymisét éneklünk.

 

  1. A katolikus újságokat minél többen olvassanak. Az újságos asztalról elvihetők.

 

  1. Június 22-én a szombathelyi székesegyházban jubiláns házaspárok találkozója lesz. A részvételi szándékot jelezzék a plébánián.

 

  1. Akik tehetik hétköznaponként is rendszeresen járjanak el szentmisére. Nagy szükség van áldozatos imáikra. – Az eucharisztikus csodák nyomában induló buszos zarándoklatra még lehet jelentkezni a plébánián.

                          SZENT MIKLÓS PLÉBÁNIATEMPLOM

                    Hirdetései Húsvét 6. vasárnap 2019.május 26.

1.Ma délután 15.30 órakor az Újmajori Lourdesi kápolnában énekeljük a Lorettói litániát a Boldogasszony tiszteletére. Örömmel jöjjünk minél többen!

2.Szerdán a bérmálkozóknak délután 16 órakor, az elsőáldozóknak 17 órakor lesz templomi gyakorlás. Szeretettel kérem a pontos és lelkiismeretes részvételt.

3.A felnőtt katekézis tavaszi utolsó alkalma jövő szerdán az esti szentmise

után lesz, a közösségi teremben. Erre az alkalomra várok mindenkit, aki csak egyszer is részt vett ebben az évben a közös alkalmon.

4.Hétköznapokon is minél többen örömmel jöjjünk szentmisére! Nagy szükség van az imákra.

5.Májusban minden hétköznap este 18 órakor énekeljük a szép májusi litániákat a Boldogasszony tiszteletére. Vasárnap az Újmajori kápolnában délután 15.30 órakor. Máriát dicsérni Hívek jöjjetek! Az utolsó májusi litánia pénteken este lesz.

6.Katolikus újságokat, a plébánia honlapját és a Mária Rádió műsorait a Hívek szerető figyelmébe ajánlom!

7.Jövő vasárnap Urunk mennybemenetelének főünnepe lesz.

8.Június 22-én jubiláns házaspárok találkozójára hívja Püspök atya a Híveket a szombathelyi székesegyházba. Jelentkezni a plébánián lehet.

9.Az eucharisztikus csodák nyomába induló nyári buszos zarándoklatra még lehet jelentkezni.

                     „Jézus szeretete határtalan.” Ferenc pápa  

 

 

 

Az oldalt jelenleg látogatja: 0      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 754679
mind – siem 2011