Hirdetés Húsvét 3. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 13. Tel.: 06-95/320-051        email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.ladislas.hu

Húsvét 3. vasárnapja 2019. május 5.

(Dominica tertia post Pascham – Dritter Sonntag der Osterzeit)

 

  1. Ma 18.30 órakor Lorettói litániát éneklünk a Boldogasszony tiszteletére. Akik tehetik, örömmel jöjjenek!
  2. A bérmálkozók templomi gyakorlása csütörtökön délután 16 órakor, az elsőáldozóké délután 17 órakor kezdődik. Kérjük a pontos megjelenést, részvételt.
  3. Csütörtökön az esti szentmise után 19.45 órakor a sekrestye feletti hittan teremben folytatódik a felnőtt katekézis. Az előadás címe: A megszentelt élet karizmája. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.
  4. Május hónapban minden este 18.30 órakor énekeljük a szép májusi litániát. Buzdítjuk a kedves Híveket, hogy nagy örömmel jöjjenek, akár minden este ezekre a közös imádságos alkalmakra. Az ének szavával buzdítok mindenkit. „Máriát dicsérni hívek jöjjetek!”
  5. A jövő péntektől heti rendszerességgel az esti szentmise után 20 perces csendes szentségimádást tartunk, majd közösen imádkozzuk el a napot befejező imaórát a kompletóriumot. Nagyon örülnénk, ha minél többen bekapcsolódnának ebbe a közös imádságba.
  6. Templomunk felújítása tovább folytatódik a harangok és a toronyóra felújításával. Ezért továbbra is kérjük a kedves Hívek nagylelkű adományait minden első vasárnapon, vagy a plébánia irodájában.
  7. Jövő héten, kedden Boldog Gizellát, szombaton Boldog Salkaházi Sárát ünnepli az Egyház. Akik tehetik hétköznaponként is járjanak el szentmisére.
  8. A Mariazelli gyalogos zarándoklatra és az augusztus 5-12 közötti buszos zarándoklatra, mely az eucharisztikus csodák helyeit érinti, lehet jelentkezni.
  9. A katolikus újságokat minél többen olvassanak.

                 „A Szentlélek legyen életünk főszereplője!” Ferenc pápa

 

                           SZENT MIKLÓS PLÉBÁNIATEMPLOM

                     Hirdetései Húsvét 3. vasárnap 2019. május 5.

1.Ma délután 15.30 órakor a szép májusi litániát az Újmajori Lourdesi kápolnában énekeljük. Örömmel jöjjünk minél többen!

2.Májusban hétfőtől szombatig minden este 18 órakor énekeljük a Lorettói litániát a Boldogasszony tiszteletére. Buzdítom a Híveket, hogy nagy örömmel jöjjenek akár minden este ezekre a közös ima alkalmakra. Az ének szavával buzdítok mindenkit. „Máriát dicsérni Hívek jöjjetek!

3.A Mariazelli gyalogos zarándoklatra jövő péntekig lehet jelentkezni a plébánia irodájában. Szeretettel várjuk, az új zarándokokat is.

4.Augusztus 5-12 között az eucharisztikus csodák nyomában szervezünk buszos zarándoklatot Horvátország, Olaszország és Ausztria érintésével. Jelentkezni és érdeklődni a plébánián lehet.

5.A jövő héten, kedden 17 órakor várom az elsőáldozók és a bérmálkozók szüleit rövid megbeszélésre, a plébánia közösségi termébe. Kérem, hogy a gyermeket legalább egy felnőtt képviselje a családból.

6.Jövő héten, szerdán délután 16 órakor a bérmálkozóknak, 17 órakor az elsőáldozóknak lesz templomi gyakorlás és oktatás. Kérem a pontos és lelkiismeretes megjelenést.

7.Szeretettel kérem, hogy a családok minden vasárnap szenteljék meg az Úr napját a szentmisén való részvétellel! Hétköznaponként is örömmel jöjjünk minél többen szentmisére! Nagy szükség van az imáitokra.

8.Jövő vasárnap papi és szerzetesi hivatások világnapja lesz. Imádkozzunk új papi és szerzetesi hivatásokért! A szentmisék perselyét a papnevelés támogatására gyűjtjük és küldjük.

7.Katolikus újságokat minél többen olvassanak. A sekrestyében lehet előjegyeztetni.

8.A nyári gyermektáborra jelentkezési lapok átvehetők.

„Az irgalmasság az az út, mely egyesíti az Istent és az embert.” Ferenc pápa

 

 

Az oldalt jelenleg látogatja: 0      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 732037
mind – siem 2011