Hirdetés Húsvét 2. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 13. Tel.: 06-95/320-051 email cím: szent.laszló.plebania.sarvar@gmail.com weboldal: www.ladislas.hu

Húsvét 2. vasárnapja (Fehérvasárnap)

AZ ISTENI IRGALMASSÁG VASÁRNAP április 28.

1.Ma délelőtt 11 órakor a katolikus iskola 3. osztályosai elsőáldozásukat ünneplik. Az Isteni Irgalmasság vasárnapjával kapcsolatban elnyerhető búcsúkra felhívjuk a hívek figyelmét.Ma este 18.30 órakor Lorettói litániát imádkozunk és a Rózsafüzér Társulat titokcseréjét tartjuk.

2.AZ ÁLLAMI ISKOLÁS ELSŐÁLDOZÓK és BÉRMÁLKOZÓK TEMPLOMI GYAKORLÁSA:

HÉTFŐ                               17.00 Szülői megbeszélés elsőáldozóknak

KEDD                                   17.00 Szülői megbeszélés bérmálkozóknak

CSÜTÖRTÖK                    16.00 Bérmálkozó 8. osztályosok gyakorlása

                                               17.00 Elsőáldozó 3. osztályosok gyakorlása

3.Már csak három hét van az elsőáldozásig (május 19.), nagyon buzgó hozzáállás legyen a szülők és gyermekek részéről!

 

  1. Az általános iskola minden évfolyamán lehetőség nyílik arra, hogy a hit- és erkölcstan tantárgy választásával órarendi kereten belül részesüljenek gyermekeink megfelelő hitoktatásban. Bátorítjuk a szülőket, hogy éljenek a lehetőséggel és kérjék a katolikus hit- és erkölcstant gyermekeik számára, akik szeptemberben kezdik az 1. osztályt. Szülők! Isten rátok bízta gyermekeitek nevelését, ennek egyik eszköze az iskolai hitoktatás. Fontos, hogy a család és a plébánia összefogásával a gyermekek időben felkészüljenek az első gyónásra-áldozásra és a bérmálásra is. Így találják meg helyüket, boldogságukat a világban.
  2. Húsvéti időben az Úrangyala helyett a „Mennynek Királynéasszonya” kezdetű antifónát imádkozzuk.
  3. Kérjük az adóbevallást készítő híveinket, hogy az idén is tegyék meg hitvalló 1%-os nyilatkozatukat munkahelyükön vagy közvetlenül a Magyar Katolikus Egyház számára.
  4. Május 1-én az egyházmegyei zarándoklatra a busz reggel 6.40 órakor indul a vár parkolójából.
  5. Május 1-től szerdától minden este 18.30 órakor Lorettói litániát éneklünk a Boldogasszony tiszteletére. Nagyon kérem, hogy a szép májusi litániákra nagy örömmel jöjjenek el minden este minél többen.
  6. Július 29-től augusztus 2-ig, hétfőtől péntekig hittanos gyermekeknek plébániai tábort szervezünk egész napos programokkal, teljes ellátással. A tábor a gyermekeket nevelő családok számára a plébánia ajándéka. Jelentkezési lapot a plébánia hivatalban lehet átvenni.
  7. A Mariazelli gyalogos zarándoklat július 1-4-ig hétfőtől csütörtökig lesz. Jelentkezni május 10-ig lehet a plébániák irodájában.
  8. A katolikus újságokat minél többen olvassanak.

                      SZENT MIKLÓS PLÉBÁNIATEMPLOM

            Hirdetései Húsvét 2. vasárnap 2019. április 28-án

1.Ma délután 15.30 órakor Lorettói litániát imádkozunk és a Rózsafüzér

Társulat titokcseréjét tarjuk szentolvasóval itt a plébánia templomban. Akik tehetik, örömmel jöjjenek!

2.Május 1.-én szerdán az egyházmegyei zarándoklatra a busz a Sári templom elől reggel 6.30 órakor indul.

3.Szerdán este a szentmise után 19.15 órakor felnőtt katekézis lesz a plébánia közösségi termében.

4.Május 1-től szerdától minden este 18.00 órakor Lorettói litániát éneklünk a Boldogasszony tiszteletére. Nagyon kérem, hogy a szép májusi litániákra nagy örömmel jöjjenek el minden este minél többen.

5.Szeretettel buzdítalak benneteket, hogy az ünnepek elmúltával is gyakran járuljatok szentáldozáshoz,és örömmel gyertek hétköznaponként is többször szentmisére.

6.A plébánia honlapját és a Mária Rádió műsorait szerető figyelmetekbe ajánlom.

7.Július 29-től augusztus 2-ig, hétfőtől péntekig hittanos gyermekeknek plébániai tábort szervezünk egész napos programokkal, teljes ellátással. A tábor a gyermekeket nevelő családok számára a plébánia ajándéka. Jelentkezési lapot a plébánia hivatalban lehet átvenni.

8.A Mariazelli gyalogos zarándoklat július 1-4-ig hétfőtől csütörtökig lesz. Jelentkezni május 10-ig lehet a plébániák irodájában.

           „Isten hatalma szeretet, igazsága irgalom.”  Ferenc pápa 

Az oldalt jelenleg látogatja: 0      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 732037
mind – siem 2011