Hirdetés Farsangi évközi 7. vasárnap a Szent László és Szent Miklós templomban Gyűjtés a katolikus iskolák számára

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 13.            email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.ladislas.hu Tel.: 06-95/320-051

 

Évközi 7. vasárnap – 2019. február 24.

(Dominica VII. per annum – 7. Sonntag im Jahreskreis)

Gyűjtés a Katolikus iskolák számára

 

 1. A héten lesz március hónap elsőpéntek Engeszteljük Jézus Szívét szentgyónással, szentáldozással! A havi triduumot megtartjuk.
 2. A jövő szombati (farsangszombati) katolikus jótékonysági (Karitász) bálra még néhány jegy kapható a katolikus iskola irodájában. A jegyek árával egyrészt a katolikus iskola alapítványát, másrészt a rászorulók karitászos gyógyszersegélyét támogatjuk. Tombola felajánlást szíves szeretettel elfogadunk.
 3. Csütörtökön az esti szentmise után 18.45 órakor a felnőtt katekézis itt a sekrestye feletti hittan teremben lesz. Az előadás címe: A papi szolgálat. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.
 4. Szombaton délelőtt 9 órakor folytatódik a jegyes kurzus a házasságra készülő fiatalok számára.
 5. Hálásan köszönjük a Katolikus iskolákra adott nagylelkű adományokat. Jövő vasárnap a templom, belső felújítására gyűjtünk.
 6. Akik tehetik hétköznapokon is jöjjenek egyszer-egyszer szentmisére. Nagy szükség van imáikra. Köszönjük azoknak, akik meghallják a hívó szót.
 7. A vasárnapot mindig szenteljük meg szentmisével. A szülők, nagyszülők mutassanak jó példát a gyermekeknek és fiataloknak.
 8. Új Embert, Keresztény Életet, Martinust minél többen olvassák.
 9. A 2×1%-ról rendelkező nyilatkozat száma: Magyar Katolikus Egyház: 0011; Szent László Katolikus Általános Iskola Alapítványa: 18885785–1–18.

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget út 58.                                                         Tel.: 06-95/320-918 email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.sarvarsari.hu

 

 

Évközi 7. vasárnap – 2019. február 24.

(Dominica VII. per annum – 7. Sonntag im Jahreskreis)

Gyűjtés a Katolikus iskolák számára

 

 1. Ma délután 15.30 órakor Lorettói litániát imádkozunk és a Rózsafüzér Társulat titokcseréjét tartjuk itt a Sári templomban. Akik tehetik, vegyenek részt a közös imádságon.
 2. Hétköznaponként este 17.30 órakor kezdődnek a szentmisék. Újra és újra buzdítjuk a Híveket, hogy akiknek egészsége és ideje ezt megengedi, kapcsolódjanak be az imádkozó közösségbe! Olyan nagy szükség lenne áldozatot szívesen vállaló Hívekre. A hívó szó találjon visszhangra a lelkekben!
 3. A családokban figyeljünk arra, hogy rendszeresen legyen közös imádság, legalább vasárnaponként ebéd előtt és után. A kisgyermekek imádkozásra való tanítása legyen a Szülők és Nagyszülők lelkiismeretbeli kötelessége.
 4. Jövő héten első péntek, engeszteljük Jézus Szent Szívét gyónva és áldozva. Minden szentmise alatt van gyónási lehetőség.
 5. A hittanuló gyermekeket és Szüleiket figyelmeztetem, hogy hanyagságból ne mulasszanak vasárnapi szentmisét!
 6. Csütörtökön szentolvasót imádkozunk este 17 órakor a papságért és új papi és szerzetesi hivatásokért.
 7. Katolikus jótékonysági bálba jegyek még kaphatók a katolikus iskolában. Tombola felajánlásokat szívesen fogadunk.
 8. Katolikus újságokat minél többen olvassanak. Lehet előjegyeztetni.

           „Jézus életet ad az Oltáriszentségben.” Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja: 0      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 712259
mind – siem 2011