Évközi 14. vasárnap – 2024. július 7.

H i r d e t é s e k

 

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 7.

Telefon: 06-95/320-051; E-mail cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.ladislas.hu

 

Évközi 14. vasárnap – 2024. július 7.

 

 1. Vasárnap az esti szentmise előtt 18.45-kor litániát imádkozunk.
 2. Az elmúlt hétvégén országos gyűjtés volt „Péter fillér” címén a világegyház javára, valamint a megyéspüspök úr rendelkezése értelmében a közelmúltban tornádó sújtotta Narda község javára. Templomunkból 315Ft perselypénzt, plébániánk egész területéről pedig -ezzel együtt- összesen 564.490Ft-ot adományoztak ezekre a célokra a Testvérek. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!
 3. Szentjeink a héten:

Kedden a kínai vértanúkra; csütörtökön Szent Benedekre; szombaton pedig Szent Henrikre emlékezik egyházunk.

 1. A sekrestyében 1.000 Ft-os darabáron rózsafüzér kapható. A katolikus újságokat szeretettel ajánljuk a Hívek figyelmébe.
 2. Csütörtökönként az esti szentmise előtt 18.30-kor közös rózsafüzért imádkozunk. Péntekenként az esti szentmisét követően csendes szentségimádásra van lehetőség itt a templomban.
 3. A nyári vakáció és szabadságolások idején se feledkezzünk meg a vasárnap megszenteléséről a szentmisén való részvételről. Külön is hívjuk és bátorítjuk a fiúkat, hogy a nyári vakáció során szívesen vállaljanak oltárszolgálatot, ministrálást a hétköznapokon. Köszönjük előre is!
 4. Csütörtökön, július 11-én, Mariazell-be az autóbuszok 7.15-kor indulnak Sárvárról a várparkolóból, 7.20-kor pedig a Sári templomnál lehet felszállni. Van még szabad hely, aki szeretne csatlakozni. Az útiköltség a befizetett 2.000Ft előlegen túl még 11.000Ft-ba kerül, amit az autóbuszon Gergely atyánál lehet rendezni. Lehetőség lesz az autóbusszal érkezők számára az utolsó kilométerekre csatlakozni a gyalogos zarándokokhoz. Aznap este 17 órakor lesz Mariazell-ben a gyalogos zarándokokkal közösen ünnepelt szentmise.

 

 

H i r d e t é s e k

 

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58.Telefon: 06-95/320-918

E-mail cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.sarvarsari.hu

 

Évközi 14. vasárnap – 2024. július 7.

 1. Az elmúlt hétvégén országos gyűjtés volt „Péter fillér” címén a világegyház javára, valamint a megyéspüspök úr rendelkezése értelmében a közelmúltban tornádó sújtotta Narda község javára. Templomunkból 000Ft perselypénzt, plébániánk egész területéről pedig -ezzel együtt- összesen 564.490Ft-ot adományoztak ezekre a célokra a Testvérek. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!
 2. Vasárnap délután 15.30-kor litániát imádkozunk a kertvárosi Szent Teréz kápolnában.
 3. Köszönjük a Hívek buzgóságát a tegnapi, szombati szentségimádási nap
 4. Szentjeink a héten:

Kedden a kínai vértanúkra; csütörtökön Szent Benedekre; szombaton pedig Szent Henrikre emlékezik egyházunk.

 1. A sekrestyében 1.000 Ft-os darabáron rózsafüzér kapható. A katolikus újságokat szeretettel ajánljuk a Hívek figyelmébe.
 2. Hétfőn az esti szentmisén a Szent Mónika közösség könyörgő imáját mondjuk gyermekekért és unokákért.
 3. Csütörtökönként az esti szentmise előtt 18 órakor közös rózsafüzért imádkozunk.
 4. A nyári vakáció és szabadságolások idején se feledkezzünk meg a vasárnap megszenteléséről a szentmisén való részvételről. Külön is hívjuk és bátorítjuk a fiúkat, hogy a nyári vakáció során szívesen vállaljanak oltárszolgálatot, ministrálást a hétköznapokon. Köszönjük előre is!
 5. A héten a Sári plébánián nem lesz ügyfélfogadás. Haláleset, temetés jelentése esetén a városi plébániát keressék a hozzátartozók hivatali időben. Köszönjük megértésüket!
 6. Csütörtökön, július 11-én, Mariazell-be az autóbuszok 7.15-kor indulnak Sárvárról a várparkolóból, 7.20-kor pedig a Sári templomnál lehet felszállni. Van még szabad hely, aki szeretne csatlakozni. Az útiköltség a befizetett 2.000Ft előlegen túl még 11.000Ft-ba kerül, amit az autóbuszon Gergely atyánál lehet rendezni. Lehetőség lesz az autóbusszal érkezők számára az utolsó kilométerekre csatlakozni a gyalogos zarándokokhoz. Aznap este 17 órakor lesz Mariazell-ben a gyalogos zarándokokkal közösen ünnepelt szentmise.
Az oldalt jelenleg látogatja:       Letöltésszám 1970-1-01-óta:
mind – siem 2011