Hirdetés Urunk mennybemenetele főünnepén

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 7.

Telefon: 06-95/320-051        

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.ladislas.hu

Ascensio Domini – Urunk mennybemenetele 2023. május 21.

1.Ma a délelőtt 11.00 órás nagymisén lesz a 8. osztályosok bérmálkozása. Imádkozzunk értük és családjaikért.

2.Ma délután 15.30 órakor az Újmajori Lourdesi kápolnában, este 18.30 órakor itt a nagytemplomban énekeljük a szép májusi litániát. Örülünk, hogy eddig sokan eljöttek.

3.A héten is lesznek májusi litániák. Kérjük, hogy akik eddig nem voltak buzgók, ők is csatlakozzanak az imádkozó közösséghez.

4.Pénteken délután 16.00 órakor folytatódik az elsőáldozók templomi gyakorlása. Kérjük tőlük a pontos és lelkiismeretes részvételt.

5.Jövő vasárnap Pünkösd főünnepén, kérjük, hogy minden megbérmált katolikus keresztény újítsa meg a bérmáláskor tett fogadalmát, az Isten és az Anyaszentegyház iránti szeretetében! Legyünk jó példát adó katolikus keresztények! Pünkösdhétfőn is szokásos vasárnapi miserendet tartunk.

6.Péntekenként az esti szentmise után várjuk a Híveket csendes szentségimádásra.

7.Jövő szombaton a pünkösdi vigília szentmise után Szentlélek váró imaórát tartunk.

8.Templomunk legnagyobb kincse, hogy minden hétköznap is van szentmise, reggel 8.00 órakor és este 19.00 órakor. Minél többen értékeljük, és jöjjünk.

9.Már jó előre jelezzük, hogy június 18-án vasárnap délután 17.00 órakor tartja aranymiséjét Orbán István kanonok Úr. Rá egy hétre június 25-én vasárnap délután 17.00 órakor pedig Martos Balázs püspök atya ezüstmiséjét fogjuk ünnepelni. Ezen a két vasárnapon ebben az időpontban lesznek az esti szentmisék. Addig is foglaljuk imáinkba a jubilánsokat, hogy Isten halmozza el őket kegyelmével hűséges szolgálatukért.

10.Június 24-én szombaton délelőtt 10.00 órakor jubiláns házaspárok találkozója lesz a szombathelyi székesegyházban. Jelentkezni az egyházmegye honlapján lehet.

11.Katolikus újságot minél többen olvassanak! Legyünk tájékozottak!

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58.

Telefon: 06-95/320-918                                              

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.sarvarsari.hu

Ascensio Domini – Urunk mennybemenetele 2023. május 21.

1.Ma délután 15.30 órakor az Újmajori Lourdesi kápolnában énekeljük a szép májusi litániát. Hálásak vagyunk, hogy a májusi vasárnapokon eddig sokan eljöttek Újmajorba a Szűzanya köszöntésére. Ma is legyünk minél többen. A héten is lesznek még májusi litániák. Kérjük, hogy akik eddig nem voltak buzgók, ők is csatlakozzanak az imádkozó közösséghez. – Ma a délelőtt 11.00 órás nagymisén bérmálkoznak a 8. osztályos gyermekek a Szent László templomban. Közel 100 fiatal fogadja a Szentlelket.

2.Csütörtökön délután 16.00 órakor folytatódik az elsőáldozók templomi gyakorlása. Az elsőáldozók első gyónása, valamint a szülők és családtagok gyóntatása 16.30 órakor kezdődik. Kérjük a pontos és lelkiismeretes részvételt. Roland atya és Balázs atya is fog gyóntatni. Mindenki kihasználhatja pünkösdre készülve a gyónási lehetőséget. A családtagok a gyermekeket gyónva és áldozva kísérjék Jézushoz.

3.Jövő vasárnap Pünkösd főünnepén, kérjük, hogy minden megbérmált katolikus keresztény újítsa meg a bérmáláskor tett fogadalmát, az Isten és az Anyaszentegyház iránti szeretetében! Legyünk jó példát adó katolikus keresztények! Pünkösdhétfőn is szokásos vasárnapi miserendet tartunk.

4.Pünkösdvasárnap a délelőtt 10.00 órás nagymisén járulnak első szentáldozáshoz a Sári templomhoz tartozó állami iskolás 3. osztályos gyermekek. Imádkozzunk értük.

5.Már jó előre jelezzük, hogy június 18-án vasárnap délután 17.00 órakor tartja aranymiséjét Orbán István kanonok Úr. Rá egy hétre június 25-én vasárnap délután 17.00 órakor pedig Martos Balázs püspök atya ezüstmiséjét fogjuk ünnepelni a Szent László nagytemplomban. Addig is foglaljuk imáinkba a jubilánsokat, hogy Isten halmozza el őket kegyelmével hűséges szolgálatukért.

6.Június 24-én szombaton délelőtt 10.00 órakor jubiláns házaspárok találkozója lesz a szombathelyi székesegyházban. Jelentkezni az egyházmegye honlapján lehet.

7.Templomunk legnagyobb kincse, hogy minden nap van szentmise este 18.30 órakor. Minél többen értékeljük, és jöjjünk el estéről estére.

8.Katolikus újságot minél többen olvassanak! Legyünk tájékozottak!

    „A Szentlélek bennünk dolgozik, és ad erőt a tanúságtételhez.”

                                               Ferenc pápa                         

Az oldalt jelenleg látogatja: 1      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 1345117
mind – siem 2011