Hirdetés farsangi évközi 6. vasárnap

Hirdetések

Szent László Plébánia, H-9600 Sárvár, Széchenyi István utca 7.             

Telefon: 06-95/320-051 email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.ladislas.hu

Évközi 6. vasárnap – 2023. február 12.

Dominica VI. per annum – 6. Sonntag im Jahreskreis

  1. Ma este 17.45 órakor litániát imádkozunk a családokért.
  2. Jövő vasárnap délelőtt 9.30-kor a hegyi kápolnában is lesz szentmise.
  3. Szerdán 18.15 órakor szeretettel várjuk az érdeklődőket felnőtt katekézisre a Sári plébánia közösségi termébe. A házasságról és a családról szóló előadást kispapunk Csupor Márton tartja.
  4. Csütörtökönként az esti szentmise előtt rózsafüzért imádkozunk a szolgáló papságért és új papi-szerzetesi hivatásokért.
  5. Pénteken az esti szentmise után csendes szentségimádásra hívunk.
  6. Várjuk azoknak a fiataloknak a jelentkezését adataik felvételére és az időpont egyeztetésére, akik ebben az évben szeretnének a sárvári templomokban házasságot kötni.
  7. Két hét múlva a vasárnapi perselyadományokat a Püspöki Kar kérésére országosan a katolikus iskolák, óvodák, oktatási intézmények javára gyűjtjük és küldjük.
  8. Katolikus újságokat minél többen olvassák. Olyan nagy a vallási tudatlanság, hogy legalább mi legyünk tisztába az egyház és hitünk tanításával, életével.
  9. Hétköznaponként, akik tehetik, minél többen jöjjenek szentmisére lélekben megpihenni. Nagy szükség van imáikra.
  • Erre az évre még van lehetőség szentmise szándékokat íratni itt a nagytemplomban. Legyen fontos számunkra élő és meghalt szeretteinkért szentmisét felajánlani.
  • Katolikus jótékonysági bálunkat február 18-án farsang szombaton tartjuk a Katolikus Iskola sportcsarnokában. Belépők még korlátozott számban kaphatók a plébániák irodáin.

Hirdetések

Szent Miklós Plébánia, H-9600 Sárvár, Sársziget utca 58.

Telefon: 06-95/320-918                   

email cím: szent.laszlo.plebania.sarvar@gmail.com

weboldal: www.sarvarsari.hu

Évközi 6. vasárnap – 2023. február 12.

Dominica VI. per annum – 6. Sonntag im Jahreskreis

  1. Ma délután 15.30 órakor Lorettói litániát imádkozunk a családokért a kertvárosi kápolnában, akik tehetik, jöjjenek!
  2. Szerdán este 18.15 órakor szeretettel várjuk az érdeklődőket felnőtt katekézisre a plébánia közösségi termébe. Az előadást Csupor Márton kispapunk tartja a házasságról és a családról.
  3. Csütörtökönként este 17 órától rózsafüzért imádkozunk a szolgáló papságért és új papi-szerzetesi hivatásokért.
  4. Várjuk azoknak a fiataloknak a jelentkezését adataik felvételére és az időpont egyeztetésére, akik ebben az évben szeretnének a sárvári templomokban házasságot kötni.
  5. Két hét múlva a vasárnapi perselyadományokat a Püspöki Kar kérésére országosan a katolikus iskolák javára gyűjtjük és küldjük.
  6. Katolikus újságokat minél többen olvassák. Olyan nagy a vallási tudatlanság, hogy legalább mi legyünk tájékozottak!
  7. Hétköznaponként, akik tehetik, minél többen jöjjenek szentmisére lélekben megpihenni. Nagy szükség van imáikra. Megköszönjük, akik meghallják a hívást.
  8. Nagyon kérjük a szülőket, hogy minden vasárnap kísérjék gyermekeiket a templomba szentmisére, mert a hit csak jó példával adható tovább.
  9. Katolikus jótékonysági bálunkat február 18-án farsang szombaton tartjuk a Katolikus Iskola sportcsarnokában. Belépők még korlátozott számban kaphatók a plébániák irodáin.
  • A 2×1%-ról rendelkező nyilatkozat száma: Magyar Katolikus Egyház: 0011; Szent László Katolikus Általános Iskola Alapítványa: 18885785–1–18. Szent Piroska Katolikus Óvoda alapítványa: 19244679-1-18

                „Az igazi szeretet annak örül, ha jót tesz.” Ferenc pápa

Az oldalt jelenleg látogatja: 1      Letöltésszám 2011-12-02-óta: 1362811
mind – siem 2011